• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım olucak hala bir isim bulamadık tatlı anneler ve anne adayları bana yardımcı olurmusunuz?

Arzustokrasi Arzustokrasi kızımın ismi zeynep bilge çok severek koyduk...Defne miray ipek gibi isimlerde çok hoşuma gidiyor

Adiyla yaşasın prenses güzel bi ömrü olsun sağlıkla buyusun inşallah çok güzel iki isimde :)
Zeynep ablamin adi benim mirayda yegenim..:rolleyes: Diğer isimler önerildi fakat sevgili esceyzim bıyenmedi çiçek böcek dağ tas isimleri olmiycakmisss.. Cildiriyorum artik... Ama sanırım bizde eslem koymaya karar vericez gibi en son.. Ah bilgem caaanim ismi beyenmediya ne diyim herif ben ne diyim...:cry:

Adiyla yaşasın prenses güzel bi ömrü olsun sağlıkla buyusun inşallah çok güzel iki isimde :)
Zeynep ablamin adi benim mirayda yegenim..:rolleyes: Diğer isimler önerildi fakat sevgili esceyzim bıyenmedi çiçek böcek dağ tas isimleri olmiycakmisss.. Cildiriyorum artik... Ama sanırım bizde eslem koymaya karar vericez gibi en son.. Ah bilgem caaanim ismi beyenmediya ne diyim herif ben ne diyim...:cry:
Arya
Şura
Erva
Mila
Alya
Amelya
Almila
Esil
Eliz
Arven
Hira ( favorim )
Nisa
Esin

Bende bunları buldum ama karAr veremiyoruz bazılarının anlamları güzel deil ama hira nın hem anlamı güzel hem kulaga hoş geliyor gerçekten belki yardımcı olur sanada bu isimler

Arya
Şura
Erva
Mila
Alya
Amelya
Almila
Esil
Eliz
Arven
Hira ( favorim )
Nisa
Esin

Bende bunları buldum ama karAr veremiyoruz bazılarının anlamları güzel deil ama hira nın hem anlamı güzel hem kulaga hoş geliyor gerçekten belki yardımcı olur sanada bu isimler

Güzel isim gerçekten adiyla yasasin.. :KK68: benim r harfine karşı takintim var yalniz içinde r gecmicek öyle istiyorum.. Kendi adımda geçtiği için adımı söyleyemeyen çok arkadaşım vardı uyuz olurdum.. :KK70:
ger kalan isimleri bi danisayim sevgili kocacigima...

Back