Çocuk Hastalıkları Kızım su bile içemiyor, normal mi? Ne yapacağımı şaşırdım.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Evet genelde şase veriyorlar. Ozellikle belirteceğim.
 

Az önce karpuz suyu içti. Herşeyin suyunu çıkardım zaten. Düzelecek gibi sanki. Aşırı halsiz. Yarın gidicem bakalım.
 
Oy yavrum benim Allah şifa versin.
Ben ufakken boğazlarım iltihaplanınca annem boynumun ordan usul usul mesaj yapardı çok hoşuma giderdi. :)
 


Şırınga ile su vermeyi denesen? ( tabi igneli ucjnu cikartip) Benim oğlumda ilaç içmeyi reddediyo siringa ile veriyorum bende
 
Oy yavrum benim Allah şifa versin.
Ben ufakken boğazlarım iltihaplanınca annem boynumun ordan usul usul mesaj yapardı çok hoşuma giderdi. :)

Normalde sevmez ama şimdi yanaşıyor okşuyorum kıpırdamıyor ayy duygulandım iyice..
 
Şırınga ile su vermeyi denesen? ( tabi igneli ucjnu cikartip) Benim oğlumda ilaç içmeyi reddediyo siringa ile veriyorum bende

Sevmediğinden içse olabilir ama her yutkundugunda acı çekiyor ve ağlıyor. Büyük ihtimalde ağladıkça tahriş oluyor. Şırınga ile de versem acıyacaktır ama deneyeceğim. Teşekkür ederim.
 
Geçmiş olsun kuzucuğa ya, çok üzüldüm. Kendimden biliyorum, birkaç ay önce öyle bir boğaz enfeksiyonu yaşadım ki bırakın bir şey içmeyi, yutkunurken kulaklarıma kadar giren sancıdan acillik oldum. Boğaz acısı felaket bir şey. Kızıma böyle durumlarda ağrı kesici şurup yazıyor doktoru ki bir şey yiyip içebilsin. Sizin doktor neden vermedi acaba, bir arayıp görüşme imkanınız varsa sorun ya da yine gidin bence. Bal rahatlatıyor, boğaz enfeksiyonlarına da iyi geliyor bu arada. Kızıma ballı süt, ıhlamur yaparım bol bol bu durumlarda. Umarım bir an önce toparlanır yavrunuz.
 

Teşekkürler. Veriyorum kandırıp hemen bir kaşık. Sonrasında uzun uzun ağlıyor ağrı kesici yazdı doktorumuz ama çok işe yarıyor gibi görünmüyor malesef.
 

Boğazına bakma şansınız varsa bir bakın,beyazlık var mı boğazında
 
Göstermiyor hiçbir şey bende merak etmiştim onu.

Eğer beyazlık varsa tonsilit olmuş olabilir 7-8 gün civarinda iyileşiyor. Benim oglum da gecen ay tonsilit oldu antibiyotik şurup ve hava makinesi ile ancak düzeldi.
Çok gecmiş olsun,Rabbim evlatlarimizi korusun
 
Eğer beyazlık varsa tonsilit olmuş olabilir 7-8 gün civarinda iyileşiyor. Benim oglum da gecen ay tonsilit oldu antibiyotik şurup ve hava makinesi ile ancak düzeldi.
Çok gecmiş olsun,Rabbim evlatlarimizi korusun

Inşallah değildir çok ağır oluyor tonsilit ama o gibi görünüyor. Büyük ihtimal doktorda o yüzden direk penisilin verdi. Tekrar teşekkürler.
 
Hastalıkta sıvı alımı çok önemli.
Yarın hemen yeniden götürün ve doktora durumu anlatın.
Sıvı alımı az oldupu taktirde serum ya da hastane takibi şeklinde tedavi değişiyor, ihmal edilecek mevzu değil.
 

Bende boyle düşünüyorum etraftan normal olduğu söylendikçe de kendimde sorun arar olmustum o yuzden buraya yazdım. Iyi ki yazmışım.
 
verebilirsen sarımsağı döv iyice içine az zeytinyağı koy ve onu ilaç diye bir çay kaşığı ver sabah akşam hemen toparlayacağına inanıyorum.Ben ikizlere 2,5 yıldır antibiyotik vermiyorum.Onun yerine 1 saat anlattım ama çok rahat ettim hep sarımsak ezip veriyorum hem ateşi alıyor hemde enfeksiyonu 2 günde yok ediyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…