• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık özlemimiz ve aceleci ikizlerimiz...

Canım ben bursadayım jımerde dogum yaptım bebeklerımde orda bursada kuvez ıcın 2yer onerdıler jımer ve doruk galıba yada bahar hastanesı tam emın degılım bıze doktorumuz jımerı onerdı tabı önce allah sonra onlara emanetler... Sizin nıye erken dogum rıskınız var?rabbım ınsallah gununde dogurmayı nasip eder sana ve cumlesıne boylesı cok zor

Benim suyum azaldı.
Sürekli yatıyorum.
Allah hepimizin çocuklarını bağışlasın...

RABBIM meleklerini sana bagislasin insallah,insallah her sey yoluna girer,su muraek ayda RABBIMIZ dualari geri cevirmez,insallah atlatirsiniz.

sinemcim nasılsın ? ikizlerin nasıl ? inanki hiç aklımdan çıkmıyorlar elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum Allah kabul ederse bugün cuma inşAllah bugünde ramazanın son cuması hürmetine kuzularını sağlıkla kucağına almak niyeti ile yasin okuyacağım Rabbim dualarmızı geri çevirmesin sevdiklerimizin ve evlatlarımızın acılarını bizlere göstermesin .dilerim bu bayram senin için en güzel bayram olur hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.

sinemcim nasılsın ? ikizlerin nasıl ? inanki hiç aklımdan çıkmıyorlar elimden geldiğince dua etmeye çalışıyorum Allah kabul ederse bugün cuma inşAllah bugünde ramazanın son cuması hürmetine kuzularını sağlıkla kucağına almak niyeti ile yasin okuyacağım Rabbim dualarmızı geri çevirmesin sevdiklerimizin ve evlatlarımızın acılarını bizlere göstermesin .dilerim bu bayram senin için en güzel bayram olur hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz.

ALLAH RAZI OLSUN CNM RABBİM SENİDE BİR NEFESTE KURTARSIN... OĞLUMUZ İYİ ÇOK ŞÜKÜR KIZIMIZ YİNE SOLUNUM CİHAZINA BAĞLI Bİ KURTULSA MELEĞİM ŞU MAKİNEDEN RABBİM ACISI HERKESİ BENİDE YAVRULARIMA BAĞIŞLASIN:(ÇOK ÖZLÜyORUM ONLARI BURNUMDA TÜTÜYORLAR BİKERECİK KOKLAYAMADIM RABBİM BİRAN ÖNCE ŞİFA VERSİN EVLATLARIMA

ALLAH RAZI OLSUN CNM RABBİM SENİDE BİR NEFESTE KURTARSIN... OĞLUMUZ İYİ ÇOK ŞÜKÜR KIZIMIZ YİNE SOLUNUM CİHAZINA BAĞLI Bİ KURTULSA MELEĞİM ŞU MAKİNEDEN RABBİM ACISI HERKESİ BENİDE YAVRULARIMA BAĞIŞLASIN:(ÇOK ÖZLÜyORUM ONLARI BURNUMDA TÜTÜYORLAR BİKERECİK KOKLAYAMADIM RABBİM BİRAN ÖNCE ŞİFA VERSİN EVLATLARIMA

ahh kıyamam ben onaaaa oda kurtulacak annesi Allahın izniyle. Allah nerede varsa tüm evlatları ailelerine bağışlasın .

allahım acılarını yaşatmasın. inşallah en yakın zamanda küvezden çıkıp kollarında olur her ikiside.

Sinem'cim Yaradan Rabbim kızını da oğlunu da inşAllah sağlıkla kucağına almanı nasip edicek biraz daha sabret onlar senin meleklerin ben şu an 25.haftamdayım benim de ikiz biri kız biri erkek o yüzden senin yerine koyuyorum da kendimi çok zor yaşadıkların ama emin ol ki meleklerin sana o gücü vericek onlarla ömrünce mutlu olucaksın inşAllah...

