• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM

arzukg

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
56
36
288
35
Arkadaşlar merhaba ben kızım olsun cok istiyorum bunun için bazı doktorlar yardımcı oluyormuş belirliyorlamis bilgisi olan bu konuyla alakalı varsa ve yazarsanız çok muu olurum umarım Allahin isine karışma gibi şeyler yapmazsınız çünkü öyle bi niyetim yok bunu da izin eden bi ilmide veren rabbim ben diliyorum rabbimde nasip eder inşallah eger varsa bildiğiniz duyduğunuz doktor yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba ben kızım olsun cok istiyorum bunun için bazı doktorlar yardımcı oluyormuş belirliyorlamis bilgisi olan bu konuyla alakalı varsa ve yazarsanız çok muu olurum umarım Allahin isine karışma gibi şeyler yapmazsınız çünkü öyle bi niyetim yok bunu da izin eden bi ilmide veren rabbim ben diliyorum rabbimde nasip eder inşallah eger varsa bildiğiniz duyduğunuz doktor yazarsanız sevinirim
2020 yilindayiz herkes biliyor ki bunu sperm belirliyor. Siz nerede yasiyordunuz kuzum?
Doktor nasıl belirlesin ya.
O dedigin baska bir boyut goz rengine kadar belirlenebilien secmece cocuk. O kadar zengin misin ?

Kiz olmasini istiyorsan,cin takvimine uy ve beslenme konusunda dikkat et. Benimde kizim olucak ve ben hamile kalmadan önce cok az karbonhidrat yedim,proteyn ve sevhe meyve bol tükettim cok saglikli yedim.
Yumurtlama gününüe dikkat etmelisin. Doktorla alakasi varmi bilmiyorum ama internetden bircok yazilar var bunla ilgili yada youtube den de fikirler alabilirsin.

2020 yilindayiz herkes biliyor ki bunu sperm belirliyor. Siz nerede yasiyordunuz kuzum?
O dedigin baska bir boyut goz rengine kadar belirlenebilien secmece cocuk. O kadar zengin misin ?
:) İnan bunu yapan doktorlar var .
ablama demiş kendisi eğer istediğin bir cinsiyet varsa gebelik planladığında bana gel görüşelim %80 tutturduğunu belirtmiş :)

valla ne kadar doğru yanlış bilmiyorum .
ama bilimsel açıklaması .
x sperimin yavaş olup uzun süre yaşaması,
Y spermin hızlı olup hemen ölmesi ..
buna dayanarak koz isteyenlerin yumurtlama öncesi birliktelikte bılunmaları..
erkek isteyenlerinden yumurta çatladıktan sonra birlikte olmaları gerektiğini söylüyorlar .
Eğer çok istiyorsanız ovulasyon testiyle yumurtlama zmanlarınıza bakarsınız .

şansınız normale göre daha çok artar ama kesin değil tabi ki

Kiz olmasini istiyorsan,cin takvimine uy ve beslenme konusunda dikkat et. Benimde kizim olucak ve ben hamile kalmadan önce cok az karbonhidrat yedim,proteyn ve sevhe meyve bol tükettim cok saglikli yedim.
Yumurtlama gününüe dikkat etmelisin. Doktorla alakasi varmi bilmiyorum ama internetden bircok yazilar var bunla ilgili yada youtube den de fikirler alabilirsin.
Benim cin takviminde yanlis çıkıyor. Erkek gozukuyor hepsinde ama kız. Bende inanirdim ama yalanmış yani yuzde 50 şansa tutturmak

Benim cin takviminde yanlis çıkıyor. Erkek gozukuyor hepsinde ama kız. Bende inanirdim ama yalanmış yani yuzde 50 şansa tutturmak
Cogu insan hesaplamayi yanlis yapiyor.
Hangi ay da hamile kaldigina bakcaksin ve cocugunun dogdugunda kac yasinda olcagina.
Sana bir link atiyorum özelden.

