• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizim normal degilmi yardim

gece gece tek başına çocuğun balkona çıkıp oynaması ne demek ya şok oldum
çok tehlikeli Allah rızası ve ÇOÇUĞUNUZUN GÜVENLİĞİ için o balkon kapılarını kilitleyin ve anahtarlarını kaldırın

Neden anormal olduğunu düşünüyorsunuz ki çorap giymediği için mio_O

tebeşirle resim yaptığı için mi

gece gece tek başına çocuğun balkona çıkıp oynaması ne demek ya şok oldum
çok tehlikeli Allah rızası ve ÇOÇUĞUNUZUN GÜVENLİĞİ için o balkon kapılarını kilitleyin ve anahtarlarını kaldırın
Anahtarli degil kilitli de degil oimapen icerden kolla kilitneiyor. Balkonumuz tuksek drgil ve duvarlari cok yuksek. Ilk kattayiz. Ama bir kilit taktirmm gerektigini gorunce farkina vardim. Yasayinca. Ama bu imum anormal bi cocuk oldugi anlamina gelmez.izah ettim kendisine annem balkona sakin cikma hasta olursun uykunu kaciriri uyku perisi dedim. Bana soyle beraber cikalim dedim. Ama grce degil. Bir daha asla yapmadi. Ama teyzem bunu cocuun anirmal olmasi yada benim yetistirme tarzi sorgulsr gibi yaoti. Ki ben cok fazla kizimin gelisimini onemsiyorm.ayrica ben onu yaaadan nerden bilebilirdim ki

Tek sıkıntı balkona kapısının kılıtlı olmaması onun dışında sağlıklı bır evlat maşallah. Ayağına ğatık çorap gıymıyorsa onun istemediği bieyı zorla yapacakta degılsun. Birlikte magzaya gıdıp kendısının sectıgı bişeyı alırda gıydırırseniz belkı severek gıyer ve baska sorun kalmaz.
Ayrıca teyzenizinde maşallahı var ne teyzeymişbe insanı psikolojık bunalıma sürüklüyor

Back