38+1 de sezeyanla dogum yaptım.. ters duruyordu kızım..Tüm dualarınız dilekleriniz kabul olsun İnşallah.
Gününde mi doğdu bebeğin canım?
Allah tüm sorunları aşmanızı, sağlıklı ve birlikte uzun ömürlü olmanızı nasip etsin.
Gözlerini açmamasının erken doğumla ilgisi olabilir mi?38+1 de sezeyanla dogum yaptım.. ters duruyordu kızım..
erken dogum değil ki.. sezeyan için normal süreçGözlerini açmamasının erken doğumla ilgisi olabilir mi?
İkinize de çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle.
bir çogunu biliyordum 7.ayımdaydım.. sonlandırmam soylendi ben kabul etmedim.. anne karnında maalesef yapılabilcek bir şey yokcanım bir anne adayı olarak içim burkuldu okurken rabbim tez zamanda şifasını versin inş benim merak ettigim bu soyledigin anormallikler anne karnındayken farkedilmedimi daha önce önlem alınabilirmiydi acaba ?
bir çogunu biliyordum 7.ayımdaydım.. sonlandırmam soylendi ben kabul etmedim.. anne karnında maalesef yapılabilcek bir şey yok[/Q
fotoda okadar tatlısımızki rabbim inş şifasını verir gözlerini açtıgı güldügü konustugu zamanları gösterir sana umudunu kaybetme
Bu resmen bile bile lades :///bir çogunu biliyordum 7.ayımdaydım.. sonlandırmam soylendi ben kabul etmedim.. anne karnında maalesef yapılabilcek bir şey yok
7. ayımdaydım bebek tamamen gelişmişti.. lades olan nedir anlayamadım ?Bu resmen bile bile lades :///
Umarım bebeğin fazla zor bi hayatı olmaz.7. ayımdaydım bebek tamamen gelişmişti.. lades olan nedir anlayamadım ?
7. ayımdaydım bebek tamamen gelişmişti.. lades olan nedir anlayamadım ?
Bugun kromozom sonuclarimiz cikti..cok sukur temiz,bi sendrom bulunmadi.. lades falan degil allahimin mucizesi.. sonuc kotu de olsaydi o benim kizim yine de dogurur yine de bakardimm yavrumaLadesle falan alakası yok canım dinleme lütfen.
Bence sen en doğrusunu yapmışsın. Ben de asla sonlandırmazdım.