• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım Olmadan Asla -Betty Mahmudi

tamar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
61
0
86
46
İstanbul
yazarı bety mahmudi.yaşanmış gerçek bir olay.hatırlayanlar varsa sinemaya da aktarıldı . her kez çok beğenmişti.ama filimde anlatılan konular inanın kitaptakilerin 10 /1 .anlatı tarzı eserleri okumaktan hoşlananlar bence okuyun derim.

evet guzel bir kitap ben yıllar once okumustum hatta bu kitabın devamı olarak yazılan bir kitap vardı onuda okumustum su anda adını hatırlayamadım sevgiler

Kitabı okumadım ama filmini tv de iki kez izledim..Çok etkileyici idi..Ama kitabınıda okumak isterim açıkçası..

Tamar filmi bu kadar güzel olmuşsa kitabı daha etkileyicidir eminim..Teşekkürler.

Kitabı filmi çekilmeden önce okumuştum sonra filmi görünce çok eksik buldum tabii zaten kitaptaki zenginlik filme verilemiyor.Okumanızı tavsiye ederim.

Gerçekten süper bir kitap hatta okurken elimden düşürememiştim.Filmini de izledim kitap daha güzel ve detaylıydı hatta kitap daha duygusaldı.

Okuduğum kitaplardan aklımda kalan hemde seneler sonra.Okadar acıklı bişeyki insanın kafasına kazınıyor .Herkese tavsiye ediyorum mutlaka okumanız gereken bir kitap.:a015:

ben de önce kitabını okumuştum çok beğendim sonra filmini izledim aynı tadı alamadım zihinde farklı canlandırdığım için olsa gerek, okunmaya değer bir kitap
tavsiye ederim
a.s.

Ben filmini izledim ve çok etkilendim. Ama özellikle bu yorumlardan sonra kitabını da alıp okuyacağım. Eminim ki daha da etkileyeci bir şekilde yorumlanmıştır.

orta okul ya da lisedeydim sanırım kitabı okuduğumda. Ama birçok arkadaş gibi yıllar sonra filmini izlediğimde o tadı alamamıştım ben de. Sanırım kendi hayal gücümde çok daha güzel canlandırmıştım okuduklarımı. Yolda, ders aralarında bile elimden düşürememiştim.

bende okul yıllarında okumuştum...gerçekten harika bir kitap..şuan elimde olsa tekrar okumaktan asla sıkılmam...

ben bunun filmini izlemiştim beni çok etkilemişti
şimdi kitabını arıyorum ama yok hiçbi yerde bulamadım
internetten tüm kitap satışlarına baktım yok yok yok
bilgisi olan varsa lütfen söyleyin nerde bulabilirim bunuu

bu kitabı 2007 yılında bi yakınım tavsiye etti ama denk getrp bulamadım ama bi ara int. den alcam okuycam

Back