Bu yazdıklarını biliyorum ama yapan doktor varmış diye duydum ben daha fazla bilgi almak için soruyorum ki senin dediğini Kıbrıs'a yapıyorlar şuan indirim yapmışlar 45 bin lira heh iste ben ondan bahsetmiyorum 😉😉ben normal kadj doğumlular yapiyormu diye soruyorum

Bu yazdıklarını biliyorum ama yapan doktor varmış diye duydum ben daha fazla bilgi almak için soruyorum ki senin dediğini Kıbrıs'a yapıyorlar şuan indirim yapmışlar 45 bin lira heh iste ben ondan bahsetmiyorum 😉😉ben normal kadj doğumlular yapiyormu diye soruyorum
Hiç inanmayın böyle şeylere

Cinsiyeti baba belirler

İnançlı iseniz bol bol dua edin

Kıbrısta cinsiyet seçimi yapılıyor ama etik değil bende onda da %100 değil

Boşverin yahu hayırlı sağlıklı evlat en büyük şans

Bu yazdıklarını biliyorum ama yapan doktor varmış diye duydum ben daha fazla bilgi almak için soruyorum ki senin dediğini Kıbrıs'a yapıyorlar şuan indirim yapmışlar 45 bin lira heh iste ben ondan bahsetmiyorum 😉😉ben normal kadj doğumlular yapiy
Yumurtlama gününüe dikkat etmelisin. Doktorla alakasi varmi bilmiyorum ama internetden bircok yazilar var bunla ilgili yada youtube den de fikirler

ablama demiş kendisi eğer istediğin bir cinsiyet varsa gebelik planladığında bana gel görüşelim %80 tutturduğunu belirtmiş :)

erkek isteyenlerinden yumurta çatladıktan sonra birlikte olmaları gerektiğini söylüyorlar .

Bu yazdıklarını biliyorum ama yapan doktor varmış diye duydum ben daha fazla bilgi almak için soruyorum ki senin dediğini Kıbrıs'a yapıyorlar şuan indirim yapmışlar 45 bin lira heh iste ben ondan bahsetmiyorum 😉😉ben normal kadj doğumlular yapiy
Normal kadin dogumcu ne yapıyor nasil yapıyor?

Lütfen bana o doktorun adını bulup verir misin iste aradığım cevap sende lütfen haber bekliyorum sizden 🙇‍♀️🙇‍♀️

Cok sagolun evet bu bilgiler cok k önemli ve dikkat edicem hamilenjn duası kabuk olur babada sagkikli hayırlı bi kiz dileyin lütfen Rabbım kucağınıza almayida basil etsin inşallah

Normal kadin dogumcu ne yapıyor nasil yapıyor?
Bende bilmiyorum sadece benim bi arkadaşımın gorumcesine doktor teklif etmiş gel 3 kiz yap istersen diye o da 3.yu dusunmedigi için istememiş arkadaşım öğrenir öğrenmez bana doktorun adını verdi İzmirde bi doktor ben İstanbuldayım

Arkadaşlar merhaba bir evladım olsun çok istiyorum. kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.

Hiç inanmayın böyle şeylere

Cinsiyeti baba belirler

İnançlı iseniz bol bol dua edin

Kıbrısta cinsiyet seçimi yapılıyor ama etik değil bende onda da %100 değil

Boşverin yahu hayırlı sağlıklı evlat en büyük şans
Tabiki inanıyorum tabiki hayırlısını diliyorum 2 oğlum var ve gayet sağlıklı cok şükür ve zeki cocuklar bu skyke bisey ama bazi jnsanlara garip geliyor evim var araba istiyorum arabam var yazlık istiyorum anlatabildim mi acaba 😏😏😉

Arkadaşlar merhaba bir evladım olsun çok istiyorum. kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.
Amin canım benim inşallah bebeğin olur inşallah sağlıkla kucağını doldurur Rabbım senin için söz veriyorum hususi dua edicem

Back