Kızım madacssol krem yutmuş

Öyle bir hattın olduğunu bile ilk kez duyuyorum o nedenle buraya yazmam iyi olmuş gördüğünüz gibi

112 arayın. Onu da bilmiyorsunuz?

Kusura bakmayin ama çocuk ilaç, krem yutunca buraya yazmak nerden aklınıza geliyor? Nasıl sakin kalabiliyorsunux? Ya çocuk atak filan geçirse, birşey olsa.

112 arayın. Onu da bilmiyorsunuz?

Kusura bakmayin ama çocuk ilaç, krem yutunca buraya yazmak nerden aklınıza geliyor? Nasıl sakin kalabiliyorsunux? Ya çocuk atak filan geçirse, birşey olsa.
Hanım efendi öyle bir şey olsa buraya niye yazayım direk 112 ararım ay gerçekten çok ilginçsiniz her hangi bir belirti yok gülüyor oyun oynuyor vs diye buraya yazdım

Hanım efendi öyle bir şey olsa buraya niye yazayım direk 112 ararım ay gerçekten çok ilginçsiniz her hangi bir belirti yok gülüyor oyun oynuyor vs diye buraya yazdım
Yuttuğundan şüphe eder etmez refleksiniz hastane veya sağlık ocağı olmalıydı. Bdv değil.
Burada kim ne bilsin? Doktor olanlar bile uzaktan nasıl bilecek?
Ayrıca gülüp oynaması beni hiç rahatlatmazdı. Zamanla kötü olabilir diye yine de yapmam gerekeni yapardım. Yapmanız gereken konu açmak değil.

Acile götürün kan alsınlar kana karışmış madde var mı nedir ne değildir her şeyin panzehiri var hastanelerde bazen gerçekten hayret ediyorum

Çocuk sizin keyif bilir. Sanki çikolata yemiş gibi bahsediyorsunuz. Krem yutmuş çocuk. Oturun bekleyin evde.

Çocuğum da herhangi bir belirtı yoktu acile de getirdim yutma vs yok sadece sürmüş kulağına ve dudaklarına değdirmiş bakan doktor da madacassol tehlikeli bir krem değil dedi endişelenmeyin zaten yutup yutmafığından da emin değilsiniz prosedür gereği 24 saat gözlem altında tutup kan tahlilleri alıp hastaneye yatış yaptıracağız bu tamamen size kalmış dedi. Arkadaşlar inanılmaz acımasızsınız hata yapan birini görmeyin hayatını kaydırırsınız bilinçsiz değilim yazdım ve zehir hattını öğrendim aradım ki zaten aile doktoruna da göstericem lütfen herhangi bir yorum dahi yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…