Çocuk Hastalıkları Kızım Hortumla besleniyor (ogs) yardımmmm :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok ama çok güzelsiniz .Allah şifa versin tez vakitte sağlıgına kavuşur inşallah minik yavrunuz

Tüm dualarınız dilekleriniz kabul olsun İnşallah.
Gününde mi doğdu bebeğin canım?
Allah tüm sorunları aşmanızı, sağlıklı ve birlikte uzun ömürlü olmanızı nasip etsin.

Tüm dualarınız dilekleriniz kabul olsun İnşallah.
Gününde mi doğdu bebeğin canım?
Allah tüm sorunları aşmanızı, sağlıklı ve birlikte uzun ömürlü olmanızı nasip etsin.
38+1 de sezeyanla dogum yaptım.. ters duruyordu kızım..

canım bir anne adayı olarak içim burkuldu okurken rabbim tez zamanda şifasını versin inş benim merak ettigim bu soyledigin anormallikler anne karnındayken farkedilmedimi daha önce önlem alınabilirmiydi acaba ?

Allah şifa versin. Inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur. seni fark etmiş bebişin, sana dönük cok tatlisiniz

canım bir anne adayı olarak içim burkuldu okurken rabbim tez zamanda şifasını versin inş benim merak ettigim bu soyledigin anormallikler anne karnındayken farkedilmedimi daha önce önlem alınabilirmiydi acaba ?
bir çogunu biliyordum 7.ayımdaydım.. sonlandırmam soylendi ben kabul etmedim.. anne karnında maalesef yapılabilcek bir şey yok

Çok geçmiş olsun canım.
Acil şifalar dilerim

Ladesle falan alakası yok canım dinleme lütfen.
Bence sen en doğrusunu yapmışsın. Ben de asla sonlandırmazdım.
Bugun kromozom sonuclarimiz cikti..cok sukur temiz,bi sendrom bulunmadi.. lades falan degil allahimin mucizesi.. sonuc kotu de olsaydi o benim kizim yine de dogurur yine de bakardimm yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…