E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi prenses tera
-
eğer hepsi de aynı şeyi söylüyorsa korkulacak birşey yoktur canım üzülme yıpratma kendini.. insanın evladıdır içi gider ama sabırlı olacaksın.. ve yakın bir zaman içerisinde bebişin düzelince biz burda bu sefer seninle beraber sevineceğiz.. güzel haberler bekliyoruz senden canım :)
canım alah büğük düzelir inşallah sen herzaman allaha dua et...
benim komşumun kızıda böyle idi 11 aylıkken düzeldi tamamıyla..
inşallah kızında düzelir sıkma canını..geçmiş olsun.
inşallah canım ya valla kahroluyorum nebileyim onun gibi olan bebeklere bakınca kızımın boynunu yamuk tutması beni çok üzüyor senağlamasenağlama
sağol canım ya valla okadar çok üzgünümki ağlamadığım bir günüm yok allahım düzelsin artık diyorum senağlamasenağlama
öncelikle bu kadar büyütmeyin lütfen. daha ne kadar önemli sağlık sorunları ile uğraşan anne-bebekler var. onları düşünün bir de.
dr lar da düzelecek diyormuş,zamana bırakın.
bir tanıdığımın da bebeği kafasını hep geride tutuyordu(en az 1 sene kadar böyleydi), anne karnındayken duruşundan kaynaklanıyor. şimdi 3 yaşında vardır sanırım. başını gayet normal tutabiliyor.
biraz sabır lütfen.
evet var.görümcemin oğlu aynı şekilde kafasını hep bitarafa doru meğilli tutuyordu büyüdükçe geçiyor bu durum.merak edilecek bi şi değil.hamileyken bebeğin hep aynı tarafa yatmasından oluyormuş merak etme.
tatlım benim kızkardeşimin oğluda öyleydi şimdi 1 yaşınagirdi ve düzeldi sakın merak etme onunda başı yana eğikti doğumda olmuş dedi dr uyurken kum torbası falan koydular şimdi çok iyi geçmiş olsun inş.
canım ben böyle bi rahatsızlık duydum.kadının kızı şimdi 18inde ve sağlıklı.ama vaktinde müdahale edilmeseymiş,yüzünün bi tarafı bebek suratı kalır diğer tarafı gelişirmiş.kadın anlattı hayret ettim.boyundaki sinirlerle alakalı bişeymiş.bikaç kez ameliyat geçirmiş.sanırım ankarada demişti,aynen bebekken ve iyileşmiş.bi an önce doktorunu değiştir yada bi kaç doktora daha göster.Allah şifa versin
aynı hastalık mı bilmem ama o da bikaç doktorla görüşmüş.son durak neresi hatırlamıyorum.dediği aynen buydu,ameliyat olmasaymış,yada hastalık erken dönemde teşhis edilmeseymiş yüzün bi tarafı gelişmiyomuş.çocuk şu anda gayet sağlıklıymış.ama bikaçkez ameliyat olmuş bebekkenya canım ortapediye falanda gittim birsürü doktor gezdik hepsi iyileşecek diyolar ama nasıl olcak bende bilmiyorum masaj falan vermişti onları yapıyoruz ama bi faydası olmadı
aynı hastalık mı bilmem ama o da bikaç doktorla görüşmüş.son durak neresi hatırlamıyorum.dediği aynen buydu,ameliyat olmasaymış,yada hastalık erken dönemde teşhis edilmeseymiş yüzün bi tarafı gelişmiyomuş.çocuk şu anda gayet sağlıklıymış.ama bikaçkez ameliyat olmuş bebekken
canim gecmis olsun dr fizyolojik birsey yok duzelir diyorsa mutlaka duzelir zaten henuz kucuk daha boynunu anca dik tutmaya baslamistir soyle 1yasini bir gecsin bakalim hemen uzuntuye kapilma eminim duzelir hem dr goturmussun zaten daha o minicik annesi biraz zaman tani ona
canım kas değil.boyundaki sinirler nedeniyle bi tarafa bükülüyomuş boyun.bana böyle söylemişti.bence bi nöroloğa git.belki o doğru teşhisi koyarya onun boyun kasında ne problemi varmışki kanama falan olmasın
canım kas değil.boyundaki sinirler nedeniyle bi tarafa bükülüyomuş boyun.bana böyle söylemişti.bence bi nöroloğa git.belki o doğru teşhisi koyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?