Kızım hormonlu mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Limmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Limmi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
7
1
1
41
Ben ve eşimin boyu 170 ama 14 yaşındaki kızım 180 oldu ayrıca 41 numara ayakkabı giyiyor eşimle aynı hormonlu olduğundan endişeliyim ama uzun olduğu için seviniyorum

hanımefendi kızınız domates mi hormonlu olsun? hormonlu ne demek.öteki tepki aldığınız konunuzda kızın boyu 1,50 lerdeydi ne ara 1.80 oldu?Ayrıca 14 yaşında 180 cm boyu varsa ayakları gayet normal.Siz artık şu kızı rahat bıraksanıza ne taktınız kızımın ayakları kızımın ayakları diye konu açıp duruyosunuz.Ben artık ayak fetişi gerçek olmayan üye olduğunuzu düşünüyorum.

hanımefendi kızınız domates mi hormonlu olsun? hormonlu ne demek.öteki tepki aldığınız konunuzda kızın boyu 1,50 lerdeydi ne ara 1.80 oldu?Ayrıca 14 yaşında 180 cm boyu varsa ayakları gayet normal.Siz artık şu kızı rahat bıraksanıza ne taktınız kızımın ayakları kızımın ayakları diye konu açıp duruyosunuz.Ben artık ayak fetişi gerçek olmayan üye olduğunuzu düşünüyorum.
O kız 10 yaşındaymış 😁

O kız 10 yaşındaymış 😁
bak ona dikkat etmemişim 4 yaş büyümüş de iki konu arası.o zaman artık eminim gerçek bi üye değil fetiş falan bu :KK17:
Lila444 Lila444 umarım kendinle, benimle ya da üyelerle ne problemin varsa çözersin çünkü komik de değil daha kötü durumda duruyosun artık.insanları kafaya takıp her yazdıklarına eksi atmaktan emoji skorun eksiye düşmüş senden başka eksiye düşen de görmedim.he karşılığını bir güzel alırsın onda sorun yok sen içini feraha tut.

Back
X