- 26 Kasım 2014
- 100
- 27
- 30
-
- Konu Sahibi o simdi anne
Hakim sana verse de vermem kızımı tehditini telefonda mı söyledi ?Selam hamimlar esimle çok şiddetli vede gurur kirici olaylar yasadik daha doğrusu yasatti dayaklar ailesiyle birlikte dövmeler beni babam güle birakip aylarca arayip sormamalar en son kavga edip babam güle biraktiginda artik olsrmde dönmem demiştim ama babam o adamin kizina bakmam ya don kuzini ver dedi bende son kez kizin için herşeyi sineğe çekip döndüm cok değilddört beş ay sonra bu defa çeşitli kadiblarla beni internette aldattigini öğrendim a rt bu son noktaydi ne bi inkar ne bi özür hemen kabulleri herşeyi otuz yasina. kadar rahat durmadim ya oldu öyle kacamaklarim sen baban guldeykende ihtiyaç duydum onlara dedikan beynine sicradi bir saniye bile durmadim geldim gecen gün dini nikamizi seriate gore bozduk her konuda anlastik fakat kizini istiyor babamda vermek istiyor bende intiha r ederim benden alirsaniz bir saniye dusunmem dedim babam simdi zorlamiyor hem resmiyette alamaz biliyorum ama hakim sana verse bile alirim senden diyor pazartesi mahkeme acilacak biliyorum hakimin bana vereceğini ama eşimin bi pislik cikarmasindan benim yüzünden ailelerin kavga etmesinden birine bisey olmwdindan korkuyorum ama yinede olurum ama kizimi vermem gerçekten intihar ederim çünkü onsuz bir saniye bile düşünemiyorum beni bu hayata bağlayan tek şey o simdi kucagimda boynunu kokluyorum o cennet gibi kokusunu içime cekiyorumonsuz bir saniye bile yaşayamam ne olur bi akil verin yardim edin ne yapmaliyn
Sekiz aylikKaç yaşında kızınız?
Cok zor bir durum...Ah evlat ahhh sakn verme kacir evladni o zalimin elinden..Selam hamimlar esimle çok şiddetli vede gurur kirici olaylar yasadik daha doğrusu yasatti dayaklar ailesiyle birlikte dövmeler beni babam güle birakip aylarca arayip sormamalar en son kavga edip babam güle biraktiginda artik olsrmde dönmem demiştim ama babam o adamin kizina bakmam ya don kuzini ver dedi bende son kez kizin için herşeyi sineğe çekip döndüm cok değilddört beş ay sonra bu defa çeşitli kadiblarla beni internette aldattigini öğrendim a rt bu son noktaydi ne bi inkar ne bi özür hemen kabulleri herşeyi otuz yasina. kadar rahat durmadim ya oldu öyle kacamaklarim sen baban guldeykende ihtiyaç duydum onlara dedikan beynine sicradi bir saniye bile durmadim geldim gecen gün dini nikamizi seriate gore bozduk her konuda anlastik fakat kizini istiyor babamda vermek istiyor bende intiha r ederim benden alirsaniz bir saniye dusunmem dedim babam simdi zorlamiyor hem resmiyette alamaz biliyorum ama hakim sana verse bile alirim senden diyor pazartesi mahkeme acilacak biliyorum hakimin bana vereceğini ama eşimin bi pislik cikarmasindan benim yüzünden ailelerin kavga etmesinden birine bisey olmwdindan korkuyorum ama yinede olurum ama kizimi vermem gerçekten intihar ederim çünkü onsuz bir saniye bile düşünemiyorum beni bu hayata bağlayan tek şey o simdi kucagimda boynunu kokluyorum o cennet gibi kokusunu içime cekiyorumonsuz bir saniye bile yaşayamam ne olur bi akil verin yardim edin ne yapmaliyn
Oy çok bebiş daha mahkeme kesin size verir. Eşinizin tehdidini de mutlaka belirtin tedbir koyarlar görüşlere. Babanızla da arasını sıcak tutun ufaklığın. Baba bak sana gülüyor, ay hep dedesine gelmek istiyor, bak elini tuttu x'inkilere hiç pas vermiyordu filan diyin. Kızınız biraz daha sosyalleşmeye başladıkça Dede'nin gözü torunundan başkasını görmez bu sefer.Sekiz aylik
Yok maalesf meslek sahibi degilim ama aciktan okuyorum babaevi disinda gidecegim biyer yok ama mecbur kalirsam kizim icin terk edebilirim hersryi goze aldmBaba evinden başka gidecek yeriniz yok mu?
