- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
-
- Konu Sahibi o simdi anne
Selam hamimlar esimle çok şiddetli vede gurur kirici olaylar yasadik daha doğrusu yasatti dayaklar ailesiyle birlikte dövmeler beni babam güle birakip aylarca arayip sormamalar en son kavga edip babam güle biraktiginda artik olsrmde dönmem demiştim ama babam o adamin kizina bakmam ya don kuzini ver dedi bende son kez kizin için herşeyi sineğe çekip döndüm cok değilddört beş ay sonra bu defa çeşitli kadiblarla beni internette aldattigini öğrendim a rt bu son noktaydi ne bi inkar ne bi özür hemen kabulleri herşeyi otuz yasina. kadar rahat durmadim ya oldu öyle kacamaklarim sen baban guldeykende ihtiyaç duydum onlara dedikan beynine sicradi bir saniye bile durmadim geldim gecen gün dini nikamizi seriate gore bozduk her konuda anlastik fakat kizini istiyor babamda vermek istiyor bende intiha r ederim benden alirsaniz bir saniye dusunmem dedim babam simdi zorlamiyor hem resmiyette alamaz biliyorum ama hakim sana verse bile alirim senden diyor pazartesi mahkeme acilacak biliyorum hakimin bana vereceğini ama eşimin bi pislik cikarmasindan benim yüzünden ailelerin kavga etmesinden birine bisey olmwdindan korkuyorum ama yinede olurum ama kizimi vermem gerçekten intihar ederim çünkü onsuz bir saniye bile düşünemiyorum beni bu hayata bağlayan tek şey o simdi kucagimda boynunu kokluyorum o cennet gibi kokusunu içime cekiyorumonsuz bir saniye bile yaşayamam ne olur bi akil verin yardim edin ne yapmaliyn
canım öncelikle allah sabırlar versin ama bir anne olarak intihar ederim demek çok çok yanlış sen bir annesin sana muhtaç bir kızın var senin onun için çabalaman gerekirken intihar ederim diyorsun hayır çıkar bunu aklından hakime de intihar ederim deme kocan bunu koz kullanmasın intiharı düşünen birine kızımı nasıl verirsiniz der gibi bundan dolayı aklından çıkar bunu babana gelince kızını kabul etmek zorunda ilk başlarda zor olsada babadır kabul eder sonuçta kızı mutsuz torunu mutsuzluğa itmez itemez ve eger kocan telefonda dediyse sana hakim verse de kızımı senden alırım bak bunu ortaya çıkarmaya çalış bu ayrılık sürecinde kızının yanında ol ol ki o da senin desteğini alsın kızına hissettirme ölürüm falan filan demeleri. kızım için herşeyi yaparım de yaşamalısın ki bu hayatta annesinin desteğini bir ömür alsnSelam hamimlar esimle çok şiddetli vede gurur kirici olaylar yasadik daha doğrusu yasatti dayaklar ailesiyle birlikte dövmeler beni babam güle birakip aylarca arayip sormamalar en son kavga edip babam güle biraktiginda artik olsrmde dönmem demiştim ama babam o adamin kizina bakmam ya don kuzini ver dedi bende son kez kizin için herşeyi sineğe çekip döndüm cok değilddört beş ay sonra bu defa çeşitli kadiblarla beni internette aldattigini öğrendim a rt bu son noktaydi ne bi inkar ne bi özür hemen kabulleri herşeyi otuz yasina. kadar rahat durmadim ya oldu öyle kacamaklarim sen baban guldeykende ihtiyaç duydum onlara dedikan beynine sicradi bir saniye bile durmadim geldim gecen gün dini nikamizi seriate gore bozduk her konuda anlastik fakat kizini istiyor babamda vermek istiyor bende intiha r ederim benden alirsaniz bir saniye dusunmem dedim babam simdi zorlamiyor hem resmiyette alamaz biliyorum ama hakim sana verse bile alirim senden diyor pazartesi mahkeme acilacak biliyorum hakimin bana vereceğini ama eşimin bi pislik cikarmasindan benim yüzünden ailelerin kavga etmesinden birine bisey olmwdindan korkuyorum ama yinede olurum ama kizimi vermem gerçekten intihar ederim çünkü onsuz bir saniye bile düşünemiyorum beni bu hayata bağlayan tek şey o simdi kucagimda boynunu kokluyorum o cennet gibi kokusunu içime cekiyorumonsuz bir saniye bile yaşayamam ne olur bi akil verin yardim edin ne yapmaliyn
Pislik olduguBunları size mesaj yoluylamı söyledi? çocuğu vermem gibi sözleri.
Ne hayallerle evlenmistm oysa hiçbirini yasayamadm cicim aylarim bile olmadi üstelik daha yirmi bir yasindaym herşey kursagimda kaldi basta herkesin evliliği güzel benimki niye değil diye çok uzdumde içime attim hep ama artik baskalarinin mutlu evliliklerine bile imrenmiyorum sadece kizim yaninda olsn yeter gecelerce akittigim tek bir damla yas bile biten evliliğin için degil Rabbim kizimdan yana güldürüryyüzümü insallah
Selam hamimlar esimle çok şiddetli vede gurur kirici olaylar yasadik daha doğrusu yasatti dayaklar ailesiyle birlikte dövmeler beni babam güle birakip aylarca arayip sormamalar en son kavga edip babam güle biraktiginda artik olsrmde dönmem demiştim ama babam o adamin kizina bakmam ya don kuzini ver dedi bende son kez kizin için herşeyi sineğe çekip döndüm cok değilddört beş ay sonra bu defa çeşitli kadiblarla beni internette aldattigini öğrendim a rt bu son noktaydi ne bi inkar ne bi özür hemen kabulleri herşeyi otuz yasina. kadar rahat durmadim ya oldu öyle kacamaklarim sen baban guldeykende ihtiyaç duydum onlara dedikan beynine sicradi bir saniye bile durmadim geldim gecen gün dini nikamizi seriate gore bozduk her konuda anlastik fakat kizini istiyor babamda vermek istiyor bende intiha r ederim benden alirsaniz bir saniye dusunmem dedim babam simdi zorlamiyor hem resmiyette alamaz biliyorum ama hakim sana verse bile alirim senden diyor pazartesi mahkeme acilacak biliyorum hakimin bana vereceğini ama eşimin bi pislik cikarmasindan benim yüzünden ailelerin kavga etmesinden birine bisey olmwdindan korkuyorum ama yinede olurum ama kizimi vermem gerçekten intihar ederim çünkü onsuz bir saniye bile düşünemiyorum beni bu hayata bağlayan tek şey o simdi kucagimda boynunu kokluyorum o cennet gibi kokusunu içime cekiyorumonsuz bir saniye bile yaşayamam ne olur bi akil verin yardim edin ne yapmaliyn
Allah böyle babayi düşmanimin başina vermesin.Almadm maalesef aileler isin içine giriyordu kaç defa yeltendm karakola gitmeye ama evliligm bitmesn diye babam izin vermedi is dahada kotu olmasın diye