Çocuk Hastalıkları Kızım Hortumla besleniyor (ogs) yardımmmm :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Insallah hepsini atlatir mutlu gunlere ulasirsiiniz en yakin zamnda.en dogrusunu yapmissin.yuregi cok buyuk bi insansin sen.bence atlatamayacagin hic bisey yok.bu zorlu gunlerin mukafatini alcaksindir umuyorum.allah seni yavruna yavrunu sana bagislasin.

Bugun kromozom sonuclarimiz cikti..cok sukur temiz,bi sendrom bulunmadi.. lades falan degil allahimin mucizesi.. sonuc kotu de olsaydi o benim kizim yine de dogurur yine de bakardimm yavruma
allah yardimcin olsun. Bi sendrom olmamasina sevindim. Her sey yoluna girer ins zamanla. Bebegin hayati zor olmaz demis bir arkadas ama bizlerin baska hayatlar uzerinde yasasin yasamasin diye soz sahibi olmadigimizi dusunuyorum. Bence dogru olani yapmissin mukafatini alirsin ins kisa zamanda iyileserek

fotoğrafınızı görünce dokuz ay öncesine döndüm, oğlumu ilk kucağıma aldığım zaman aklıma geldi. oğlum da doğar doğmaz solunum sıkıntısı yüzünden yoğun bakıma alınmıştı, on gün hortumla beslenmişti.
inşallah bebeğiniz en kısa zamanda tamamen iyileşir

Tskederim.. eve ciktik taburcu olduk..hergun egzersizlere dewam, hala ogs ile besliyoru,az az biberonla cekmeye basladi ama hemen yoruluyor yawrum.. sabirla iyilesecegi gunu bekliyoruz..

Merhabalar 102 gündür oğlum küvezde ogs ile taburcu olabilirsiniz diyorlar ? Siz neler yasadınız ? Cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…