kizim giderse ölürüm:((((

Bunları size mesaj yoluylamı söyledi? çocuğu vermem gibi sözleri.

Bu sözlerini kanıtlayabilirseniz kanıtları ile mutlaka belirleyin sitede vardır mutlaka bir avukat yada mahkemede tehtid edildiğinizden bahsedin
Nafaka babanızın çenesini belki kapar ama dayanamazsanız aile sosyal politikalar Bakanlığı'nı arayın telefon numarası yazıyor sitelerinde
Allah yardımcınız olsun zor sınav sizinkisi inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün darda koymasın sizi ve sizin gibileri
Yapabilecek bişeyimiz olursa da yazın halletmeye çalışalım

Selam hamimlar esimle çok şiddetli vede gurur kirici olaylar yasadik daha doğrusu yasatti dayaklar ailesiyle birlikte dövmeler beni babam güle birakip aylarca arayip sormamalar en son kavga edip babam güle biraktiginda artik olsrmde dönmem demiştim ama babam o adamin kizina bakmam ya don kuzini ver dedi bende son kez kizin için herşeyi sineğe çekip döndüm cok değilddört beş ay sonra bu defa çeşitli kadiblarla beni internette aldattigini öğrendim a rt bu son noktaydi ne bi inkar ne bi özür hemen kabulleri herşeyi otuz yasina. kadar rahat durmadim ya oldu öyle kacamaklarim sen baban guldeykende ihtiyaç duydum onlara dedikan beynine sicradi bir saniye bile durmadim geldim gecen gün dini nikamizi seriate gore bozduk her konuda anlastik fakat kizini istiyor babamda vermek istiyor bende intiha r ederim benden alirsaniz bir saniye dusunmem dedim babam simdi zorlamiyor hem resmiyette alamaz biliyorum ama hakim sana verse bile alirim senden diyor pazartesi mahkeme acilacak biliyorum hakimin bana vereceğini ama eşimin bi pislik cikarmasindan benim yüzünden ailelerin kavga etmesinden birine bisey olmwdindan korkuyorum ama yinede olurum ama kizimi vermem gerçekten intihar ederim çünkü onsuz bir saniye bile düşünemiyorum beni bu hayata bağlayan tek şey o simdi kucagimda boynunu kokluyorum o cennet gibi kokusunu içime cekiyorum:emir_bebek: onsuz bir saniye bile yaşayamam ne olur bi akil verin yardim edin ne yapmaliyn

annen yok mu?
ablan, abin, kardeşin?
onlar ne diyorlar? annen de mi bebeği istemiyor?

arkadaşım durumun çok zor Allah yardımcın olsun inşallah
mahkemede bebeği sana verirler, babaya vermezler
fakat sen, mahkemenin izin verdiği yasal görüş günlerinde dikkatli ol (yani yasal olarak babasının bebeği görmeye hakkı olduğu günlerde), ne olur ne olmaz

babanı da kendimi öldürürüm diye tehdit etmeye devam et
sakın pes etme

Sen o çocuğun annesi olduğun kadar o da babası değil mi?
Gelinen noktada kendi hislerinizden çok çocuğunuzun menfaatlerine öncelik tanımalısınız.
Kimin yanında koşulları daha iyi olacaksa orada kalması için uzlaşı yoluna gitmelisiniz.
Zor süreci hepiniz için en iyi olacak şekilde atlatıp huzur içinde olmanızı dilerim Allahtan.

Selam hamimlar esimle çok şiddetli vede gurur kirici olaylar yasadik daha doğrusu yasatti dayaklar ailesiyle birlikte dövmeler beni babam güle birakip aylarca arayip sormamalar en son kavga edip babam güle biraktiginda artik olsrmde dönmem demiştim ama babam o adamin kizina bakmam ya don kuzini ver dedi bende son kez kizin için herşeyi sineğe çekip döndüm cok değilddört beş ay sonra bu defa çeşitli kadiblarla beni internette aldattigini öğrendim a rt bu son noktaydi ne bi inkar ne bi özür hemen kabulleri herşeyi otuz yasina. kadar rahat durmadim ya oldu öyle kacamaklarim sen baban guldeykende ihtiyaç duydum onlara dedikan beynine sicradi bir saniye bile durmadim geldim gecen gün dini nikamizi seriate gore bozduk her konuda anlastik fakat kizini istiyor babamda vermek istiyor bende intiha r ederim benden alirsaniz bir saniye dusunmem dedim babam simdi zorlamiyor hem resmiyette alamaz biliyorum ama hakim sana verse bile alirim senden diyor pazartesi mahkeme acilacak biliyorum hakimin bana vereceğini ama eşimin bi pislik cikarmasindan benim yüzünden ailelerin kavga etmesinden birine bisey olmwdindan korkuyorum ama yinede olurum ama kizimi vermem gerçekten intihar ederim çünkü onsuz bir saniye bile düşünemiyorum beni bu hayata bağlayan tek şey o simdi kucagimda boynunu kokluyorum o cennet gibi kokusunu içime cekiyorum:emir_bebek: onsuz bir saniye bile yaşayamam ne olur bi akil verin yardim edin ne yapmaliyn
canım öncelikle allah sabırlar versin ama bir anne olarak intihar ederim demek çok çok yanlış sen bir annesin sana muhtaç bir kızın var senin onun için çabalaman gerekirken intihar ederim diyorsun hayır çıkar bunu aklından hakime de intihar ederim deme kocan bunu koz kullanmasın intiharı düşünen birine kızımı nasıl verirsiniz der gibi bundan dolayı aklından çıkar bunu babana gelince kızını kabul etmek zorunda ilk başlarda zor olsada babadır kabul eder sonuçta kızı mutsuz torunu mutsuzluğa itmez itemez ve eger kocan telefonda dediyse sana hakim verse de kızımı senden alırım bak bunu ortaya çıkarmaya çalış bu ayrılık sürecinde kızının yanında ol ol ki o da senin desteğini alsın kızına hissettirme ölürüm falan filan demeleri. kızım için herşeyi yaparım de yaşamalısın ki bu hayatta annesinin desteğini bir ömür alsn

Babanız sizden vazgeçebilmişmi de sizin evladınızdan vazgeçmenizi istiyor buna hangi anne yüreği hangi insanın yüreği dayanır ki... Rabbim eşinize ve babanıza akıl , fikir merhamet versin....

