kizim giderse ölürüm:((((

Bir şey olmaz. Çocuğunuzdan da ayrılmazsınız. Babanız da istemiyorsa çıkın ayrı bir eve. İşim yok demişsiniz evlere temizliğe de mi gidemezsiniz tezgahtarlıkta mı yapamazsınız? Babanıza da ayrı bir şaşırdım ya neyse. Benim bir tane yiğenim var annem babam ölür onun için. Abimler biraz tartışsa boşanacaklar da çocuk annesiz babasız büyüyecek bizden ayrı kalacak diye akılları çıkar. Hem onun çocuğu ne demek? Siz çocuğun annensi değil misiniz? Enteresan.

Asla sizden kızınızı falan alamaz. Mahkeme zaten vermez. Ancak kaçırması lazım o da suç. Size öyle söylediğini kızınızı almakla tehdit ettiğini de mahkemede söyleyin. Aldattığını ispat edin, tazminat da alabilirsiniz. Babanız bir süre sonra anlayış gösterir umarım...ona karşı kararlı durun kızım yoksa ben de yokum asla ondan ayrılmayacağınızı belirtin iyice anlasın
Onun çocuğu ne demek ya evinden mi getirmiş....zaten o kafada bir adam zebil eder minicik bebeğe bakamaz

Son düzenleme:
Değil kizimi babama sevdirme agladiginda ses ona gitmesin diye balkona cikariyorum kizimi o hep baskalari ne der diye düşünüyor babasi orda rahat rahat otururken ben bakamam diyor tansiyon hastasi bide benim yüzünden ona da bisey olmasından korkuyorum offf kime uzulecegimi sasirdm

Sakin ol, merak etme alamaz kızını alsa nasıl bakacak? Seni yaralamak için blöf yapıyor. Güçlü dur. Doğrunun yardımcısı allah. Onun izniyle hiçbişey yapamaz. Havlayan köpek ısırmaz derler. Dua et bol bol. Allah yardımcın olsun arkadaşım

ay daha bebekmiş ya...Gerçekten cıkmazdasınız bu adam başınıza bela olucak gibi

Bazen kiziimi alip siginma evine mi gitsem izini kayb
Allah yardımcın olsun cnm cok zor minicik bebeğin Allah yar ve yardımcın olsun
Sagol cnm isim allaha kaldi o cooook buyuk coook hamileyken de kizima ozurlu demisti doktor gecelerce namaz kilip aglayarak dualar ettim saglikla verdi rabbim kizimi kucagima simdide kizimi benden ayirmasn diye yalvariyorum biliyorum sesimiduyacak bi kapi acacak rabbim bana

merhaba ,,
eşin amacına ulaşmış seni korkutmak istemiş başarılıda olmuş.. neden korkuyorsun sen artık sadece ayse fatma değilsinki Anne ayşe Anne fatmasın.. korkma sakın eşinede bunu hissettir. devlet tabikid sana verir bebeğini 8 aylık daha babası mı vericek memesini aglayınca ... 1 gün bakamaz hava civa boş insan ...

kayınvaliden ne diyor ? boşanmanıza

Ne baban adam gibi adam ne de pislik eşin güçlü ol sen bi annesin kızın seninle olacak iyi düşün pozitif ol bak araştır yapabilirsen sığınma evine git ne anne baba ne şerefesiz kocana muhtaç olma güzel kalpli annesin sen

Dedeye bak dedeye. Sinirlerim bozuldu vallahi Canım 8 aylık bebeği alamazlar. Alsa da bakamazlar. Allah seni yavrundan ayırmasın. Dua edicem senin için.

OTE="srpcnrdnz, post: 40081010, member: 302351"]Dedeye bak dedeye. Sinirlerim bozuldu vallahi Canım 8 aylık bebeği alamazlar. Alsa da bakamazlar. Allah seni yavrundan ayırmasın. Dua edicem senin için.[/QUOTE]
Cok Tesekkur ederim simdiden guzel dualarinz icin

sakın bırakma yavrunu dayanamazsın. sırf ailesi istedi diye bebeğinden ayrılan bir arkadaşım var psikolojik tedaviler gördü hala daha ruh hali normal değil. kaç git kızını da al yanına ama eşinde bırakma..

Ne hayallerle evlenmistm oysa hiçbirini yasayamadm cicim aylarim bile olmadi üstelik daha yirmi bir yasindaym herşey kursagimda kaldi basta herkesin evliliği güzel benimki niye değil diye çok uzdumde içime attim hep ama artik baskalarinin mutlu evliliklerine bile imrenmiyorum sadece kizim yaninda olsn yeter gecelerce akittigim tek bir damla yas bile biten evliliğin için degil Rabbim kizimdan yana güldürüryyüzümü insallah

R
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasn ilk geldgm gun benden habersz alirlar diye birakip tuvalete bile gidemiyodm kucagimdan indirmiyodm butun gece simsiki sarilip nefes alisverisini hayranlikla izledm sanki sabah olunca alacaklarmis gibi daha simdi yeni yeni toparlayabildm kendimi dusuncesi bile beni bu hale getirirken gercekten giderse ne yaparim bilmiyorum

Calismiyomusun?
Eger calismiyosan , bence hemen bir is bulmalisin ..
Sahsen benim babam kizina bakmam dese onun yanindasa kalmazdim..
Ne demek onjn kizina bakmam , sanki kiz sadece onun kizi tovbe ya..

seni çok iyi anlıyorum. benzer duyguları bir kaç ay öncesine kadar bende yaşıyordum çevremdeki örnekler gözümü o kadar korkuttu ki her şeyi göze aldım bebeğime daha sıkı sarıldım kimsenin onu benden almasına izin vermem. Allah kimseyi evladından ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…