- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.776
- 748
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
Umcaya bir kac gün ara verip ateş düşürücü kullanın. Her 4 saatte bir dönüşümlü ibuprofen ve parasetamol içeren ateş düşürücü verin yarına kadar rahatlatır ve ateşi kontrol altına alır.Çok şık hasta olduğu için evet bağışıklık için verildi. etkileşime girer mi arka arka verildiğinde onu bilmek istiyorum, içim rahatlasın diye.şuan 38.8 koltuk altlarına bez koyarak kontrolde tutmaya çalışıyorum .
Çok şükür yok havale geçmişimiz ama her ay hastayız bademcikler den 40 derece ateşi gördüğümüz için şuan panik değilim o kadar.39 geçmeden vermiyorum ateş düşürücü .İkisi beraber kullanılabilir farklı görevleri var. Havale hikayesi sizde ailede yoksa korkmayın. Hafifinde giyinsin zaten yavaşça düşer. Boynuna iyot barsa iyot kafesi yapabilirsiniz zararı yok rahatlatır. Baktınız çocuk sayıklıyor, genel durumu hoş değil o zaman ateş düşürücü öncesi ılık suya sokun saçlarını kafasını sürekli ıslatıp suda bekletin kendine gelirse ateş düşürücü verin
Evde lugol varsa deneyin. Eskiden lugollu pamukla bademciklerin üzerini silerlermiş. Şimdi deriye çizgi çekerek kafesi deneyebilirsiniz.Çok şükür yok havale geçmişimiz ama her ay hastayız bademcikler den 40 derece ateşi gördüğümüz için şuan panik değilim o kadar.39 geçmeden vermiyorum ateş düşürücü .
Doktora söyledim ama ağızda yaralar aflarin olması gerekiyor dedi bu hastalıkta n şüphelenmek için . yıl boyu süren faranjit olabilir dedi alerset şurup yaziyor sprey veriyorEvde lugol varsa deneyin. Eskiden lugollu pamukla bademciklerin üzerini silerlermiş. Şimdi deriye çizgi çekerek kafesi deneyebilirsiniz.
pfapa syndrome bakıldı mı?
Lugal ne bu arada ilk defa duydumDoktora söyledim ama ağızda yaralar aflarin olması gerekiyor dedi bu hastalıkta n şüphelenmek için . yıl boyu süren faranjit olabilir dedi alerset şurup yaziyor sprey veriyor
Şuan stabil canım çıkmıyor da inmiyor daIlik dus da geldi aklima, daha da yükselirse
Pekmezi bile yediremiyorum inanın gargara nasıl olur hiç bilemedim deneme çalışacağım bu arada eski isminiz neydi tanıyorum sanki sizi :)Lugol iyot solüsyonu %2’lik veya 5’lik forumları var Hasan Hüsnü eren anlatıyor. İyot kafesi diye postları var. Karbonatlı gargara yaptırın ufaklığa
Sormayın önce benim tedavi olmam lazım zaten.panik atak hastasıyım ben, böyle biyle delircem herşeyi herşeyle düşünüp etkileşime sokmaktanBirlikte kullanılamayacak ilaç sayısı azdır. Halbuki sizin kullandığınız şey ilaç bile değilmiş
Olive12Pekmezi bile yediremiyorum inanın gargara nasıl olur hiç bilemedim deneme çalışacağım bu arada eski isminiz neydi tanıyorum sanki sizi :)
Tanıdık geliyor doktor musunuz?Olive12
Cok şık hasta oluyor 1 yıldır her ay hastayız kullanmadığımiz antibiyotik kalmadı çok kişi iyi geldi diye okuyunca doktora söyledim kullanabilirsin dedi ama sanırım bizde de işe yaramadı ben yinede şişeyi bitirmek istiyorum atesliyken de verdiniz mi ?oğlum 3,5 yaşında umca kullandım. Çok ilaçla beraber kullandım. Dediğiniz gibi bağışıklık destekleyici, ilaçlarla etkileşimi yok. Ayrıca umca pek işe de yaramıyor bence, sık hasta oluyorsa probiyotik desteği işe yarayabilir. Tabi önce sağlıklı beslenme..
Biz daha önce konusmus muyduk? Ben neden sizi biliyor gibiyim. Laylonçoraptım ben salçalıtost da oldum bi ara. Sanki biliyor gibiyimNe oldi? Rengin soldi?
Ben girmeyeli baya nick değişmiş :) senide tanıyorum yorumlarına hep denk gelirdim.Biz daha önce konusmus muyduk? Ben neden sizi biliyor gibiyim. Laylonçoraptım ben salçalıtost da oldum bi ara. Sanki biliyor gibiyim
Biz daha önce konusmus muyduk? Ben neden sizi biliyor gibiyim. Laylonçoraptım ben salçalıtost da oldum bi ara. Sanki biliyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?