Çok sagolun hanimlar dualariniz için gerçekten yasadigm su durumu Rabbim kimseciklere yasatmasn oyle s..siz bir babasi var ki kizimin iki haftadır burdaym kizim anne sutu almiyor mama yiyor mamadi bezi elbisesi hic umrunda değil bosaniyor olsak bile elini çekmemesi lazimdi bende sadece kendi ve kizimin üstündeki elbiselerle ciktm evden hiçbirşey almadm yanima isin eşya para tarafında değilim kizin yaninda olan yeter ama boyle bi adami baba yaptigima uzuluyorum:KK14::KK14:

Allah yardımcınız olsun. 8 aylık bebeği babaya vermezler diye düşünüyorum ve umuyorum. Babanızı ikna etmeye çalışın, kıyamaz torununa oda baba sonuçta, sinirle söylemiştir belki.

Eşinizin bu söylediklerini ispat etmeye çalışın, mesajla söyletin, ya da ses kayıt programı indirip sesini kaydettirin. Mahkemede delil olarak sunun. Kimin çocuğunu kimden kaçırıyor? Kim oluyor o? Kaçırsın icra yolu ile alınır, yazık değil mi çocuğa kendi çocuğuna kötülük yapıyor akılsız adam.

konunun özeti boşanma davası açtınız ve kızınızı alır dişye korkuyosunuz..
kızınızı alamaz.özel ve utanç durumu olmadıkça mahkeme çocugu 7 yaşına kadar anneye verir...sonrasında hakimin kanaati zaten.

Ne hayallerle evlenmistm oysa hiçbirini yasayamadm cicim aylarim bile olmadi üstelik daha yirmi bir yasindaym herşey kursagimda kaldi basta herkesin evliliği güzel benimki niye değil diye çok uzdumde içime attim hep ama artik baskalarinin mutlu evliliklerine bile imrenmiyorum sadece kizim yaninda olsn yeter gecelerce akittigim tek bir damla yas bile biten evliliğin için degil Rabbim kizimdan yana güldürüryyüzümü insallah

İlk etapta kadın sığınmadan yardım isteyebilirsin
İş bulmana, düzenini kurmana yardım ediyorlar
Nafakada verecek, çocuğunu da bakacak mecbur
Sende çalışmanın yollarını ara
Mahkemede tehditlerini anlat ve görüşme günleri için koruma iste
Babana da hiç mihnet etme, yerinde olsam suratına bakmam ne demek çocuğunu bırak
İnsanın sahibi Allah'tır, dua et bol bol ama bu kanı bozuklara baş eğme

Nafaka vermemek ve de kabahatli olduğu için boşanma davasi acmiyor git sen AC diyor davayi ben acarsam nafaka tazminat vs isteyebilir miyim bilgisi olan var mi ailem Birak onlar acsin diyor o da bana acmiycagini söyledi bari kuzimin esyalarini gönder yerde uyuyor kuzim dedim gönder kizimi ibakayim diyor senin yanındayken bakmam diyor bir degilki benim derdim handlgisini anlqtaym bazen elimde olmadan isyan ediyorum:KK61:

8 aylık çocuğu nasıl almayı düşünüyormuş acaba

Canım hiç mi darp raporu almadın ? aldatmalarınıda ne yap ne et belgele o zaman o pislik kızını hiçbir şekilde alamazsenden! Babanda birde baba olucak! İnsan evladını nasıl sokağa atamıyorsa torununuda atamaz! Baban insalığını kaybetmiş ama sen ne olursa olsun diren ve güçlü ol , gerekirse herkese rest çek ve ayaklarının üstünde dur , çalışmıyor isen iş bul çalış kızını babana muhtaç etme.

Almadm maalesef her kavgada aileler isin içine giriyordu kaç defa yeltendm karakola gitmeye ama evliligm bitmesn diye babam izin vermedi is dahada kotu olmasın diye

Ama yüzümde gorumcemden kalma bi tirnak izi var bununla gitsem darp raporunu simdi alabilir miyim bi de kimsenin yasayamayacagi kotu şeyler yasadm sinirlerim bozuldu tahammulsuz biri oldm ciktm yani kisacasi polise yasadiklarimi anlatarak darp raporu alamaz miyim

Bence şu tercihler arasında seçim yapmalısın.

Kadın sığınma evine gitmek koca evine gitmekten iyi imidir ya da koca evine gitmek kadın sığınma evine gitmekten kötümüdür. Hem kızınız için hem de kendiniz için bunu yeniden gözden geçirin. (Babasız büyümesi anlamında... Baba kız bağı daha bir başkadır.)

Baba evinde kalıp bu kabullenmeme ve psikolojik baskıları yaşamak koca evinde kavga etmek vb. olaylardan hangisi daha acı vermektedi ve ağır gelmektedir.

Son olarak, dini nikah söylendiği gibi öyle boşol vb. ile bitmez. Dini nikahın bitimide resmi nikahın bitimiyle aynıdır. Resmi olarak bitmeli ve arada en az 3 ay (4 ay diyen alimlerde vardır.) ilişki yaşanmamış olmalıdır.

X