• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıllık özlemimiz ve aceleci ikizlerimiz...

kızlar bu sabah doktorumuzla konuştuk 2 haftaya kadar 1800 olursalar çıkarıcaz dedi şuan sadece kilolarını bekliyoruz dedi inş. biran önce toparlanır yavrularım yeter artık bukadar hasret

inşallah tez vakitte kavuşusursunzu Allah yardımcınız olsun

İnşşallah sağlıkla bebeklerinizi eve getirdiğinizin haberinide alırız dualarımız sizinle.

kızlar bu sabah doktorumuzla konuştuk 2 haftaya kadar 1800 olursalar çıkarıcaz dedi şuan sadece kilolarını bekliyoruz dedi inş. biran önce toparlanır yavrularım yeter artık bukadar hasret

sinemcim hadi gözün aydın canımmm çok sevindim inankiii Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı .merak etme takip ediyorum her güzel haberini okuyunca inna dünyalar benim oluyor ;) sağlıcakla kalın cnmmm

Kızlar bugün güzel haber aldık damarında proglem varmış ama ameliyatlık bi durum söz konusu değilmiş %80 kapanıcakmış inşallah hemen sizlere haber vermek istedim çünkü biz çok mutlu olduk çok şükür allahıma

gozun aydın canım
Rabbımın sizi ilk ayırışı bu olsun omur boyu ayırmasın
sağlıkla buyut bebişlerini

Haberlerinizi bekliyoruz nasıl ikizler ??? Allah'ım size bağışlasın onları

slm ben aralik annelerinden didili_bidili :) ilk once gecmis olsun daha sonra da hayirli olsun diyorum.Allah en kisa zamanda kollariniza almayi nasip eder ins.bende ikiz annesiyim.daha dogrusu artik iki hiperaktif, yaramaz ama tatli kizlarin annesiyim:) cunku benimkiler de erken geldi ve senin yasadiklarini bende yasadim ve yasiyorum hala:50: benim kizlarim da 32. haftada geldiler.biri 1460gr digeri ise 1390 gr dogdu.1 hafta kadar küvezde kaldilar.solunum almaya baslayinca normal yataga gectiler.simdi ise kilo almaya calisiyorlar ve anne memesini emmeye, biberonu emmeye calisiyorlar.ben almanyada yasiyorum.seninkiler ne güzel 1800 oldugunda evlerine gelicekler.ama burada malesef öyle degil:50: suan 2500 e yakin kilodalar.allaha sukur de hersey iyi gidiyor.ama yeterince emmeyi ögrenene kadar hastanede kalicaklar.buyuk ihtimalle normal dogum tarihlerine kadar..:14:hergun hastane-ev arasi o kadar stresli ki...tek tesellim onlarin saglikli olmasi.insan cok özluyor.her dkka yaninda istiyor bebislerini.. cok uzun yazdim kusura bakmayin:34: ama ayni seyleri yasadigim icin durumunu iyi anliyorum...son durumun ne oldugunu yazarsan sevinirim..

bizim hikayemiz sizinkiler gibi güzel başlamadı... 8yıllık tedavi sürecinde 2düşük bi olumsuz tüp bebkten sonra 20 şubat 2012de 4.tüp bebek denemesinden sonra hamile olduğumu öğrendim hemde ikizde bebeklerimiz.... çok şükür ilk aylarda bi sorun olmadı ama 17. haftaya geldiğimizde gittiğimiz kontrolde rahim ağzında açılma olduğunu eğer dikilmezse bebekleri kaybedeceğimizi söyledi doktorumuz ve dünya başıma yıkıldı 8 yıl beklemiştik biz bu bebekleri ve buraya kadar gelmişken nasıl kaybederdik neyse hemen ertesi gün dükiş atıldı ve 2 ay hiç kalkmadan yattım evde... son haftalar kasılmalarım çoğalmıştı bir doktor bir ev derken birgün sancım ve akıntım fazlalaştı doktorumu aradım yine hemen gittik sancım çoktu hastaneye yatırdı ve 3 gece anca durdurabildiler 22 temmuz pazar günü sancımm nstde 100ü buluyordu ve tamamen açılmıştı rahim bu aradada 26 hafta yeni bitmişti üzüntümüz o yüzdendi çok küçüktü bebeklerim..... ya yaşamazlarsa ya ölürlerse nasıl doğururdum bile bile hala aklıma geldikçe göz yaşlarımı tutamıyorum..saat akşam üzeri 5de doktor geldi nöbetçi doktordu açılmam olunca hemşireler ona haber vermiş... geldi ve hemen seni doğuma almamız gerekiyor dedi yapcak başka bişey yok yoksa suyun patlıcak ve bebekler ters dedi almazsak sonuç daha kötü olabilir dedi annem bi tarfata ağlıyor ben bi tarafta elimiz mahkum ağlaya ağlaya girdim doğuma eşimde yeni gitmişti ve hemen geri döndü çok şükür yetişti son anda aptal gibi oldum hiçkimseye cevap veremiyorum ağlayamıyorum sabit bi yere bakıyorum sadece neyse hazırladılar beni ve aldılar doğuma.. doğumhaneye girdik doktorum nasılsın dediği anda başladım yine ağlamaya iyi değilim dedim elimizden geleni yaptık ama acele ediyorlar dedi doktorumuz hemen bayıltılar beni genel anestezi oldum saat 18.00de BERENİM 18.03de ARDAM dünyaya gelmiş 860 gr doğdular ve hemen küveze almışlar o gece bana göstermediler çok şükür bugün 24.gün ve direniyor kuzularım ama hala küvezdeler.... hep birgün buraya doğum hikayemi yazmak istemiştim çok iyi başlamasada yinede yazmak istedim ve şimdi yavrularıma sizden dua istiyorum teyzeleri çok acele etti benim kuzularım inşallah küvezden çıkmak içinde acele ederler....

Allahım yardımcın olsun arkadaşım.
Yaşadıkların gerçekden hiç kolay değil.Bende 7 aylık doğmuşum annemde benzer hikeyeyi anlatırdı bana.
Şuan 23 yaşındayım ve hamileyim.Sende inşallah bebişlerinin mutlu günleri yaşayacak onlarla gurur duyacaksın.

canım benimmm okudum hikayeni cok duygulandım ya okurken korktum ama şükür sonu güzelmiş.şimdi nasıl meleklerin merak ettim.Rabbim sağlık sıhhat versin hepinize de inş.Allahım sizlere bagıslasın güzel günleri göstersin

canım benimmm okudum hikayeni cok duygulandım ya okurken korktum ama şükür sonu güzelmiş.şimdi nasıl meleklerin merak ettim.Rabbim sağlık sıhhat versin hepinize de inş.Allahım sizlere bagıslasın güzel günleri göstersin

bende çok merak ettim meleklerin iyidir umarım..madem öyle aceleciymişler eminim annelerinin kucağına gitmek içinde acele etmiştirler..

Gözlerim doldu :(
rabbim yavrularını sana bağışlasın inşallah tez zamanda koklaya koklaya uyursun bebeklerini.
Dualarım seninle

canım benimm..İnşallah bugünler geçecek..
nasıllar şimdi, geldiler mi eve? sağlıkları nasıl

kızlar hepinize güzel dilekleriniz için tşk. ederim çok şükür biz evimize geldik herşey çok güzel fırsat bulupta yazamadım uzun zamandır rabbim cümlesinin evladını bağışlasın anne babasına çok güzel onlalrla uğraşmak vakit nasıl geçiyor anlamıyorum fırsat bualabilirsen resimlerini yüklemek isterim benim küçük mucizelerimi sizde görün çok şükür herşey yolunda şimdilik:))

Canım bende bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum.5 yıllık evlıyız olmadı bebişimiz.o yuzden ne kadar zorluklarla karşılaştıgını az çok anlıyorum.inşallah rabbim bebklerini sana bağışlar.Bence çok az değil kiloları benim kız kardeşimde erken doğmuştu 8 aylık 750 gramdı ama şimdi 175 boyu var.seninkilerde büyücek kocaman olucaklar canım güzel düşün. Rabbim yardımcın olsun.Herkesin evladını bağışlasın.

Nasıl sevindim anlatamam onca yıldan sonra bir hayal kırıklığı daha kaldıramayabilirdin. Ben evliliğimin 3. ayı hamile kaldım daha önce hiç düşük yaşamamış ve hemen hamile kalmış olmama rağmen ya bebeğimi kaybedersem diye haftalarca büyük korku yaşadım. Her tuvalete gidişimde kanama var mı yok mu diye bakıyodum:) ve hala doktora gittiğimde adamın gözlerinin içine bakıyorum ''kalbi atmıyor'' diyiverecek diye aklım çıkıyor. Sen bu kadar çaba ve hayal kırıklığından sonra bu bebekleri sonuna kadar haketmişsin. Allah sizi hiç ayırmasın...

Back