Davranış Bozuklukları Kızım gün içinde sürekli picamasını ve çorabını çıkarıyor?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

na_rin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
187
0
26
İstanbul
mrb 21 aylık kızım gün içerisinde sürekli çorabını picamasını çıakrıyor soyunuk geziyor sizce ne yapmalıyım?

külotlu çorap giydirin...
benim oğlanda sürekli çorap çıkarırdı,ayagında tutmazdı çorabı..
ben bu şekilde hallettim

Bazen ev sıcaklığını abartıyoruz çocuklar için.. ama onlar zaten hareketliler ve bunalıyo olabliirler.. ev sıcaklığını göz önüne almanızı öneririm.. ayrıca belki rahat gezmeyi seviyordur.. külotlu çorapda işe yaramazsa etek giydirmeyi deneyin.. belki sadece sıcak sorunu vardır:)

kızlar zaten klotlu çorabı var bir kış giydiririm ama nafile onuda çıkartıyor zilli kız evimde havalar güzel doğalgazı kapattım sıcaklıktanda değil başka neden olabilirrrr??

Benim kuzenimin kızı böyleydi sadece altında bezi vardı onun dışında evde asla kıyafet , çorap filan giymiyordu 4-5 yaşına gelince düzeldi bir şey yapmadılar.

Benim yiğenim aynıydı, sanırım bu devamlı pijama çıkarma işini kızlar yapıyor :)
Daha 1.5 yaşındaydı, kızdıkları için koltukların arkasına saklanır çıkarırdı pijamasını.
Büyüdükçe unuttu tabi, ama şimdi 4 yaşına girecek, hala dolapta ne var ne yok,
her gün birini çıkarır birini giyer, annesi kafayı yemek üzere.
Sizin ki umarım böyle kıyafet takıntılı olmaz, çocuklar böyle zaman zaman
bazı şeylere takıyorlar, geçer inş.

benim kızım da 3buçuk yşnda.herşeyini çıkarıp öyle geziyor evde.uykudan önce 2 saat bu şekilde geziyor.aslında mahermiyet duygusunun da farkında ama ben sadece misafir olduğunda değil,anne baba ileyken de soyunuk gezmesin istiyorum.bu gün kesin tavrımı koydum.ve büyükanne kuralı uyguladım.üzerini çıkarırsan yatağına yatırırım gibi....iyi oldu.bir daha çıkarsın da göreyim:) doğru yatağaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…