- 13 Temmuz 2012
- 16
- 3
-
- Konu Sahibi ilkbahar8181
Merhaba bebeğimizin cinsiyetini öğrendik:)) allah izin verirse bir kızım olacak:))) belirtiler:)))
1.erken dönemde aşırı mide bulantısı ve uyku hali:))) östrojen hormonunu artırırmış kızlar :)))
2.et;balık;süt vs... Hiç tüketememek
3.ekşi yiyecekler tüketmek
4.alyansım sürekli daire çiziyordu:)))
5.free beta hcg sonucum 50 üzeri( bunun çokta bilimsel bir yanı yok) :)))
rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...
Merhaba bebeğimizin cinsiyetini öğrendik:)) allah izin verirse bir kızım olacak:))) belirtiler:)))
1.erken dönemde aşırı mide bulantısı ve uyku hali:))) östrojen hormonunu artırırmış kızlar :)))
Benim de kızım olacak,benim de hamişliğim çok şükür rahat geçiyor,aşermem fazla olmadı.
hayırlı olsun kaç haftalıksın ne zaman öğrendin kızını bir de senin hangi kasığında batmalar oldu canım
Selam kızlar:)
Daha 7 haftalık hamileyim,bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum haliyle. Ama etrafımdaki herkes erkek olacak diyor,bende sanırım bu yüzden kendimi erkek bebeğe koşulladım. Hiç kız olacakmış gibi gelmiyor. Sanırım çok fazla etki altında kaldım. Aklımdan kesinlikle kız yada erkek olsun diye geçmiyor. Sağlıklı olması gerçekten daha önemli hepsinden. Hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. Sağlıklı olsun da bebişlerimiz kız olmş erkek olmuş ne önemi var. Evlat evlattır.
Gülceonur bu hafta öğrendim,benim her iki kasığımda oldu,2 gündür mangnezyum içiyorum öyle rahatladım.Bebeğin cinsiyetinin aşermelere,tahlillere ve sağda solda olmasına bağlamıyorum.Bebek sonuçta rahime gömülüyor o da tam ortada oluyor.Kadınların sağda solda demeleriyle ne demek istiyorlar inan anlayamıyorum.15 inci haftamdayım canım ama hemen pembelere sarılmadım ben.Çünkü oğluşumda 16 hftada pipi yoktu 20.haftada süpriz yaşadık.Az daha beklemekte fayda var.Cinsiyette karnın sivri olmasına az biraz inanıyorum.
hayırlı olsun çok güzel ya çok sağol ayrıca bende bu gibi bilgiler arıyodum bizzat hamişlerden.sen kaç haftalıksın birde hamile olduğunu bile bilmeden miden bulanıyomuydu ne zaman başladı bulantın.
gülceonur hamilemisin tatlım seni takip ediyorum düşüğümden sonraki yorumlarınla bana moral vermiştin hamilelik takvimin var bebek gliyomu