Bitlendi benim prensesim'de antibit kullandık. Sonra aile hekimine gittik. bu bir parazit çocuğun kafasında kendisi üretiyor dedi. BİTRİN sprey yazdı. sprey çok kolay kullandık. tarağı var. taradık. ertesi sabah yıkadık... puffff sanki hiç bişi yokmuş gibi bitti gitti...:)))
Gaz yağı, kwell, antibit bunlar çok zehirliymiş. menenjit yapma olasılığı yüksekmiş. aman ha dedi hekime hanım...
Saçları belinde nasıl kesilir. ayrıca saç kesmenin hiç bir artısı yok saçın gürleşmesine... Eczaneye gidip 17 liraya bu işi bir kerede çözmek varken... saçlarını kesmeye 20 tl harcayamam...:))))
Merhaba arkadaşlar...Derdim Bit...Nereden geldi nasıl geldi fikrim yok.Farkeder etmez hemen ilaç aldırdım her gün yıkadım ama yok hala başında yumurtaları var.Kızım 3 yaşında baktırmıyorda.Belki baktırsa güzelce temizlerim ayırırım başından ama yok.Saçlarına normal biri baksa hiç bir şey görmez ben bile zor görüyorum. her gün yıkıyordum üstelik saçlarını çok beğenir herkes bir kaç zaman önce düğün vardı orada herkes aman ne güzel falan dedi buda nazarı diyorum
Kullandığım şampuan anti bit.Ama dediğim gibi geçmiyor.Ne yapıcam işe yarar bir önerisi olan var mı? Çok kafama takıldı artık.Çok şiddetli kaşındı 2 gün zaten sonra farkedip aldım ilacı.Şimdi kaşıntısı sadece arada oluyor.3 gün sürekli yıkayınca sonra birer gün araylada yıkadım fayda etmiyor...Offf napcam ya ben...Saçları öyle çok gür değil sarıya dönük ve seyrek.Kestirmedim bugüne kadar kestirsemmi uçlarından falan gerçi sıfıra vurmadıkça fayda etmez ki.Bende vurmam....NEYSE LAFI ÇOK UZATTIM LÜTFEN YARDIM...
Çok sağolun arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin hepsi melek...Allah nazarlardan korusun...
Saçı sıfıra vurmayı nette bir kaç yerde okuduğum yorumlara dayanarak yazdım.Dediğim gibi mümkün değil kıyamam...İki arkadaşın önerdiği BİTRİN ilacıda anladığım kadarıyla kesin çözüm.İyiki konu açmışım...En azından ne yapabileceğimi öğrendim.Dediğim gibi kullanıyorum şampuan ama faydası yok...Allah razı olsun hepinizden...Demin eşimi çağırdım oturdum yere bak çabuk saçıma bende var mı dedim :) Yok dedi demek ki pskolojik kaşınıyorum :) Bu da beni rahatlattı....
Merhaba arkadaşlar...Derdim Bit...Nereden geldi nasıl geldi fikrim yok.Farkeder etmez hemen ilaç aldırdım her gün yıkadım ama yok hala başında yumurtaları var.Kızım 3 yaşında baktırmıyorda.Belki baktırsa güzelce temizlerim ayırırım başından ama yok.Saçlarına normal biri baksa hiç bir şey görmez ben bile zor görüyorum. her gün yıkıyordum üstelik saçlarını çok beğenir herkes bir kaç zaman önce düğün vardı orada herkes aman ne güzel falan dedi buda nazarı diyorum
Kullandığım şampuan anti bit.Ama dediğim gibi geçmiyor.Ne yapıcam işe yarar bir önerisi olan var mı? Çok kafama takıldı artık.Çok şiddetli kaşındı 2 gün zaten sonra farkedip aldım ilacı.Şimdi kaşıntısı sadece arada oluyor.3 gün sürekli yıkayınca sonra birer gün araylada yıkadım fayda etmiyor...Offf napcam ya ben...Saçları öyle çok gür değil sarıya dönük ve seyrek.Kestirmedim bugüne kadar kestirsemmi uçlarından falan gerçi sıfıra vurmadıkça fayda etmez ki.Bende vurmam....NEYSE LAFI ÇOK UZATTIM LÜTFEN YARDIM...
allah nazardan saklasin cok tatli kiziniz masallah benimdetavsiyem yazan oldumu bilmiyorum kina yakin saclarina gercekten faydali kuzenimin 8 yasinda kizia okuldan bulasmisti gecen sene ögretmeni tavsiye etti hatta sonrada banyodan sonra sac kremi sürüp tararsiniz bol bol
Kınayı duymadım hiç.Eğer geçmezse denerim çok teşekkür ederim...
Panik yapmayın benim 7 yaşındaki yiğenime de bit bulaşmış saçına okuldan bulaşmış sanırım. Eczaneden bit şampuanı aldılar onunla sık sık yıkadılar. Onunki oldukça büyük bitlerdendi hemde ablam düzenli olarak sürekli yıkadı. Çocuk kafasını kaşımaktan utanıyodu artık. Şampuanın içinde tarağıda var onunla da tararsanız bi süre sonra geçer yiğenimki geçti.
Eki Görüntüle 807524 Eki Görüntüle 807525 İşte buda saçları.Dediğim gibi seyrek değil ya da banamı öyle geliyor ama yok ya :)
Eki Görüntüle 807524 Eki Görüntüle 807525 İşte buda saçları.Dediğim gibi seyrek değil ya da banamı öyle geliyor ama yok ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?