- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
-
sultancım çocuğunda sıkıntı yok yaşlılar kendi zamanındaki çocuklarla yada bizlerin çocukluklarıyla kıyaslıyorlar sıkıntı yapma şimdiki çocukların hepsi hareketli sen onların sözleriyle kızının içindeki merak duygusunu köreltme bırak karıştırmak istiğyorsa karıştırsın yada dolaşsın ama peşlerinde olmamız lazım tehlikeli şeylerden uzak tutacağız tabi ..balkon kapısına gerekiyorsa kilit taktırın benim zillimde açar heryeri ben tüm cam ve balkon kapılarına kilt taktırdım Allah muhafaza daha akılları yetmiyorbende yazınızdan fazla birşey anlayamadım ama benim kızımda çorap tutmaz ayağında ben külotlu çorap giydiriyorum birde yaş gurubu kaç benim kızımda çok hareketli merak duyguları fazla şuan benim kızım 3 yaşında
benm kizimda uc yasinda. terlik corap kilotlu corap sevmiyor. ayni suan giyiyor bak hasta oldun dedim hasta olmak istemiyorsan giymen lagzim.yoksa coraplsrini baska cocuklara vericem dedim ve suana kadar cikarmadi.benim asil canimi sikan cocugima anormal gormesi. bu tarz dsvrsnislri balkona cikmasi grce uste anirmal dedi. ve canim sikildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?