• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım olucak hala bir isim bulamadık tatlı anneler ve anne adayları bana yardımcı olurmusunuz?

İnşallah benim kızımın ismi Hüma olucak.. bir kitaptan okuyup yıllar önce aklıma koymuştum şimdi ben vazgeçsem Hüma ismi peşimi bırakmıyor :halay:

Diğer sevdiğim isimler,
Gülin
Gülce
Yasemin
Zeynep..

Asya
Asrın
Asel
Almina
Destina
Burçe
Minel
Okyanus
Liva
Seray
Esila
Elvin
Eslem
Ezel
Dora
Defne
Belçim
Ela
Masal
Derin
Kumsal
Tules
Umay
Belçim
Berra
Ebrar
Ceylin
Beren
Beray
Berre
Beril
Erva
Lena
Lidya
Tuana
Sahra
Mina

Benim bı oğlum var ama kızım olursa birgun hayırlısıyla adını ya Zeynep Zişan ya da Amine Meryem koymayı düşünüyorum :) Nurefşan, Sare nur, Ravza isimlerini de beğenirim :) bu arada rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah:)

sevde

ENFAL

Bu bir sure ismi. Ve arkadaşım da bu ismi koyacak kızına.

İstersen Enfal suresinin mealini de oku.

Bende isim bulamayanlardanim ve seni çok iyi anlıyorum bacım.. Böle o isim aklına caksın boyle içine sinsin istiyorsun ama hic birine için isinmiyor yakistiramiyorsun ya anlamı kotu oluyor ya içindeki bi harf canini sıkıyor (ki benim takintim R harfi) yada uzunluğu.. Bide cevrende beğendiğin tüm isimlerden zibilyon tane oluyo ya... Oyh.. İsimsiz dogurcem böle giderse ben..

Merve demiş mesela bi arkadaş 8 tane sınıf arkadasim iki kuzenim bikac tanede müşteri var merve isimli.. Bi merveyi daha kaldırmaz bu bünye.. Zeynep fatma ayşe hep çok yakin akraba isimleri yoksa klasik bi isim çok isterdim.. Antin kuntin değişik isimde istemiyorum anlamı acik ve net olsun istiyorum ama yok ole bi isim.. Bilge demiştim eşim istemiyor çiçek böcek dağ tas doğa isimleri istemiyor kendileri.. Ay ben napicam..

Back