• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızım ne bulsa ağzına götürüyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

__ecrin__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
287
12
118
İstanbul
kızım yaklaşık iki aydır ne bulsa ağzına götürüyor. bir de saçları inanılmaz fazla dökülüyor. eli de sürekli giysilerini çekiştirmekle meşgul olduğundan bazen giyslerin üzerine dökülen saçı da eline gelebilir. çoğunu elinde yakalayıp temizliyorum ama her zaman kontrol edemiyorum. büyük ihtimalle yutuyordur diye düşünüyorum. ve çok üzülüyorum. bu durumu yaşıyanlar nasıl çözüm buldunuz?

bizim de aynı.sözde emziğini yıkıyorum sürekli,battaniyesini emiyor küçük hanım.şu an için saçla ilgili bir sorunumuz yok ama başka her şey ağzında.battaniyeyi alamıyorum ağzından.napıyım,bağışıklığı kuvvetlenir diyorum artık:1:

sulu diş halkası -silikon diş halkası kullanın
bunlar zararsız olduğu için güvenle verebilirsiniz şekilleride ilgilerini çeker.
diş kaşıyıcı olarak kullanılıyor biliyorsunuzdur

fistigimda 2 3 aylikken saclari fazla dokuluyordu sonra aldim makasi elime kisaltdim saclarini ama merak etme 4 5 ayinda dokulmeyi kesilir insallah ki benim kizimda makasladiktan sonra kel gibi yapmistim ufacik tuy kalmisti onlarda dokulmuyordu zaten ama 4 5 ayinda tamamen durmasi gerek.ben hergun iki katli evin iki katinida elektiksupurgesiyle temizliyorum ama bide bakiyorum halinin iplerini dartiyo bazen cikariyo elinde inceler gibi dikkatlice bakiyor benim geldiyimi farkedince hemen agzina atiyor.napcaz artik gozetlemek zorundayiz

Son düzenleme:
:23:
kızım yaklaşık iki aydır ne bulsa ağzına götürüyor. bir de saçları inanılmaz fazla dökülüyor. eli de sürekli giysilerini çekiştirmekle meşgul olduğundan bazen giyslerin üzerine dökülen saçı da eline gelebilir. çoğunu elinde yakalayıp temizliyorum ama her zaman kontrol edemiyorum. büyük ihtimalle yutuyordur diye düşünüyorum. ve çok üzülüyorum. bu durumu yaşıyanlar nasıl çözüm buldunuz?

arkadaşım sanki bizim durumumuzu anlatmışsın :1: fazlası var eksiği yok. benim kızımda 5,5 aylık ağzından elinden saç topluyorum. mama yerken boynuna koyduğum bezi, üzerindeki battaniyeyi bile kaşla göz arasında ağzına götürüyor. bide en büyük zevki yalancı memenin arasından kendi parmağını sokup emmesi. nası başarıyo hala aklım ermio ama zevk aldığı kesin coklata coklata aynı anda emiyo ikisinide.

Back