kızım için 3 yaş kışlık mont arıyorum

dmt38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
51
0
fiyatı uygun, yeni veya fazla kullanılmamış mont arıyorum. kaydirigubbakcemile2
şimdiden teşekkürler.

Canım benim kızıma kayınvalidem almış wenıceden mont ama kızım hiç sevmedi o montu bilek kısımlarındaki lastikden çok sıkıldı.Hiç giydirmedim ama sana şu anda fiyat veremem çünkü önce fiyatını araştırıp onun altında satmam lazım.Resminide çekerim bu akşam

Canım benim kızıma kayınvalidem almış wenıceden mont ama kızım hiç sevmedi o montu bilek kısımlarındaki lastikden çok sıkıldı.Hiç giydirmedim ama sana şu anda fiyat veremem çünkü önce fiyatını araştırıp onun altında satmam lazım.Resminide çekerim bu akşam

canım ilgilendiğin için teşekkür ederim. fiyatının uygun olması önemli benim için. akşam resmi ekle. akşamları açmıyorum ama yarın bakarım. sevgiler.. a.s.

slm canım daisy den çocuklara kıyafetler bölümüne bakarsan 2.el satışlarda fiyatı uygun ve hiç giyilmemiş mont var.

slm canım daisy den çocuklara kıyafetler bölümüne bakarsan 2.el satışlarda fiyatı uygun ve hiç giyilmemiş mont var.

canım kırmızı olanı diyosan o biraz ceket tarzı. ben tam kışlık mont istiyorum. ilgilendiğin için sağol a.s.

X