Bebek İkinci El Kızım için 18-24 ay mont arıyorum...

1 yaş ama 2 yaşına kadar giydirilir gibi geliyor pembe renk

Eklentiler

• 20151030_205504[1].webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 43
E="ayckr, post: 43299613, member: 47593"]Eki Görüntüle 1672525 1 yaş ama 2 yaşına kadar giydirilir gibi geliyor pembe renk[/QUOTE]
kızım suanda 25 aylık benim genelde 18-24 ay etiketli kıyafetler tam oluyor bu da 1 yaş ise küçük gelebilir.2-3 yaş grubu da baya büyük oluyor biraz minyonuz.Sanirim bize olmaz bu mont cok begendim ama.

baktim sayfana canım montun rengi yeşil mi tam net görünmüyor bir de bedeni ve markası nedir?
Evet yeşil. Sıfır gibi duruyor. Bugi kıds 1 numara .kızınızın boyu kaç. Bendim kız 2,5 yaşında 98cm ve az bıleginden kısa geliyor.zaten ablasınında küçüklükten montu alınca bunu giydırmedim. İnanın paketinden çıkmış gıbı duruyor.kışın çocuklar ne kadar gıyerki. Ki çıktığın yerde zaten arabayla gıdıp gelinıyo. Ayakkabıyada baktınızmı biz onu geçen kış kullanmıştık.

suanda boyu 92 cm kızımın.yeşil hiç düşünmemiştim ama özelden numaramı attım size watsaptan detaylı foto alabilirmiyim.ayakkabı da bu tarz botumuz var canım teşekkür ederim.

Merhaba, koton 20 tl.. 18-24 için şişme yelek ve Yağmurluk da var. Yelek çift Taraflı Marks &spencer, Yağmurluk mother care

Eklentiler

• image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…