Çocuk Hastalıkları kızım hem ishal hemde kusuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sxixlayahasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
49
2
86
İstanbul
mrb arkadaşlar 1 yaşındaki kızım dün gece kusmaya başladı sabaha karşı kusması kesildi ama mide bulantısı devam ediyor şimdide ishal olmuş ne yapmam gerekiyor evde hem kusmasını hemde ishalini engelleyecek yapabileceğim bişey varmı bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

kızın 1 yaşını doldurduğuna göre bitki çayı içebilir. mercan köşk fiye bir ot var çayı bulantıyı kesiyor. ayrıca ishal içinbir çay kaşığı türk kahvesine biraz limon sıkıp kızına verebilirsin o da ishali keser. ayrıca bulantıyı kekik çayı da geçirir. muhtemelen üşütmiştir kızın canımcım. geçmiş olsun.

canim bence derhal dr götürmelisin cünkü hiçde öenmsenmeyecek bir durum senin teleşlandirmak istemem ama salgın var şu aralar bnimde kızm 1 ay önce öyle olmuştu ama bizde ishal yoktu
doktor reflor diye toz birilaç verdi ishali olursa diye
birde mide bulantisini kesmesi için mutilium şurup verdi benim de kızım 14 aylık
ama kesinlikle dr götür sakınihmal etme ve bol bol su ver

canım biz 2-3 kez geçirdik bu vakayı her seferinde diş çıkarıyor denildi sende de öyle bir durum olabilir reflor toz kullandık ishalinin kesilmesi için bol su içir kaybettiği suya takviye için

geçmiş olsun.hemen doktora götürmelisin.
benim oğlumda aynı hastalığı geçirdi.1 hafta ishal devam etti.
hemen doktora götür cnm

canlarım kızımı dr. götürdüm bağırsak üşütmesi dedi reflor toz ve mide bulantısı için ilaç verdi hepinize desteği için tşkkr ederim aeo

Son düzenleme:
Back
X