işte hepsi sırayla : önce çok seversin sonra yaklaşırsın en son da bağlanırsın (ya da bağımlı olursun ) :2:
eeee napcan simdi:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte hepsi sırayla : önce çok seversin sonra yaklaşırsın en son da bağlanırsın (ya da bağımlı olursun ) :2:
eeee napcan simdi:26:
ya bu ne boyle simdi? sakami? nasl yaparsin bu ters iliski olayini yaf.. kendine sayginmi yok senin.. gercekten bu mubarek gunde sinirlendim... !!! sana boyle yaklasan adamla hala birliktemisin? uyansana kizim sen.. seni seven adam sana bunu yaparmi? !!!!!!!!!! hangis even adam ters iliski yapar yaa.... daha yasta 20.... bu konu kesin faketir boyle seyler olabilecegine inanmak dahi istemiyorum!!!!!!!!!!!!!!!![]()
şu durumda karşı taraf istemeden senin bu ayrılığı başaracağını sanmıyorum...saplanmışsın yavrum sen..
onun seni kovması lazım hayatından başka türlü ayrılamazsınız
bu sene yeniden hazırlandığım ve kazandığım ünivde okuyacağım. evimizi de okul yakınına taşımayı düşünüyoruz. sizce çevre değişikliği de iyi gelir mi cidden bitirmek istiyorum. içimde had safhada kırgınlık var.
hemen ayrıl bu .....ten lütfen güzelim,bak biz burda destek oluruz sana,gerçekten abla gibi dinleyecek insanlar var burda.ondan sana ne erkek arkadaş ne de koca olur.annenle bile bu kadar bilmiş bilmiş konuştuğuna göre.coğrafya bölümü okuyor ve senden diş hekimliği bekliyor bu çok ilginç.sadece bölüm kısmı tuhaf.sen arkeolojiyi bırakmışsın arke sözel sonuçta. nasıl diş hekimliği kazanmanı bekleyebilirki.bak anlattıklarından anladığım kadarıyla bir şeyler yaşamışsınız diye seni kendine mecbur bıraktırıyor,ama lütfen yutma bu zokayı. hata yaptın diye bir .... la ömür geçermi?
okulunun olduğu yere taşınsınlar annenler ne güzel işte.uzun bir süre de kimseyle görüşme,hiç hoşuma gitmedi bu çocuk![]()
guzel kardesim derhal ayril bu adamdan.. daha ne bekliyosun? uzaklas.. psikolojik destek al .. bu adami karala hayatindan.. izin verdigin icinde cok kabahatlisin.. ama insanoglu iste cig sut emmisiz... kesinlikle uzak dur... ates olsa kendisini yakar s.... adam...
tehdit etmeyede kalksa korkma.. eger sirf bu sebepten onun istediklerini yapmaya kalkarsan daha kotu seyler getirebilir basina... muhtemelen bu sebeptende isteklerini yuksk tutuyo.. hadi oradan..ask ve sevgi adi altinda kendi nefsi icin kullanmak haa..insan musfettesi.. tovbe et uzak dur ondan..
kazandığın bölüm önlisansa göre çok güzel,gerçekten çok şeyler başarabilirsin,ama eski konularına baktım orda da hep ayrıl barış bir ilişkiniz varmış bu ....la? canım benim biz yazarız bence ayrıl falan diye orda kalır yazdığımız,pc yi kapatınca normal hayatımıza devam ederiz. ama bu senin hayatın,kesin kararlar vermezsen acısını çok çekersin,kapanmak köklü bir değişimdir istersen ordan başlama da dini kapanmadan da yaşayabilirsin şimdilik.kesin kararlar ver ve bu "çocuğu" hayatından çıkar.sana zarardan ve kendine güvenini kaybettirmekten başka bir işe yaramayacak. o ne yaparsa yapsın ne kadar değişirse değişsin geri dönme lütfen.bu senin hayatın.ve anneler %90 doğruyu söyler.anneni dinle hiçbirşey kaybetmezsin.
haklısınız ancak bunlar çok önemli sebepler ve ben çıkmazda olduğum için fikirlerinizi alıyorum. annem girince işin içine iyice kendime geldim diyebilirim.
bilmiyorum yakınlaştık diye sanırım bu kadar bağlıyım ona . ilk ilişkim onunla oldu ama ayıptr söylemesi ters ilişki denen iğrenç şeyi yaptık.nasıl kabul ettim bilmiyorum ama çok sevdiğim için oldu bunlar.
bilmiyorum yakınlaştık diye sanırım bu kadar bağlıyım ona . ilk ilişkim onunla oldu ama ayıptr söylemesi ters ilişki denen iğrenç şeyi yaptık.nasıl kabul ettim bilmiyorum ama çok sevdiğim için oldu bunlar.