• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızım su bile içemiyor, normal mi? Ne yapacağımı şaşırdım.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

DuyEk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
249
268
33
Arkadaşlar merhaba

Kızımın boğazında iltihap var. 26 aylık iştahı yerinde bir cocuk normalde ama hasta olduğu için suan hicbir sey yemiyor. Bu normal ama su bile içiremiyorum.

Doktoru bol sıvı dedi fakat taze meyve suları çorba vs hiçbir şey içemiyor. Su bile dediğim gibi. Kandırıp bir yudum versem ağrıdığı için baya bir süre kandıramıyorum da.. Pazar günü antibiyotik almaya başladı bugün 3. Günü hala aynı. Sadece ateşi çıkmıyor ona şükürler olsun.

Boğazı için birsey vermedi belki rahatlatabilecek birsey en azından sıvı alabilmesi için. Bu durumu yaşayan var mı? Bir tavsiyesi olan...

Arkadaşlar merhaba

Kızımın boğazında iltihap var. 26 aylık iştahı yerinde bir cocuk normalde ama hasta olduğu için suan hicbir sey yemiyor. Bu normal ama su bile içiremiyorum.

Doktoru bol sıvı dedi fakat taze meyve suları çorba vs hiçbir şey içemiyor. Su bile dediğim gibi. Kandırıp bir yudum versem ağrıdığı için baya bir süre kandıramıyorum da.. Pazar günü antibiyotik almaya başladı bugün 3. Günü hala aynı. Sadece ateşi çıkmıyor ona şükürler olsun.

Boğazı için birsey vermedi belki rahatlatabilecek birsey en azından sıvı alabilmesi için. Bu durumu yaşayan var mı? Bir tavsiyesi olan...

1 ay önce ben de geçirdim böyle berbat bir boğaz enfeksiyonu, tonsilit. 20 tane iğne ile anca kendime geldim. 10 günlük bir tedavi süreci ama bebek bizden daha çabuk toparlıyor emin ol.
çocuklar için pastiller var vitaminli şeker gibi onlar biraz açıyor boğazı. zencefilli felan eczaneye onlardan sorabilirsin hem de şeker gibi olduğu için emer bence.
bir de bana papatya çayı iyi gelmişti boğazıma. ılık ılık onu içirebilirsin.
baktın çok sıvı tükettiremiyorsun serum bağlarlar toparlar yavrucak. çocuk büyütmek zor iş allah tüm annelerin yardımcısı olsun yavrulara daha da beterini yaşatmasın.

Ben yaşıyorum canım oğlum her hastalandığında geçer merak etme

Geçer elbet. Su içebiliyor muydu oğlunuz? Su yani önemli değil mi off o kadar ilaç alıyor tekrar doktora gitsem sıvı almıyor diye evham mı yapmış olurum ki..

1 ay önce ben de geçirdim böyle berbat bir boğaz enfeksiyonu, tonsilit. 20 tane iğne ile anca kendime geldim. 10 günlük bir tedavi süreci ama bebek bizden daha çabuk toparlıyor emin ol.
çocuklar için pastiller var vitaminli şeker gibi onlar biraz açıyor boğazı. zencefilli felan eczaneye onlardan sorabilirsin hem de şeker gibi olduğu için emer bence.
baktın çok sıvı tükettiremiyorsun serum bağlarlar toparlar yavrucak. çocuk büyütmek zor iş allah tüm annelerin yardımcısı olsun yavrulara daha da beterini yaşatmasın.

Almıştım o şekerlerden 1 tane vereyim belki emer. Papatya çayı falan çok sey denedim ama yutkunmak acı veriyor. Sabah bezini değiştirdim hala dolmadı.

geçen kış bende böyle oldum. su bile içilmiyor evet acıyor çok fena. iğnelerle kalktım ayağa. iğne vermedi mi doktor?
daha kolay oluyor toparlanmak.

geçen kış bende böyle oldum. su bile içilmiyor evet acıyor çok fena. iğnelerle kalktım ayağa. iğne vermedi mi doktor?
daha kolay oluyor toparlanmak.

Penisilin verdi. 10 gun kullan dedi ama iyilesmek yerine kötüleşiyor gibi. Baska bir doktora mı gitsem bilemedim.

Çok geçmiş olsun , normal tabii acıdığı icin geçecektir biraz sabır ...!!! Allah acil şifalar versin ...

Benim oğlumda içmiyor canım çok geçmiş olsun bu arada ilaçlar toparladikca yavaş yavaş bı şeyler yiyip su içmeye başlıyor aynı evhami bende yapıyorum ama elden bir şey gelmiyor

Penisilin verdi. 10 gun kullan dedi ama iyilesmek yerine kötüleşiyor gibi. Baska bir doktora mı gitsem bilemedim.
Kötüleşmiyordurda yemek filan yemediği için halsizlesiyordur ister istemez su ilaçlarını saatli vermeye çalışın

Ay bende suan hastayim :( esim bakiyor cocugumuza onu cok özledim sidikli bezlerini kokluyorum cünkü yanasamiyorum agizimda mendille dolasiom dolasirsam :( bol sabir diliyorum :( siz yinede hep su teklif edin :( ayrica su icemiyorsa bile bi hastaneye gözükün derim ... su cok önemli :/ cocuklarin bademcikleri gebel olarak zaten büyük ve oturmamis birde hastalik gelince üstüne bilemedim yani bence bi hastaneYe gidin cocuk nasil atsin mikrobu gidasiz susuz :/

Ay bende suan hastayim :KK43: esim bakiyor cocugumuza onu cok özledim sidikli bezlerini kokluyorum cünkü yanasamiyorum agizimda mendille dolasiom dolasirsam :KK43: bol sabir diliyorum :KK43: siz yinede hep su teklif edin :KK43: ayrica su icemiyorsa bile bi hastaneye gözükün derim ... su cok önemli :/ cocuklarin bademcikleri gebel olarak zaten büyük ve oturmamis birde hastalik gelince üstüne bilemedim yani bence bi hastaneYe gidin cocuk nasil atsin mikrobu gidasiz susuz :/

Bende bunu diyorum su yani önemli dünden beri toplasam 1 bardak belki içmiştir. Surekli teklif ediyorum ama yutkunmak istemiyor napsın yavrum. Bir de yemegi meyveyi sever canı çekiyor yiyemiyor başlıyor ağlamaya :(

Öylece yatıyor bütün gün. Bazen çok yoruyor diye kafaya takıyordum. Şimdi ise her yeri kırsın döksün hic yerinde durmasın yeter ki su içsin diyorum. Yemesin tamam da sıvı almadan nasıl olacak ki.

Size de geçmiş olsun tez zamanda atlatın da bebeğinizi doya doya öpüp koklayın inşallah:)

Back