- 11 Haziran 2016
- 622
- 267
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ,5 hayırlısıyla şu yaşı atlatsaydım çok sağolunKaç yaşında çok geçmiş olsun
Öyle bir hattın olduğunu bile ilk kez duyuyorum o nedenle buraya yazmam iyi olmuş gördüğünüz gibiZehir hattını arayıp sorun buraya değil
Doktor ve hastane duyduğunuz kavramlar ama dimi?Öyle bir hattın olduğunu bile ilk kez duyuyorum o nedenle buraya yazmam iyi olmuş gördüğünüz gibi
Zehir hattını arayıp sorun buraya değil
Ya çok zor zamanları maalesef ki benim oğlum 4 yaşına girmek üzere hala çok zor . Yanlış anlamayın ama onun uyanık olduğu zamanlar bence sizin uyuyor olmamanız lazım saniye gözüsünüzü ayırmamak lazım. Evde tüm güvenlik önlemlerini almış olmanız lazım . Oğlumu odada yanlız bırakınca kesin saçma şeyler yapıyor evde bir sessizlik varsa tehlike oluyor o yüzden daha dikkatli olmakta fayda var . Çok geçmiş olsun bi hastaneye götürüp danışın benceUyuyordum bir baktım anne ağzım acıyor dedi ne kadar yemiş kestiremiyorum ama yeni açılmıştı ortasından sıkmış nohut tanesi kadar yutmuş olabilir bir şey olur mu direk su içirdim böyle bir şeyle karşılaşan var mı ?
Su içirmek yerine acile getirseydiniz keşkeUyuyordum bir baktım anne ağzım acıyor dedi ne kadar yemiş kestiremiyorum ama yeni açılmıştı ortasından sıkmış nohut tanesi kadar yutmuş olabilir bir şey olur mu direk su içirdim böyle bir şeyle karşılaşan var mı ?
Doktor ve hastane duyduğunuz kavramlar ama dimi? mı çalışıyorsunuz farkındaysanız panik halindeyim ve her zaman her şeyi her yerde incel
Açıkçası sizin de ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim neden insanları ilk aklınıza gelecek şekilde yargılıyorsunuz ? Bilmemek değil öğrenmemek. Sonuçta buraya yazdım ve öğrendim aradım durumu anlattım ve şu an her hangi bir sıkıntı olmadığını bildiğim için daha rahatım ama siz bu tavırlarınız la çirkinsiniz başınıza bir şey gelmeden dışarıdan insanları yargılamaktan başka hiç bir şey bilmiyorsunuz çok rahat olsaydım buraya da yazmazdım böyle bir durumla karşılaşan var mı diye sormak istedim lütfen yorumuma cevap dahi vermeyin hoş değilsiniz.Valla bu rahatlik cok iyi degil mi ya? Insan o panikle solugu ya hastanede alir ya dediginiz gibi yapar. Konu acip yorum beklemek cok iyi ya.
Üyelik iptali yapmıştı bir daha haber alınamadı diye hatırlıyorumOncelikle gecmis olsun.
Acilen en yakin saglik kurulusuna gitmelisiniz, cocugunuzun ne kadar tükettiğini bilemezsiniz.
Bu arada 6 yasindaki kizi ilac icip baygin bekleyen uye vardi ne oldu o?
Polise falan bir yerlere sikayet edilmemis miydi sanki?Üyelik iptali yapmıştı bir daha haber alınamadı diye hatırlıyorum
Yok sanmam. Şikayet edelim denmişti de bir gelisme olmadı.Polise falan bir yerlere sikayet edilmemis miydi sanki?