- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Bence herkesin sana bakması ve arkandan gülmeleri senin kendini sevmeyişin nedeni ile yaydığın negatif enerjinin dışa vurumu.
Biz kendimizi nasıl hissediyorsak oyuz, bunu unutma.
Kilo vermen şart ama abartılı bir şişmanlık söz konusu değil.
Bence böyle sızlanmayı bırakıp özgüven kazanabilmenin yollarını ara.
Benim 2 tane akrabam var örnek verebileceğim. Çirkin değiller ama güzel de değiller kesinlikle.
Üstelik epeyce de kilolu insanlar. Ama bir erkek onlara baktı diyelim, tek düşündükleri şey "bakarlar tabi, güzele bakmak sevaptır."
Tabi ben şok oluyorum bu tavırlarına. Çünkü dediğim gibi kesinlikle güzellik yok ikisinde de.
Bakanlar da güzel bulduğundan bakmıyorlardır. Fakat öyle güçlü ve kendine güvenlerini ortaya çıkaran enerjileri var ki kilolarını yadırgayana, onlara bakıp da arkalarından gülüşmeye cesaret edene rastlamadım.
Önce sen kendini sevip sayacaksın. Yoksa insanlar ezip geçiyor valla.
Bu düşük frekanstan çıkman şart senin. Çıkmazsan kilolu olmasan da aynı tarz şeyleri yaşarsın.
Biz kendimizi nasıl hissediyorsak oyuz, bunu unutma.
Kilo vermen şart ama abartılı bir şişmanlık söz konusu değil.
Bence böyle sızlanmayı bırakıp özgüven kazanabilmenin yollarını ara.
Benim 2 tane akrabam var örnek verebileceğim. Çirkin değiller ama güzel de değiller kesinlikle.
Üstelik epeyce de kilolu insanlar. Ama bir erkek onlara baktı diyelim, tek düşündükleri şey "bakarlar tabi, güzele bakmak sevaptır."
Tabi ben şok oluyorum bu tavırlarına. Çünkü dediğim gibi kesinlikle güzellik yok ikisinde de.
Bakanlar da güzel bulduğundan bakmıyorlardır. Fakat öyle güçlü ve kendine güvenlerini ortaya çıkaran enerjileri var ki kilolarını yadırgayana, onlara bakıp da arkalarından gülüşmeye cesaret edene rastlamadım.
Önce sen kendini sevip sayacaksın. Yoksa insanlar ezip geçiyor valla.
Bu düşük frekanstan çıkman şart senin. Çıkmazsan kilolu olmasan da aynı tarz şeyleri yaşarsın.
Son düzenleme: