• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım madacssol krem yutmuş

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Uyuyordum bir baktım anne ağzım acıyor dedi ne kadar yemiş kestiremiyorum ama yeni açılmıştı ortasından sıkmış nohut tanesi kadar yutmuş olabilir bir şey olur mu direk su içirdim böyle bir şeyle karşılaşan var mı ?

Kaç yaşında çok geçmiş olsun

Uyuyordum bir baktım anne ağzım acıyor dedi ne kadar yemiş kestiremiyorum ama yeni açılmıştı ortasından sıkmış nohut tanesi kadar yutmuş olabilir bir şey olur mu direk su içirdim böyle bir şeyle karşılaşan var mı ?
Ya çok zor zamanları maalesef ki benim oğlum 4 yaşına girmek üzere hala çok zor . Yanlış anlamayın ama onun uyanık olduğu zamanlar bence sizin uyuyor olmamanız lazım saniye gözüsünüzü ayırmamak lazım. Evde tüm güvenlik önlemlerini almış olmanız lazım . Oğlumu odada yanlız bırakınca kesin saçma şeyler yapıyor evde bir sessizlik varsa tehlike oluyor 😣 o yüzden daha dikkatli olmakta fayda var . Çok geçmiş olsun bi hastaneye götürüp danışın bence

Doktor ve hastane duyduğunuz kavramlar ama dimi? mı çalışıyorsunuz farkındaysanız panik halindeyim ve her zaman her şeyi her yerde incel
Valla bu rahatlik cok iyi degil mi ya? Insan o panikle solugu ya hastanede alir ya dediginiz gibi yapar. Konu acip yorum beklemek cok iyi ya.
Açıkçası sizin de ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim neden insanları ilk aklınıza gelecek şekilde yargılıyorsunuz ? Bilmemek değil öğrenmemek. Sonuçta buraya yazdım ve öğrendim aradım durumu anlattım ve şu an her hangi bir sıkıntı olmadığını bildiğim için daha rahatım ama siz bu tavırlarınız la çirkinsiniz başınıza bir şey gelmeden dışarıdan insanları yargılamaktan başka hiç bir şey bilmiyorsunuz çok rahat olsaydım buraya da yazmazdım böyle bir durumla karşılaşan var mı diye sormak istedim lütfen yorumuma cevap dahi vermeyin hoş değilsiniz.

114 hattını arayın. Ve en yakın sağlık kuruluşuna gidin gecmis olsun.

Geçmiş olsun, doktora gidin..
Yorgunsunuz sizi anlıyorum 2 çocuklu bir anne olarak ama o uyurken uyuyun sizde,o uyanıkken uyumamalısınız zira daha kötü sonuçları da olabilir. Bir anlık oluyor herşey maalesef. Kırmak,kınamak amaçlı söylemedim bunu da lütfen yanlış anlamayın ama gerçek bu.

Buraya yazana kadar en azından en yakın sağlık ocağına gitseydin keşke. Aynı zamana denk gelirdi. Ne bu rahatlık anlamıyorum. Su içirmen de ayrı bir olay...

Oncelikle gecmis olsun.
Acilen en yakin saglik kurulusuna gitmelisiniz, cocugunuzun ne kadar tükettiğini bilemezsiniz.

Bu arada 6 yasindaki kizi ilac icip baygin bekleyen uye vardi ne oldu o?

Sonucu bize yazın olur mu? İnşallah yutmamistir. Ya da zarar vermeyecek kadar yutmustur. :(

Oncelikle gecmis olsun.
Acilen en yakin saglik kurulusuna gitmelisiniz, cocugunuzun ne kadar tükettiğini bilemezsiniz.

Bu arada 6 yasindaki kizi ilac icip baygin bekleyen uye vardi ne oldu o?
Üyelik iptali yapmıştı bir daha haber alınamadı diye hatırlıyorum 🤔

Back