Çocuk Hastalıkları Kızım hasta, iki ilaç aynı anda kullanılabilir mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Umcaya bir kac gün ara verip ateş düşürücü kullanın. Her 4 saatte bir dönüşümlü ibuprofen ve parasetamol içeren ateş düşürücü verin yarına kadar rahatlatır ve ateşi kontrol altına alır.

Çok şükür yok havale geçmişimiz ama her ay hastayız bademcikler den 40 derece ateşi gördüğümüz için şuan panik değilim o kadar.39 geçmeden vermiyorum ateş düşürücü .

Çok şükür yok havale geçmişimiz ama her ay hastayız bademcikler den 40 derece ateşi gördüğümüz için şuan panik değilim o kadar.39 geçmeden vermiyorum ateş düşürücü .
Evde lugol varsa deneyin. Eskiden lugollu pamukla bademciklerin üzerini silerlermiş. Şimdi deriye çizgi çekerek kafesi deneyebilirsiniz.

pfapa syndrome bakıldı mı?

Evde lugol varsa deneyin. Eskiden lugollu pamukla bademciklerin üzerini silerlermiş. Şimdi deriye çizgi çekerek kafesi deneyebilirsiniz.

pfapa syndrome bakıldı mı?
Doktora söyledim ama ağızda yaralar aflarin olması gerekiyor dedi bu hastalıkta n şüphelenmek için . yıl boyu süren faranjit olabilir dedi alerset şurup yaziyor sprey veriyor

Lugol iyot solüsyonu %2’lik veya 5’lik forumları var Hasan Hüsnü eren anlatıyor. İyot kafesi diye postları var. Karbonatlı gargara yaptırın ufaklığa

Lugol iyot solüsyonu %2’lik veya 5’lik forumları var Hasan Hüsnü eren anlatıyor. İyot kafesi diye postları var. Karbonatlı gargara yaptırın ufaklığa
Pekmezi bile yediremiyorum inanın gargara nasıl olur hiç bilemedim deneme çalışacağım bu arada eski isminiz neydi tanıyorum sanki sizi :)

oğlum 3,5 yaşında umca kullandım. Çok ilaçla beraber kullandım. Dediğiniz gibi bağışıklık destekleyici, ilaçlarla etkileşimi yok. Ayrıca umca pek işe de yaramıyor bence, sık hasta oluyorsa probiyotik desteği işe yarayabilir. Tabi önce sağlıklı beslenme..

Cok şık hasta oluyor 1 yıldır her ay hastayız kullanmadığımiz antibiyotik kalmadı çok kişi iyi geldi diye okuyunca doktora söyledim kullanabilirsin dedi ama sanırım bizde de işe yaramadı ben yinede şişeyi bitirmek istiyorum atesliyken de verdiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…