• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım kızlar kızım çok üzgünüm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
96
42
Eskişehir
senağlamasenağlamasenağlamaarkadaşlar evet buraya konuyu açmamam lazımdı fakat burda daha çok yardımcı oluyorsunuz onun için konuyu buraya açmak istedim benim 8 aylık kızım var ve boynunu sola doğru meğilli tutuyor gitmediğim doktor kalmadı boynu düzelecek diyorlar ama hala düzelmedi butip olayla karşılaşan varmı kahroluyorum lütfen yardım edin bana içimi rahatlatın düzelecekmi arkadaşlar senağlamasenağlamasenağlama

canım geçmiş olsun......benim bebeğim yok, bu tip bir olayla da karşılaşmadım ama doktorlar düzelir dediyse, doktor kontrolünde beklemeye devam et..belki bir süreçtir....onu rahatsız huzursuz eden bir şey var mı, sıkıntı, ağlama, acı yapıyor mu bu durum?

Canım doktorlar düzelecek dediyse düzelir.Daha çok küçük çünkü kızın onun bedeni daha şekil alacak hemen şimdi düzelecek diye bir şey yok ya.

Neden olduğunu söyledi mi doktorlar?

canım geçmiş olsun......benim bebeğim yok, bu tip bir olayla da karşılaşmadım ama doktorlar düzelir dediyse, doktor kontrolünde beklemeye devam et..belki bir süreçtir....onu rahatsız huzursuz eden bir şey var mı, sıkıntı, ağlama, acı yapıyor mu bu durum?

şimdilik huzursuz eden birşeyyok canım ama başını yamuk tutuyo buda benim içime dert dzelecek diyolar ama 3 ay geçti ya nezaman düzelecek miniğimin boynusenağlamasenağlama

Canım doktorlar düzelecek dediyse düzelir.Daha çok küçük çünkü kızın onun bedeni daha şekil alacak hemen şimdi düzelecek diye bir şey yok ya.

Neden olduğunu söyledi mi doktorlar?

ya doğum esnasında başından çekilmiş ki sezeryan yaptım doğumu nasıl olurki yada anne karnındaki yatış pozizyonundan kaynaklanmış diyorlar canım yaaa napıcamı bilmiyorum çok üzgünüm hep aklımda ya boynu yamuk kalırsa allahım düşünmek bile istemiyorum senağlamasenağlama

bebğinizi diğer tarafa yatırın bi süre hani kafası şekillenirken bi tarafa yatırınca yattığı taraf çukur gibi oluyo ya belki buda öle bişeydir ama bu benim nacizane fikrim ne doktorum nede bebeğim var sadece kulakdan dolma bişey bu benim sölediğim
ayrıca bu kadar üzülme doktorlar biliyo herşeyin nedenini doktora güven ve dua et

ya doğum esnasında başından çekilmiş ki sezeryan yaptım doğumu nasıl olurki yada anne karnındaki yatış pozizyonundan kaynaklanmış diyorlar canım yaaa napıcamı bilmiyorum çok üzgünüm hep aklımda ya boynu yamuk kalırsa allahım düşünmek bile istemiyorum senağlamasenağlama

Yok hayatım böyle şeyler getirme aklına.Fiziksel bir problemi yok anladığım kadarıyla.Bir tanıdığımızın çocuğunda benzer bir problem vardı.Çocuk kolunu oynatmıyordu.Doğduğundan beri.Bir sürü doktora gittiler hiç bir şey çıkmadı.Sonra nasıl yaptılar tam hatırlamıyorum psikolojikmiş çocuk korkmuş doğum sırasında çekmişler mi ne ondan oynatmıyormuş.Şimdi gayet normal oynatıyor.Psikologa gittiler sanırım 1,5 yaşındayken.

Üzülme Canım doktorlar düzelir dediyse Mutlaka düzelir. Daha çok küçük zamanla gelişimi tamamladıkça geçer.
Bİr Yakınımın Kızı da vakum yüzünden boynunu tutamıyordu Ama Zamanla Fizik Tedavilerle yaşını bile doldurmadan düzeldi..
Gerçekten İnsanın evladı olunca,Canından Can olunca Ona birşey oldugunda , Hastalandığında Geçen Zaman sanki bitmek bilmiyor Upuzun geliyor.
Allah şifa versin ,, Geçmiş olsun..

bebğinizi diğer tarafa yatırın bi süre hani kafası şekillenirken bi tarafa yatırınca yattığı taraf çukur gibi oluyo ya belki buda öle bişeydir ama bu benim nacizane fikrim ne doktorum nede bebeğim var sadece kulakdan dolma bişey bu benim sölediğim
ayrıca bu kadar üzülme doktorlar biliyo herşeyin nedenini doktora güven ve dua et

of canım ya yatırıyorum fakat bisüre sonrada diğer tarafa meğil veriyo napcamı şaşırdım vallasenağlamasenağlama

Üzülme Canım doktorlar düzelir dediyse Mutlaka düzelir. Daha çok küçük zamanla gelişimi tamamladıkça geçer.
Bİr Yakınımın Kızı da vakum yüzünden boynunu tutamıyordu Ama Zamanla Fizik Tedavilerle yaşını bile doldurmadan düzeldi..
Gerçekten İnsanın evladı olunca,Canından Can olunca Ona birşey oldugunda , Hastalandığında Geçen Zaman sanki bitmek bilmiyor Upuzun geliyor.
Allah şifa versin ,, Geçmiş olsun..

sağol canım ya valla okadar çok üzgünümki ağlamadığım bir günüm yok allahım düzelsin artık diyorum senağlamasenağlama

senağlama üzülme canim ya dr düzelirdemmis ozaman kötü bisey degildir dr yalan söylemez insallah en kisa zamanda düzelecektir sakin kötü düsünme

canım yaa umarım bir an önce düzelir bebişinin boynu.. başka dr lara gittin mı hiç fizik tedavi merkezlerinde ki dr lara falan da sorsaydınız

canım ya sabah sabah nasıl üzüldüm inş.zamanla düzelir güçlü olmaya çalış kendini bırakma annelik işte kolay değil ama güç gerekiyor allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür nasip etsin ,seninde yardımcın olsun cnm...

canım ya sabah sabah nasıl üzüldüm inş.zamanla düzelir güçlü olmaya çalış kendini bırakma annelik işte kolay değil ama güç gerekiyor allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür nasip etsin ,seninde yardımcın olsun cnm...

amin canım vallahi hergün aklımda allahım nezaman düzelecek diye çok üzülüyorum şu üç ay ban sanki asır gibi geldi 1 ay sonra düzelmezse nörolojiye götürn dedi doktor bakalım :Saruboceq::Saruboceq:inşallah düzelir aksini düşünmek bile istemiyorum :çok üzgünüm:senağlama

Back