- Konu Sahibi prenses tera
Aynısı benim kızımın başına geldi bu durumun adı tortikolis.Hatta birde kalça çıkığı başlangıcı vardı.Ne acı günlerdi ama çok şükür rabbime düzeldi.Kızım bir aylıktı doktora götürdüğümüzde söylemiştik sürekli kafasını sola çeviriyordu ben sağa çevirdikçe o ısrarla sola çevirirdi bunu söyleyince doktor ortopediste yönlendirdi ve o doktorda teşhisi koydu.Biz daha sonra çapa da ki doktorlara götürdük orada çocuk nörolojisi doktoru vardı oda bizi fizyoterapiste yönlendirdi ve bizim egzersiz maratonu başladı.Her gün neredeyse saat başı 15-20 dk. bu egzersizleri yapıyordum.Kızım ağlardı ben ağlardım.Doktor onun canı yanmıyor korkma yaptığından rahatsız oluyor sevmiyor ondan ağlıyor derdi.Tabi biz bu arada kalçası içinde uğraşıyorduk.Palvik bandajı diye bir alet vardı onu bacaklarına yerleştirmiştik 2 ayda o kaldı bacaklarında.
Senin kızın ne kadarlık ne zaman anladınız?
canım benim 6 aylık anladık biz doktor düzelecek diyo fakat üç aydan beri hiç biley olamadı malesef ya masaj biraz düzelmişti doktor masajı bırak dedi bıraktık şimdi yine yamuldu napcamı şaşırdım valla