Arkadaşlar merhaba ben kızım olsun cok istiyorum bunun için bazı doktorlar yardımcı oluyormuş belirliyorlamis bilgisi olan bu konuyla alakalı varsa ve yazarsanız çok muu olurum umarım Allahin isine karışma gibi şeyler yapmazsınız çünkü öyle bi niyetim yok bunu da izin eden bi ilmide veren rabbim ben diliyorum rabbimde nasip eder inşallah eger varsa bildiğiniz duyduğunuz doktor yazarsanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM
- Konu Sahibi arzukg
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kizimolsunistiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
2020 yilindayiz herkes biliyor ki bunu sperm belirliyor. Siz nerede yasiyordunuz kuzum?Arkadaşlar merhaba ben kızım olsun cok istiyorum bunun için bazı doktorlar yardımcı oluyormuş belirliyorlamis bilgisi olan bu konuyla alakalı varsa ve yazarsanız çok muu olurum umarım Allahin isine karışma gibi şeyler yapmazsınız çünkü öyle bi niyetim yok bunu da izin eden bi ilmide veren rabbim ben diliyorum rabbimde nasip eder inşallah eger varsa bildiğiniz duyduğunuz doktor yazarsanız sevinirim
Doktor nasıl belirlesin ya.
O dedigin baska bir boyut goz rengine kadar belirlenebilien secmece cocuk. O kadar zengin misin ?
Kiz olmasini istiyorsan,cin takvimine uy ve beslenme konusunda dikkat et. Benimde kizim olucak ve ben hamile kalmadan önce cok az karbonhidrat yedim,proteyn ve sevhe meyve bol tükettim cok saglikli yedim.
Yumurtlama gününüe dikkat etmelisin. Doktorla alakasi varmi bilmiyorum ama internetden bircok yazilar var bunla ilgili yada youtube den de fikirler alabilirsin.
Yumurtlama gününüe dikkat etmelisin. Doktorla alakasi varmi bilmiyorum ama internetden bircok yazilar var bunla ilgili yada youtube den de fikirler alabilirsin.
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
:) İnan bunu yapan doktorlar var .2020 yilindayiz herkes biliyor ki bunu sperm belirliyor. Siz nerede yasiyordunuz kuzum?
O dedigin baska bir boyut goz rengine kadar belirlenebilien secmece cocuk. O kadar zengin misin ?
ablama demiş kendisi eğer istediğin bir cinsiyet varsa gebelik planladığında bana gel görüşelim %80 tutturduğunu belirtmiş :)
valla ne kadar doğru yanlış bilmiyorum .
ama bilimsel açıklaması .
x sperimin yavaş olup uzun süre yaşaması,
Y spermin hızlı olup hemen ölmesi ..
buna dayanarak koz isteyenlerin yumurtlama öncesi birliktelikte bılunmaları..
erkek isteyenlerinden yumurta çatladıktan sonra birlikte olmaları gerektiğini söylüyorlar .
Eğer çok istiyorsanız ovulasyon testiyle yumurtlama zmanlarınıza bakarsınız .
şansınız normale göre daha çok artar ama kesin değil tabi ki
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Benim cin takviminde yanlis çıkıyor. Erkek gozukuyor hepsinde ama kız. Bende inanirdim ama yalanmış yani yuzde 50 şansa tutturmakKiz olmasini istiyorsan,cin takvimine uy ve beslenme konusunda dikkat et. Benimde kizim olucak ve ben hamile kalmadan önce cok az karbonhidrat yedim,proteyn ve sevhe meyve bol tükettim cok saglikli yedim.
Cogu insan hesaplamayi yanlis yapiyor.Benim cin takviminde yanlis çıkıyor. Erkek gozukuyor hepsinde ama kız. Bende inanirdim ama yalanmış yani yuzde 50 şansa tutturmak
Hangi ay da hamile kaldigina bakcaksin ve cocugunun dogdugunda kac yasinda olcagina.
Sana bir link atiyorum özelden.
- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 53
- 38
Benimde tutmuyor cin takvimi canım erkek çıkıyordu ama kızmışCogu insan hesaplamayi yanlis yapiyor.
Hangi ay da hamile kaldigina bakcaksin ve cocugunun dogdugunda kac yasinda olcagina.
Sana bir link atiyorum özelden.
Bu yazdıklarını biliyorum ama yapan doktor varmış diye duydum ben daha fazla bilgi almak için soruyorum ki senin dediğini Kıbrıs'a yapıyorlar şuan indirim yapmışlar 45 bin lira heh iste ben ondan bahsetmiyorum ben normal kadj doğumlular yapiyormu diye soruyorum2020 yilindayiz herkes biliyor ki bunu sperm belirliyor. Siz nerede yasiyordunuz kuzum?
