Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuvalet Eğitimikızım idrarını kaçırıyor yardım anneler
kızım 3 yaşında anne çiş dedği zaman altına kaçırıyor tutmıyor nede bana yardım edin ve anne kaşınıyor diyor iki haftadır var normalde tutuyordu ama şimdi tutamıyor neden acaba
canım benim de kızım üç yaşında anne çiş dediğinde aynı şekilde ben de onu çamaşırına kaçırmış bir şekilde buluyordum götürdüm idrar tahlili yaptırdım idrar yollarını üşütmüş miniğim... hemen ilaç verdiler kullandım ve geçti.. sen de bir tahlile götür istersen.. geçmiş olsun..
Sizi korkutmak istemem ama benim kızımda çişinin geldiğini hissetmeden altına kaçırıyordu ve yapılan tetkiklerde mesanesinde doğuştan kaçak olduğu bulundu, inşallah sizde öyle bir şey yoktur.
Sizi korkutmak istemem ama benim kızımda çişinin geldiğini hissetmeden altına kaçırıyordu ve yapılan tetkiklerde mesanesinde doğuştan kaçak olduğu bulundu, inşallah sizde öyle bir şey yoktur.
ANLATTIĞINIZ SORUNUN TEDAVİSİ YOKMU BENİM OĞLUMDA 4.5 YAŞINDA
VE ALTINA KACIRIYO VE GELDİĞİNİ ANLAMIYORUM DİYO AMA COĞU ZAMAN DA SIKIŞIYO VE KOŞARAK TUVALETE GİDİYO BİLMİYORUM YENİDEN GÜNDÜZLERİ CİŞ KİLODUNA GECTİM NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM AMA EN AZINDA KIYAFETLERİ ISLANMIYO :1no2: