- 3 Nisan 2014
- 36.137
- 147.309
- 798
Pimpirikli miyim acaba. Su içse en azından takmayacam da off çocuk büyütmek zorrr..
çocuk söz konusu olunca pimpiriklenmek normal. bir iki gün daha bekleyin geçmezse götürürsünüz tekrar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pimpirikli miyim acaba. Su içse en azından takmayacam da off çocuk büyütmek zorrr..
Ah be kuzum ben kiyamam ya onlara gelicegine bize gelsin ... ama bence hastaneye bi gösterin... su icmemesi kötü :/Bende bunu diyorum su yani önemli dünden beri toplasam 1 bardak belki içmiştir. Surekli teklif ediyorum ama yutkunmak istemiyor napsın yavrum. Bir de yemegi meyveyi sever canı çekiyor yiyemiyor başlıyor ağlamaya
Öylece yatıyor bütün gün. Bazen çok yoruyor diye kafaya takıyordum. Şimdi ise her yeri kırsın döksün hic yerinde durmasın yeter ki su içsin diyorum. Yemesin tamam da sıvı almadan nasıl olacak ki.
Size de geçmiş olsun tez zamanda atlatın da bebeğinizi doya doya öpüp koklayın inşallah:)
Aşağı yukarı bütün çocuklar böyle oluyor, hasta iken 3 günde kilo verip sonra 3 günde eski hallerine dönüyorlar. Bizden daha şanslılar :) 1-2 güne düzelir muhtemelen ama iştahsızlık sürebiliyor. Geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba
Kızımın boğazında iltihap var. 26 aylık iştahı yerinde bir cocuk normalde ama hasta olduğu için suan hicbir sey yemiyor. Bu normal ama su bile içiremiyorum.
Doktoru bol sıvı dedi fakat taze meyve suları çorba vs hiçbir şey içemiyor. Su bile dediğim gibi. Kandırıp bir yudum versem ağrıdığı için baya bir süre kandıramıyorum da.. Pazar günü antibiyotik almaya başladı bugün 3. Günü hala aynı. Sadece ateşi çıkmıyor ona şükürler olsun.
Boğazı için birsey vermedi belki rahatlatabilecek birsey en azından sıvı alabilmesi için. Bu durumu yaşayan var mı? Bir tavsiyesi olan...
Rahatsızlığı için ne dedi doktor?
Tonsilit mi laranjit mi ?
Geçmiş olsun,acil şifalar.
Halsiz düşmediyse zorlamayın zira hasta olunca yemiyor,içmiyor çocuklar. Sıvı alımı yetersiz ise doktorunuz ile konuşup serum takviyesi isteyebilirsiniz susuz kalmaması açısından. Serumla daha kolay toparlaniyorlar.
Aşağı yukarı bütün çocuklar böyle oluyor, hasta iken 3 günde kilo verip sonra 3 günde eski hallerine dönüyorlar. Bizden daha şanslılar :) 1-2 güne düzelir muhtemelen ama iştahsızlık sürebiliyor. Geçmiş olsun.
Yemek yememesi problem değil demişti doktorum hatta daha kolay toparlar diye de eklemişti ama sıvı alımı önemli. Yarında içmezse serum işini görüşün derim.Teşekkürler. Zorlamıyorum ama sürekli teklif ediyorum istemezse sen bilirsin diyorum.
Yarın düzelmezse sıvı alımı gideceğim.
Dondurma denediniz mi
Onu bazen yiyorlar ağızda eriyor çok yutkunmak gerekmiyor
Bir de serin olduğu için bakterilere de düşman
Ağrı kesici verdi mi?
Ateşi olmasa da vermeniz lazım derdi bize doktor..
Yemek yememesi problem değil demişti doktorum hatta daha kolay toparlar diye de eklemişti ama sıvı alımı önemli. Yarında içmezse serum işini görüşün derim.
Verdi. Cok huzursuz olunca veriyorum. Gerçi doktor peditus verdi ama ben calpol verdim. O da rahatlattı.
Calpol dolven peditus dönüşümlü verebilirsiniz. Doktor "hastalığın yoğun olduğu ilk günler 2 saatte bir dönüşümlü ver ağrı çok yapar" demişti.
Benim oğlum da geçen ay geçirdi. 6 iğne ve ardından antibiyotik şurupla geçirebildik.
İştahı hastalıktan sonra geri geliyor ama susuzluk için serum taktır bence.
Ben de bir ara geçirdim çorba içmek bile zulümdü. Anlayabiliyorum yani..
Ha birde doktorunuz vermiştir muhtemelen ama probiyotik kullaniyorsunuzdur değil mi? Aklınızda olsun antibiyotik kullanırken probiyotik kullanmak gerekiyor,antibiyotiğin bağırsaklara verdiği zararı engelliyor. Bizim doktorumuz muhakkak verir antibiyotikle beraber. Damla şeklinde olanlar var,bir sorun isterseniz. Kabiz ishal vs de olmaz kullanirsaniz.Evet aynen böyle düşündüğüm için panik icindeyim. Yarın düzelir insallah seruma mecbur kalmayiz asiri tepki veriyor.
Ha birde doktorunuz vermiştir muhtemelen ama probiyotik kullaniyorsunuzdur değil mi? Aklınızda olsun antibiyotik kullanırken probiyotik kullanmak gerekiyor,antibiyotiğin bağırsaklara verdiği zararı engelliyor. Bizim doktorumuz muhakkak verir antibiyotikle beraber. Damla şeklinde olanlar var,bir sorun isterseniz. Kabiz ishal vs de olmaz kullanirsaniz.
Rica ederim,damlalıklı olanlardan kullanabilirsiniz kolaylıkla sizi zorlamaz zaten kaç damla vereceksiniz minicik daha yavrunuz,oyunla vs damlatıverirsiniz. Şase veremezsiniz yemiyor,içmiyorsa muhtemelen aklınızda olsun yazarsa damla yazsın.Kabızlık, ishal ikisi de yok ama yararlı bakteriler de yok olmaya devam edecek. Doktor vermedi ben kefir ve evde yaptığım probiyotik yogurtlardan veririm diye düşünüyordum. Ama yemiyor icmiyor.
Doktora bunu da sorayım iyi ki söylediniz teşekkürler.
Teşekkürler. Yemesin sonradan telafi ederiz. Su içsin yeter. Ona da diyorum ama melül melül bakıyor kuzum :)