Çocuk Hastalıkları kızım kızlar kızım çok üzgünüm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
eğer hepsi de aynı şeyi söylüyorsa korkulacak birşey yoktur canım üzülme yıpratma kendini.. insanın evladıdır içi gider ama sabırlı olacaksın.. ve yakın bir zaman içerisinde bebişin düzelince biz burda bu sefer seninle beraber sevineceğiz.. güzel haberler bekliyoruz senden canım :)

ah canım ya ogünü nasıl bekliyorum bilemezsin inşallah düzeldiğinde buraya konuyu açıcam yine keşke düzelsinnnnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

teracım bu kesın bebegın karnındakı durusuyla alakalıdır,cunku yegenım ılk dogdugunda aynı anne karnındakı gıbı duruyodu,yanı ayaklarını karnına dogru cekıyodu kollarını büzüştürüyodu,onuda cok doktora getırdıler doktor boyu uzun oldugundan anne karnında biraz sıkısmıs demiş ve düzelecegınmı söylemıs zamanla, 3. aya kadar öyle durdu sonra yavas yavas düzeldı şimdi 2.5 yasında ve o durusundan eser kalmadı.

canım alah büğük düzelir inşallah sen herzaman allaha dua et...
benim komşumun kızıda böyle idi 11 aylıkken düzeldi tamamıyla..
inşallah kızında düzelir sıkma canını..geçmiş olsun.

inşallah canım ya valla kahroluyorum nebileyim onun gibi olan bebeklere bakınca kızımın boynunu yamuk tutması beni çok üzüyor senağlamasenağlama

sağol canım ya valla okadar çok üzgünümki ağlamadığım bir günüm yok allahım düzelsin artık diyorum senağlamasenağlama

öncelikle bu kadar büyütmeyin lütfen. daha ne kadar önemli sağlık sorunları ile uğraşan anne-bebekler var. onları düşünün bir de.
dr lar da düzelecek diyormuş,zamana bırakın.
bir tanıdığımın da bebeği kafasını hep geride tutuyordu(en az 1 sene kadar böyleydi), anne karnındayken duruşundan kaynaklanıyor. şimdi 3 yaşında vardır sanırım. başını gayet normal tutabiliyor.
biraz sabır lütfen.

evet var.görümcemin oğlu aynı şekilde kafasını hep bitarafa doru meğilli tutuyordu büyüdükçe geçiyor bu durum.merak edilecek bi şi değil.hamileyken bebeğin hep aynı tarafa yatmasından oluyormuş merak etme.

allah herkesin evladına salık sıhat versin canım yanısıra benim evlatlarımada bu kadar büyütüyorum çünkü ben bir anneyim allaha çok şükür başka sorunumuz yok tabiki önemli sağlık sorunlarıyla uğraşan anneleride düşünüyoruz sorun evlat olunca insan napıcanı şaşırıyor üstelik canım insan başına gelmedimi bilemez malesef yorumun için teşekkür ederim

tatlım benim kızkardeşimin oğluda öyleydi şimdi 1 yaşınagirdi ve düzeldi sakın merak etme onunda başı yana eğikti doğumda olmuş dedi dr uyurken kum torbası falan koydular şimdi çok iyi geçmiş olsun inş.

nasıl yani canım ya özel olarak kum torbasımı koyuluyoki bide neler yaptılar düzelmesi içn

canım ben böyle bi rahatsızlık duydum.kadının kızı şimdi 18inde ve sağlıklı.ama vaktinde müdahale edilmeseymiş,yüzünün bi tarafı bebek suratı kalır diğer tarafı gelişirmiş.kadın anlattı hayret ettim.boyundaki sinirlerle alakalı bişeymiş.bikaç kez ameliyat geçirmiş.sanırım ankarada demişti,aynen bebekken ve iyileşmiş.bi an önce doktorunu değiştir yada bi kaç doktora daha göster.Allah şifa versin

ya canım ortapediye falanda gittim birsürü doktor gezdik hepsi iyileşecek diyolar ama nasıl olcak bende bilmiyorum masaj falan vermişti onları yapıyoruz ama bi faydası olmadı

ya canım ortapediye falanda gittim birsürü doktor gezdik hepsi iyileşecek diyolar ama nasıl olcak bende bilmiyorum masaj falan vermişti onları yapıyoruz ama bi faydası olmadı
aynı hastalık mı bilmem ama o da bikaç doktorla görüşmüş.son durak neresi hatırlamıyorum.dediği aynen buydu,ameliyat olmasaymış,yada hastalık erken dönemde teşhis edilmeseymiş yüzün bi tarafı gelişmiyomuş.çocuk şu anda gayet sağlıklıymış.ama bikaçkez ameliyat olmuş bebekken

ya onun boyun kasında ne problemi varmışki kanama falan olmasın

canim gecmis olsun dr fizyolojik birsey yok duzelir diyorsa mutlaka duzelir zaten henuz kucuk daha boynunu anca dik tutmaya baslamistir soyle 1yasini bir gecsin bakalim hemen uzuntuye kapilma eminim duzelir hem dr goturmussun zaten daha o minicik annesi biraz zaman tani ona

canımya onunla aynı olan bebişer boynunun gayet iyi tutuyo bizimkinde problem var boyun kasında kısalık yada kanama falan yok herhangi bisorun şimdilk görünmüyo ama niçin düzelmediğini anlayamadım çünkü 3 aydan beri uğraşıyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim o zaman icinde kalmasin boyle kendi kendini uzecegine nursunaz arkadasiin dedigi gibi bir norolaga git iyice bir arastirilsin ama unutma her bebek farkli olabiliyor kiyaslama yapamiyorsun seninkide erken donmustur yasiti o anda donmeyebilir universite hastanesine goturebilirsin eger yakinlarinda varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…