• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım için hazırladığım odaya yaptığım duvar sticker ı..

gokcek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2008
1.291
1
0
İstanbul
resim025qr.jpg

resim033.jpg

Kızım için hazırladığım odaya yaptığım duvar stickerı..Umarım beğenirsiniz, size de fikir olur :)

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş, zaten duvar sticker meraklısıyım, kombimin üzerine bile yapıştırdım kaydirigubbakcemile3
Güle güle büyüt canım odanda meleğini :nazar:

çok tatlı olmuuuuşş... ben de ilerde kızım olursa odasına böyle birşey yapmayı planlıyorum... kısmet tabii boshayallersmile

süper olmuş canımm
güle güle kullansın prensesss
bende yeni boya badana yaptırdım kese kağıdı rengi duvarlarım,
nereden alabilirim acaba??sen nereden aldın söylermisin

süper olmuş canımm
güle güle kullansın prensesss
bende yeni boya badana yaptırdım kese kağıdı rengi duvarlarım,
nereden alabilirim acaba??sen nereden aldın söylermisin

teşekkürler, canım ben pazardan aldım, ama herşey satan mağazalar var ya onlardada oluyor :)
farklı renkli ağaçlar, kelebekler falan da var. sende duvarına odana uygun yapabilirsin..

çok hoş olmuş.sağlıcakla alırsınız inşaallah bebeğinizi kucağınıza.:nazar:

ben de çok beğendim! :)
duvar stickerı başka bi hava katıyo odaya, ben de minik yeğenime aşağıdakini beğendim hoşuna gider diye düşündüm çünkü disney karakterlerine bayılıyor bu da disneyin logosundaki şato gibi! :)
$Sticker-Palace-rs-1028_105125_1.webp

Sticker- Palace -rs-1028 - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi.

Bir de bu var aslında kalpli... aşk perisi olarak geçiyor Sticker- Aşk Perisi -rs-1081 - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alışverişin adresi.
$Sticker-Ask-Perisi-rs-1081_105178_1.webp

siz hangisini beğendiniz? Sticker- Moon Girl -rs-1006 - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alveriin adresi.
$Sticker-Moon-Girl-rs-1006_105103_1.webp

Back
X