Rabbim en kısa zamanda sağlıklarıyla beraber, tosun tosun halleriyle eline koluna versin inşAllah...
Okurken diken diken oldum, onlar aceleci ama güçlü bebişlerdir :nazar::nazar:sen içini ferah tut canım, dualarımızdasınız.

bütün arkadaşlarıma duaları için güzel dilekleri için çok tşk ederim... bugün gittim yine meleklerim yanına göz muayneleri vardı çok şükür şimdilik ciddi bişey yok dedi doktor takip edicez dedi sadece ama kızımın kalbinde proglem varmış cumartesi kalp doktoru gelicek o yüzden makineye ihtiyac duyuyormuş inşallah önemli bişey değildir çok üzüldüm kuzumu öyle görünce caresizim elimden bişey gelmiyor sadece uzaktan bakıyorum rabbime yalvarıyorum heran onlarına ve cümlesininkini bağışlasın

minik kuzucuklarınız için hep dua edeceğim. bebeklerinizi kucağınıza alacağınız o güzel günü öğreninceye kadar sabırsızlıkla ve dualarla bekleyeceğim. inşallah güzel haberler vereceksiniz
Allah yavrularınıza güç versin.

inşallah kuzucukların iyi olurlar ,bir problem yaşamadan girersiniz huzurlu yuvanıza...

canımmmmm inşallah allahın izniyle sağlıklı sıhatli kollarına alırsın yavrularını
sen güçlü olki onlarda güçlü olsun annesi dualarım seninle canım oğluşlarımla birlikte dua edicez size

ALLAH sağlıklı bir şekilde yavrularına kavuştursun seni ve eşini.çok acele etmişler kuzular inş tez zamanda toparlarlarda evinize dönersiniz.

tatlım bebişlerin öncelikle hayırlı olsn sonrasında da sağlıklı günleri yakındır inşaAllah. rabbime cok dua ettim bugun hepimiz adına bir bebek mevlüdündeydim. dilerim kabul olur... bebişlerinin sağlıkla eve geleceği günler dilerim yakındır... cok öptüm... rabbime emanetsin

ekim anne adaylarından sekerlik ;)

Kızlar bugün güzel haber aldık damarında proglem varmış ama ameliyatlık bi durum söz konusu değilmiş %80 kapanıcakmış inşallah hemen sizlere haber vermek istedim çünkü biz çok mutlu olduk çok şükür allahıma

Kızlar bugün güzel haber aldık damarında proglem varmış ama ameliyatlık bi durum söz konusu değilmiş %80 kapanıcakmış inşallah hemen sizlere haber vermek istedim çünkü biz çok mutlu olduk çok şükür allahıma

Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yavrularını 1 saattir formda senin adını msjlarını aradım ve sonunda buldum , ekim annelerinden biliyordum erken doğum yaptığını ve hep aklımdaydın , hep dualarımdaydın.. şimdi iyi haberler almana çook sevindim arkadaşım .. bu arada benimde kızımın adı beren, Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh....

vay be yazilarinizi tek tek okudum nasilda bi lokma canlariyle tutunmuslar hayata inanilir gibi degil..Allahin izniyle bundan sonra hicbisey olmaz cok guclulermis 41 kere masallah ya..

kızlar bu sabah doktorumuzla konuştuk 2 haftaya kadar 1800 olursalar çıkarıcaz dedi şuan sadece kilolarını bekliyoruz dedi inş. biran önce toparlanır yavrularım yeter artık bukadar hasret

kızlar bu sabah doktorumuzla konuştuk 2 haftaya kadar 1800 olursalar çıkarıcaz dedi şuan sadece kilolarını bekliyoruz dedi inş. biran önce toparlanır yavrularım yeter artık bukadar hasret

Maaşallah:nazar::nazar::nazar:
Sağlıkla evine getirip,büyütürsün inşaallah.
Çok şükür çoğu gitmiş azı kalmış.

Back