İş, para falan filan?
Son konuşmada ne için anlaştınız ki?
Sekiz aylik
aBiraz hayali yazmis
Yok maalesf meslek sahibi degilim ama aciktan okuyorum babaevi disinda gidecegim biyer yok ama mecbur kalirsam kizim icin terk edebilirim hersryi goze aldm
Biraz hatali yamis olbilirim okumakta zorlananlardan ozur dilerimBiraz hayali yazmis
Yok maalesf meslek sahibi degilim ama aciktan okuyorum babaevi disinda gidecegim biyer yok ama mecbur kalirsam kizim icin terk edebilirim hersryi goze aldm
ah arkadaşım birazda kelimeleri yanlış yazmasanızda konuyu anlamak için beyin fırtınası yapmasakSelam hamimlar esimle çok şiddetli vede gurur kirici olaylar yasadik daha doğrusu yasatti dayaklar ailesiyle birlikte dövmeler beni babam güle birakip aylarca arayip sormamalar en son kavga edip babam güle biraktiginda artik olsrmde dönmem demiştim ama babam o adamin kizina bakmam ya don kuzini ver dedi bende son kez kizin için herşeyi sineğe çekip döndüm cok değilddört beş ay sonra bu defa çeşitli kadiblarla beni internette aldattigini öğrendim a rt bu son noktaydi ne bi inkar ne bi özür hemen kabulleri herşeyi otuz yasina. kadar rahat durmadim ya oldu öyle kacamaklarim sen baban guldeykende ihtiyaç duydum onlara dedikan beynine sicradi bir saniye bile durmadim geldim gecen gün dini nikamizi seriate gore bozduk her konuda anlastik fakat kizini istiyor babamda vermek istiyor bende intiha r ederim benden alirsaniz bir saniye dusunmem dedim babam simdi zorlamiyor hem resmiyette alamaz biliyorum ama hakim sana verse bile alirim senden diyor pazartesi mahkeme acilacak biliyorum hakimin bana vereceğini ama eşimin bi pislik cikarmasindan benim yüzünden ailelerin kavga etmesinden birine bisey olmwdindan korkuyorum ama yinede olurum ama kizimi vermem gerçekten intihar ederim çünkü onsuz bir saniye bile düşünemiyorum beni bu hayata bağlayan tek şey o simdi kucagimda boynunu kokluyorum o cennet gibi kokusunu içime cekiyorumonsuz bir saniye bile yaşayamam ne olur bi akil verin yardim edin ne yapmaliyn
Selam hamimlar esimle çok şiddetli vede gurur kirici olaylar yasadik daha doğrusu yasatti dayaklar ailesiyle birlikte dövmeler beni babam güle birakip aylarca arayip sormamalar en son kavga edip babam güle biraktiginda artik olsrmde dönmem demiştim ama babam o adamin kizina bakmam ya don kuzini ver dedi bende son kez kizin için herşeyi sineğe çekip döndüm cok değilddört beş ay sonra bu defa çeşitli kadiblarla beni internette aldattigini öğrendim a rt bu son noktaydi ne bi inkar ne bi özür hemen kabulleri herşeyi otuz yasina. kadar rahat durmadim ya oldu öyle kacamaklarim sen baban guldeykende ihtiyaç duydum onlara dedikan beynine sicradi bir saniye bile durmadim geldim gecen gün dini nikamizi seriate gore bozduk her konuda anlastik fakat kizini istiyor babamda vermek istiyor bende intiha r ederim benden alirsaniz bir saniye dusunmem dedim babam simdi zorlamiyor hem resmiyette alamaz biliyorum ama hakim sana verse bile alirim senden diyor pazartesi mahkeme acilacak biliyorum hakimin bana vereceğini ama eşimin bi pislik cikarmasindan benim yüzünden ailelerin kavga etmesinden birine bisey olmwdindan korkuyorum ama yinede olurum ama kizimi vermem gerçekten intihar ederim çünkü onsuz bir saniye bile düşünemiyorum beni bu hayata bağlayan tek şey o simdi kucagimda boynunu kokluyorum o cennet gibi kokusunu içime cekiyorumonsuz bir saniye bile yaşayamam ne olur bi akil verin yardim edin ne yapmaliyn