bence afra yada tuana olablir:) anlamları güzel her ikisninde Kuran'da geçmiş bir isim koymalısın bence hem güzel isimlerde var asel imide güzel ama anlamını bilmiyorum ben bir kızım olursa afra yada tuana koymayı çok istyorum :)
asel ismide kuran da geçiyo canım cennette akan 4 ırmaktan biri bal ırmağı yanlış hatırlamıyorsam muhammed suresi 15.ayette geçiyor
arkadaşlar doğumuma az kaldı ama hala bir isimde karar kılamadık.buda içime dert oldu
aklımda şimdilik iki isim var ama sanki çok farklı birşey olacakmış gibi geliyor yinede önerilerinize ihtiyacım var. aklımızda ki isimler NİLDA ve ASEL sizin fikirlerinizi bekliyorum...
mrb tatlım bir kaç öneride benden
NEVA --1. Ses, şada, makam, ahenk, name. 2. Refah, zenginlik. Güç, kudret. 3. Doğu müziğinde bir makam.
ECRİN---Allahın hediyesi anlamını taşımaktadır
ZEYNEP---Değerli taşlar, mücevher
BELİNAY: Cennette peygamber cicegi
BÜŞRA: Mutluluk getiren haber
BUĞLEM: Cenneti müjdeleyen melek
ASEL---1-bal,2-Cennetteki dört sudan birinin adı
ZÜMRA--güzel iyi ahlaklı,zeki bilgili kadın
MİNA--Gökyüzü.Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu ..peygamber çiçeği olarak geciyor bazı yerlerde ben rüyamda (elmina)olarak gormustum inş kızım olursa elmina koyucam ama favorım ecrin ismi umarım bunlardan bıtanesını begenırsın
teşekkür ederim canım ama ben beğensem babası beğenmiyor o beğense ben kaldık öyle aradatelefona bir program yükledi salladıkça yeni isim görüntülüyor çocuğun ismi tombala gibi şansa kaldı artık
anlıyorum canım benım kuzenımede ısım konurken boyle olmustu en son ısmını kulagına okutmak ıcın hoca getırdıklerınde o koymustu ıkısınınde ıstedıgı olmadı niğdanur olmustu ama bu isimlerle senn soylediklerin gayet hos anlamlarıda guzel ve kımsede cok yok bunlardan dusun bırkactane daha arastırım dersen dahada karısır yazın bırkac tanee begendıgınızı oylamaya sunun bnceDbizim burda inş ismiyle yaşasın derler(adına yakışır bir insan olsun, adı gibi güzel olsun) derler kızında inş ismiyle yaşasın D
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımsanırım asel biraz daha önde gibi şu anda
tesadüfen isim analizi yapan bir siteye denk geldim nilda koyarsam çok özgürlükçü bir kız olacakmış baskıcı bir ailede ise erken yaşta evden ayrılabilirmiş eşimle gülüyoruz kızı kaçırtacağız diye
asel koyarsakta çok inatçı olacakmış ama bu normal çünkü eşimde bende inatçıyız ama güzel tarafı hayatta en çok değer verdiği kişi annesiymiş ve onu örnek alırmışbeni tam 12den vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?