• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım olucak hala bir isim bulamadık tatlı anneler ve anne adayları bana yardımcı olurmusunuz?

thekbra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
23
3
1
Kızlar kızm olucak hala bir isme tamam budur diyip karar verrmrdk yardım plsss

Aklınızda yok mu hiç en azından şunlardan kararsız kaldım deseydiniz daha kolay olurdu sizin için ben kendi kızımın adını söyleyeyim size belinay ama değişik isterseniz albina olabilir zümra çok hoşuma gidiyor

siz kendı adınızla uyumlu isimler düşünseniz aynı harfle başlasa meselaaa,

sizin için bir anlamı olmalı bence çocugunuza konulacak isimin. saglıklı dogumlar olsun inşallah

doğa, ada, ırmak, nehir, derin, ilkim bu isimler çok hoşuma gidiyor benim

Kahraman tazeoğlnun kitabı var simru diye onu okurken kızım olursa adını simru yada bernis koyucam demiştim ikiside çok hoşuma gitmişti

siz kendı adınızla uyumlu isimler düşünseniz aynı harfle başlasa meselaaa,

sizin için bir anlamı olmalı bence çocugunuza konulacak isimin. saglıklı dogumlar olsun inşallah

Amin inşaLalah canım sağol
Kahraman tazeoğlnun kitabı var simru diye onu okurken kızım olursa adını simru yada bernis koyucam demiştim ikiside çok hoşuma gitmişti

Anlamları ne acaba değişikmiş

Aklınızda yok mu hiç en azından şunlardan kararsız kaldım deseydiniz daha kolay olurdu sizin için ben kendi kızımın adını söyleyeyim size belinay ama değişik isterseniz albina olabilir zümra çok hoşuma gidiyor

Zümra bnmde hoşuma gidiypr ismimlede çok benziyor ama yeğenimin adı :(

Mislina isminin anlamı
Eshab'ül-Kehf'in(Yedi uyurlar) isimlerinden biri.(Kur’an’ı Kerim de yedi uyurların isimleriyle ilgili herhangi bir ibare bulunmamakla birlikte halk arasındaki isimlerinden biridir.

Zeynep ikra yada merve olsn bnm adım :D bak çok memnunum :D

Back