İnan ki benim kızımın bir kopyası senin kızın. Dışarı çıkmaya korkuyorum inanır mısın 2 yaşındaki bir kız çocuğu yani. Bir avm' ye gideriz tüm avmyi tabiri caizse tavaf eder defalarca, tüm ama tüm mağazalara girer, çalışanlarla hoşbeş eder, evde de durum aynı bir saniye yerinde durmaz gardroba girer çıkar, komodinlerin üstünden yatağa zıplar, sürekli koltukların üstünde, kapıya tutunup ayaklarını yerden kesip sallanır kalorifer borularına bile tırmanmaya çalışır, sokağa çıkınca elinden tutturmaz zorla tutsam çığlık çığlığa bağırır yani bilmeyen de çocuk benim değil kaçırmaya çalışıyorum sanır. Bir de gece terörü çıktı 2 yaş sendromuyla mahvoluyoruz inan ki. Allah sağlık versin çocuk bu yaramaz olacak tabii ama her an diken üstünde yaşamak ağız tadıyla elinden tutup da bir yere gidememek onunla beraber zaman gezememek çok kötü. Elbet geçecek bugünler ama ne bileyim ben abimin kızlarını da büyüttüm o kadar küçük kız çocuğu gördüm hiçbiri bu kadar yaramaz ve asi değildi ben mi bi yrde yanlışlık yapıyorum anlamadım umarım düzelir.bu arada benimki de çorap giymez, pandufları çıkarır arada eserse kendi giyer, ben bi anormallik olduğunu düşünmedim , benimkini çocuk psikiyatrına götürmüştüm hiperaktif mi diye ama doktor 6 yaşınan önceki çocuklarda hiperaktivite tanısı koymanın mümkün olmdığını söyledi