• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızım kendini cok sıkıyor gazdan dolayı yardım!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ndyatasayar

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
82
0
86
Konya
bir sürü gaz ilacı aldım ama hala kendini we kıpkırmızı oluyor zinco,metsil aldım en sonda doktor nurse harvey's aldım hemen gazını cıkarıo ama kendini sıkıo ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz??

canım benim oğlumda böle bende zinco ve nurse harveys kullandım halada kullanıorum sanki hiç bitmio gazı en iisi masaj yapmak ben bacaklarını bisiklet çevirir gibi hareket ettirorum o şekilde rahatlıo snaki biraz sende bi dene bakalım

Evet canım, ilaçların pek bir etkisi olamayabiliyor. Aynılarını ben de oğluşumda yaşıyorum. Gazı geldiğinde hemen bacaklarını karnına doğru bastırıp çekme hareketi yapıyorum ya da altını değiştirikenki gibi yukarı kaldırıp gaz çıkarmasına yardım ediyorum. Bunu evin sıcaksa alt pijamasını çıkarıp altını gevşettikten sonra da yapabilirsin, daha rahat çıkarıyor.

Back