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Hiç inanmayın böyle şeylereBu yazdıklarını biliyorum ama yapan doktor varmış diye duydum ben daha fazla bilgi almak için soruyorum ki senin dediğini Kıbrıs'a yapıyorlar şuan indirim yapmışlar 45 bin lira heh iste ben ondan bahsetmiyorum ben normal kadj doğumlular yapiyormu diye soruyorum
Cinsiyeti baba belirler
İnançlı iseniz bol bol dua edin
Kıbrısta cinsiyet seçimi yapılıyor ama etik değil bende onda da %100 değil
Boşverin yahu hayırlı sağlıklı evlat en büyük şans
Bu yazdıklarını biliyorum ama yapan doktor varmış diye duydum ben daha fazla bilgi almak için soruyorum ki senin dediğini Kıbrıs'a yapıyorlar şuan indirim yapmışlar 45 bin lira heh iste ben ondan bahsetmiyorum ben normal kadj doğumlular yapiy2020 yilindayiz herkes biliyor ki bunu sperm belirliyor. Siz nerede yasiyordunuz kuzum?
Kiz olmasini istiyorsan,cin takvimine uy ve beslenme konusunda dikkat et. Benimde kizim olucak ve ben hamile kalmadan önce cok az karbonhidrat yedim,proteyn ve sevhe meyve bol tükettim cok saglikli yedim.
Yumurtlama gününüe dikkat etmelisin. Doktorla alakasi varmi bilmiyorum ama internetden bircok yazilar var bunla ilgili yada youtube den de fikirler
:) İnan bunu yapan doktorlar var .
ablama demiş kendisi eğer istediğin bir cinsiyet varsa gebelik planladığında bana gel görüşelim %80 tutturduğunu belirtmiş :)
erkek isteyenlerinden yumurta çatladıktan sonra birlikte olmaları gerektiğini söylüyorlar .
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Normal kadin dogumcu ne yapıyor nasil yapıyor?Bu yazdıklarını biliyorum ama yapan doktor varmış diye duydum ben daha fazla bilgi almak için soruyorum ki senin dediğini Kıbrıs'a yapıyorlar şuan indirim yapmışlar 45 bin lira heh iste ben ondan bahsetmiyorum ben normal kadj doğumlular yapiy
Lütfen bana o doktorun adını bulup verir misin iste aradığım cevap sende lütfen haber bekliyorum sizden:) İnan bunu yapan doktorlar var .
Cok sagolun evet bu bilgiler cok k önemli ve dikkat edicem hamilenjn duası kabuk olur babada sagkikli hayırlı bi kiz dileyin lütfen Rabbım kucağınıza almayida basil etsin inşallahKiz olmasini istiyorsan,cin takvimine uy ve beslenme konusunda dikkat et. Benimde kizim olucak ve ben hamile kalmadan önce cok az karbonhidrat yedim,proteyn ve sevhe meyve bol tükettim cok saglikli yedim.
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Yumurtaya bakıp ilişki öneriyor sanırım , çatlamış şu gün yap ya da daha çatlamasına var kız olur bugün yap gibiNormal kadin dogumcu ne yapıyor nasil yapıyor?
Evet olabilir bakalim bulursan yazicam burdan çünkü bununla alakalı binlerce yazı var kadinlar bi umut bekliyorlarYumurtaya bakıp ilişki öneriyor sanırım , çatlamış şu gün yap ya da daha çatlamasına var kız olur bugün yap gibi
Bende bilmiyorum sadece benim bi arkadaşımın gorumcesine doktor teklif etmiş gel 3 kiz yap istersen diye o da 3.yu dusunmedigi için istememiş arkadaşım öğrenir öğrenmez bana doktorun adını verdi İzmirde bi doktor ben İstanbuldayımNormal kadin dogumcu ne yapıyor nasil yapıyor?
- 25 Nisan 2020
- 686
- 1.147
- 43
- 31
Arkadaşlar merhaba bir evladım olsun çok istiyorum. kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.Arkadaşlar merhaba ben kızım olsun cok istiyorum bunun için bazı doktorlar yardımcı oluyormuş belirliyorlamis bilgisi olan bu konuyla alakalı varsa ve yazarsanız çok muu olurum umarım Allahin isine karışma gibi şeyler yapmazsınız çünkü öyle bi niyetim yok bunu da izin eden bi ilmide veren rabbim ben diliyorum rabbimde nasip eder inşallah eger varsa bildiğiniz duyduğunuz doktor yazarsanız sevinirim
Tabiki inanıyorum tabiki hayırlısını diliyorum 2 oğlum var ve gayet sağlıklı cok şükür ve zeki cocuklar bu skyke bisey ama bazi jnsanlara garip geliyor evim var araba istiyorum arabam var yazlık istiyorum anlatabildim mi acabaHiç inanmayın böyle şeylere
Cinsiyeti baba belirler
İnançlı iseniz bol bol dua edin
Kıbrısta cinsiyet seçimi yapılıyor ama etik değil bende onda da %100 değil
Boşverin yahu hayırlı sağlıklı evlat en büyük şans
Amin canım benim inşallah bebeğin olur inşallah sağlıkla kucağını doldurur Rabbım senin için söz veriyorum hususi dua edicemArkadaşlar merhaba bir evladım olsun çok istiyorum. kız erkek farketmez yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.