- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Merveturann
-
Allah seni profiline bakAybüke
Nesil
Kızım olsa bunları koyacaktım
Kuranda livatullah diye geçer islam peygamberinin mahşer sancağı anlamı lkain Liva olarak kıslatmısız Liva kurmay demektirLivanur ,nurlu sancak demek .peygamber efendimizin sancağı .inşallah tüm müslümanlar orda toplancqz
Cok guzelmis yanliz iyiki soylediniz bu adiLivanur ,nurlu sancak demek .peygamber efendimizin sancağı .inşallah tüm müslümanlar orda toplancqz
Ben kisaltmadim canım ,livanur ismini çok duydum bende bebek bekliyorum ama cinsiyet belli değil daha . liva tek başına sancak bayrak demek .Kuranda livatullah diye geçer islam peygamberinin mahşer sancağı anlamı lkain Liva olarak kıslatmısız Liva kurmay demektir
Ay bende bayıldım bu ismeLivanur ,nurlu sancak demek .peygamber efendimizin sancağı .inşallah tüm müslümanlar orda toplancqz
Ben de takipteyim. Bir kızım var, ismi Almila, şimdi ikincisine hamileyim, eğer o da kız olursa şunlardan biri olacaktır illa ki, liste daha fazla uzamazsa tabi
Talia- güzel, şirin, kısmet, şans
Dilya - çekici ruh
Sidelya - cennette açan çiçek, yıldız çiçeği
Alicia - asil kökenli
Kayla - kötülükten uzak, masum
Alika -özgür, güzel genç kız, asil, soylu
Alisa -Asil, soylu
Amira-zengin,prenses
Asayra - hayat veren
Dalya(tr) -yıldız çiçeği
Eliya (tr) - güzel kokan çiçek, güzel kadın, çekici insan
Lâmia - parlayan
Vera - günahtan kaçınmak
Mira - kuyruklu yıldız
Bilmem ki inşallah kız olur,olmazsa AtillaAlina olabilir sizinki tabii kizsa eger
Alinanın anlamı ne kiAlina olabilir sizinki tabii kizsa eger
Alinanın anlamı ne ki
MaystenG bunu beğendi. Hemen listeye almalıyım
- 1 Soylu, asil, yüce
- 2 Aydınlık, parlak
- 3 Dürüst, adil
MaystenG bunu beğendi. Hemen listeye almalıyım
Olsun şükür bebek nasip etmiş. Ne düşünüyorsun ismini? Belki ikincisi kız olurKızınızın ismiyle gayet uyumlu. Şayet bir kizim olsaydi Almila ve Alina yı çok ciddi düşürdüm
Olsun şükür bebek nasip etmiş. Ne düşünüyorsun ismini? Belki ikincisi kız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?