- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.776
- 748
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
Evet evet ben de görünce anımsar gibi oldum. Bi süre sonra üyeler isimlere aşina oluyorBen girmeyeli baya nick değişmiş :) senide tanıyorum yorumlarına hep denk gelirdim.
Güzel olmuş Genepil cok karizmatik ve coolKonuşmuşuzdur. Bir kaç hafta oldu nicki değiştireli
Teşekkür ederim laylon çorap daha orjinal di bu aradaEvet evet ben de görünce anımsar gibi oldum. Bi süre sonra üyeler isimlere aşina oluyorgeçmiş olsun tekrardan.
Dönerim belkı yineTeşekkür ederim laylon çorap daha orjinal di bu arada
Bende geçenlerde sizin gibi kararsız kaldım ve 112 in doktor bölümüne telefon ettim.gece . Allah razı olsun çok güzel yardımcı oldu doktorları.Lütfen konum tasinmasin yeri burası değil ama çok acil. 3,5 yaşında kızım var. 38,8 ateşi var şuan. 15 günde bir boğaz enfeksiyonu geçiriyor, doktorumuz bitkisel umca solüsyon önerdi kullanıyorsunuz her gün. Şuan ateşi var ve ben tereddüt te kaldım ateş düşürücü verip vermemek konusunda. bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi doktor eczacı ? İkisi ayna anda kullanılabilir mi
Habire değiştirilmiyor ki 3 4 ayda birNiye habire isim degistiriyosunuz
Aklımda olsunBende geçenlerde sizin gibi kararsız kaldım ve 112 in doktor bölümüne telefon ettim.gece . Allah razı olsun çok güzel yardımcı oldu doktorları.
112 i arayıp doktorla konuşabilirmiyim demeniz yeterli oluyor eczane bulamazsanizAklımda olsunteşekkür ederim
Merhaba ben doktor değilim ama bir anne olarak 10 yıldır biliyorum artık. Eski ilaç mumessiliyim ve halam doktor onunla sürekli bu ateş konusunda irtibatta oluyorumLütfen konum tasinmasin yeri burası değil ama çok acil. 3,5 yaşında kızım var. 38,8 ateşi var şuan. 15 günde bir boğaz enfeksiyonu geçiriyor, doktorumuz bitkisel umca solüsyon önerdi kullanıyorsunuz her gün. Şuan ateşi var ve ben tereddüt te kaldım ateş düşürücü verip vermemek konusunda. bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi doktor eczacı ? İkisi ayna anda kullanılabilir mi
Bir yıldır bu şekilde kullanıyorum dönüşümlü olarak. Araştırıyoruz immünoloji bölümünde araştırıldı temiz çıktı tahlileri.bademcikle alaka olduğu söylendi bademcikler büyük ve intahaplaniyor sürekli doktor bu şekilde giderse alalim diyor yarın yine gideceğiz bakalım inşallah alırlar artık,bir yıldır mahvolduk.Merhaba ben doktor değilim ama bir anne olarak 10 yıldır biliyorum artık. Eski ilaç mumessiliyim ve halam doktor onunla sürekli bu ateş konusunda irtibatta oluyorum
Ateşi var ise 4 saat dönüşümlü olarak ibuprofen ve parasetamol etken maddesi ilaç verin.
Yani acetaminofen(parasetamol etken maddesi ilaç, parol ya da calpol olabilir) 4 saat geçince peşinen, dolven ilacı verebilirsiniz.
Umarım bağışıklık güçlendirici bir bitkisel destekli ilaç.
Boğaz enfeksiyonu neden sürekli oluyor bunu arastjrmanjz lazım. Kültür alıp doktor kesin tanı koymalı
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Evet sürekli sorun cikartiyorsa aldırmak en iyisi olabilir.Bir yıldır bu şekilde kullanıyorum dönüşümlü olarak. Araştırıyoruz immünoloji bölümünde araştırıldı temiz çıktı tahlileri.bademcikle alaka olduğu söylendi bademcikler büyük ve intahaplaniyor sürekli doktor bu şekilde giderse alalim diyor yarın yine gideceğiz bakalım inşallah alırlar artık,bir yıldır mahvolduk.
Evet ateşliyken de verdim. Antibiyotik kullandıkça bağırsak mikrobiyatasını bozuyoruz. Faydalı bakteriler de ölüyor. Bu sebeple antibiyotik bitince probiyotik gıdalar vermek, mümkünse takviye kullanmak gerekiyor. Doktorunuzun da görüşünü alın, onaylayacaktırCok şık hasta oluyor 1 yıldır her ay hastayız kullanmadığımiz antibiyotik kalmadı çok kişi iyi geldi diye okuyunca doktora söyledim kullanabilirsin dedi ama sanırım bizde de işe yaramadı ben yinede şişeyi bitirmek istiyorum atesliyken de verdiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?