- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- Konu Sahibi evinincicegi
Benim kızımın durumu da aynı.ne güzel işte .demekki babannesi ona gerekenin üstünde ilgi ve sevgi gösteriyor.bizimki öyle cünkü.hatta bu durumu kullanabilirsin bile.esinle yalnz basına bir yemege bir kahve icmeye gönül rahatligiyla gidebilirsin.kızım bize kendisi söylüyor."siz gidin ben biraz babannemle bas basa vakit gecirmek istiyorum" diyor :)) evet önce ben de biraz kıskanır gibi oldum.baktım babannesi ne derse o kural olmaya başlıyor.ama cocuk bu eve dönünce hemen benim kaldigimiz yerden devam ediyoruz.
Acıkcası benim babsm 3 senedir görmüyor torununu.üstelik bir neden de yok.4 yasındaki kızım dedesini tanımaz.hic degilse o sevgiyi dibine kadar tatsın onlarla.babannesi ve esimin babasıyla aralarındaki ilişkiye hic karışmıyorum o yüzden.benim babannem de anneannem de beni böyle sevip bu kadar ilgilenmediler.acıkcası kizimin bu sevgi ve ilgi yumagında büyümesi cok hosuma gidiyor.
Tamamen cocuklarımızin tepkileri bile aynı sizinle.cok sanslisiniz cok sanslıyız ne güzel.
Acıkcası benim babsm 3 senedir görmüyor torununu.üstelik bir neden de yok.4 yasındaki kızım dedesini tanımaz.hic degilse o sevgiyi dibine kadar tatsın onlarla.babannesi ve esimin babasıyla aralarındaki ilişkiye hic karışmıyorum o yüzden.benim babannem de anneannem de beni böyle sevip bu kadar ilgilenmediler.acıkcası kizimin bu sevgi ve ilgi yumagında büyümesi cok hosuma gidiyor.
Tamamen cocuklarımızin tepkileri bile aynı sizinle.cok sanslisiniz cok sanslıyız ne güzel.