• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM

arzukg

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
56
36
288
35
Arkadaşlar merhaba ben kızım olsun cok istiyorum bunun için bazı doktorlar yardımcı oluyormuş belirliyorlamis bilgisi olan bu konuyla alakalı varsa ve yazarsanız çok muu olurum umarım Allahin isine karışma gibi şeyler yapmazsınız çünkü öyle bi niyetim yok bunu da izin eden bi ilmide veren rabbim ben diliyorum rabbimde nasip eder inşallah eger varsa bildiğiniz duyduğunuz doktor yazarsanız sevinirim

Adetten önce hamile kalırsan kiz sonra olursa erkek oluyormus
Tesekkur ederim evet burda cok kişi yazmış bunu ama uygulayıp denk gelmeyende olmuş com teferruat i var denk gelmeyebilir 3. Cocuk son şansım riske atmak istemiyorum o yüzden cinsiyet belirleyen bi doktor arıyorum

Tesekkur ederim evet burda cok kişi yazmış bunu ama uygulayıp denk gelmeyende olmuş com teferruat i var denk gelmeyebilir 3. Cocuk son şansım riske atmak istemiyorum o yüzden cinsiyet belirleyen bi doktor arıyorum
Benim ikide kiz adetten ve yumurtlamadan sonra hamile kalmışım adeti oluyorum 2.adet geçince anlıyorum hamileliği erkeklerde yle olmuyor genelde adetin hemen arkası hafta olduğunda oluyor mus

Benim ikide kiz adetten ve yumurtlamadan sonra hamile kalmışım adeti oluyorum 2.adet geçince anlıyorum hamileliği erkeklerde yle olmuyor genelde adetin hemen arkası hafta olduğunda oluyor mus
Evet öyleymiş ki benimde iki erkek öyle olmuş olabilir bunu göz önünde bulundurucam cok sagolun Allah bağışlasın kızlarınizi

Cinsiyet belirleme tüp bebekte oluyor ama bu Türkiye de yasak. Cinsiyeti erkek belirliyor yani normal bi doktorun önerisiyle olacak iş değil. İnşallah gönlünden geçen olsun.

Cinsiyet belirleme tüp bebekte oluyor ama bu Türkiye de yasak. Cinsiyeti erkek belirliyor yani normal bi doktorun önerisiyle olacak iş değil. İnşallah gönlünden geçen olsun.
Tesekkur ederim inşallah ever Kıbrıs'a oluyor ve 45 bin lira🤭🤭ama bunu belirleyen doktielar varmış ise o doktoru ariyirim ve bulucam inanıyorum

Evet öyleymiş ki benimde iki erkek öyle olmuş olabilir bunu göz önünde bulundurucam cok sagolun Allah bağışlasın kızlarınizi

Evet bu aklımda kesinlikle dikkat edicem ama ben yine de o doktoru bulmak istiyorum biliyorum gelecek o doktorun adı ve herkes bu cevaptan faydalanacak con tesekkur ederim cevabınız için
Bence hayırlı evlat olsun eğer nasipse olsa kiz yerine erkek verir bence senin değiştirmekle olmaz 🤔

Turkiyede mi varmis öyle doktor 🤔

Back
X