- 26 Temmuz 2012
- 94
- 0
-
- Konu Sahibi ilkbahar8181
bugün akşam üstü test yaptım adet günümdü çok silik çıktı hamileyim.canım inşallah sende en kısa zamanda bebişe kavuşursun
bugün akşam üstü test yaptım adet günümdü çok silik çıktı hamileyim.canım inşallah sende en kısa zamanda bebişe kavuşursun
Merhaba bebeğimizin cinsiyetini öğrendik:)) allah izin verirse bir kızım olacak:))) belirtiler:)))
1.erken dönemde aşırı mide bulantısı ve uyku hali:))) östrojen hormonunu artırırmış kızlar :)))
2.et;balık;süt vs... Hiç tüketememek
3.ekşi yiyecekler tüketmek
4.alyansım sürekli daire çiziyordu:)))
5.free beta hcg sonucum 50 üzeri( bunun çokta bilimsel bir yanı yok) :)))
rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...
gülceonur çok sevindim inşallaj saglıklı bir sekılde bebişine kavusursun darısı bizee AMİNNN
canım çok sevindim senin adına inşallah kucağına almak nasip olur dikkat et kendine
ben de senin durumunu merak edenlerdendim, cok sevindim, ins. saglıkla kucağına da almak nasip olur:)
amin inşallah darısı sizlere canım
kızlar hepimiz inş.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :))) bişey soracagım ben şuan 19 haftalık hamileyim önceleri seyirme şeklinde hissediyordum fakat son dönemlerde daha çok bağırsaklarım çalışıyor gibi geliyor tam olarak seyirmeyi hissedemiyorum bebek hareketleri ne zaman hissedilir bilen varmı ne bileyim korkuyorum işte kendimce niye hissedemiyorum daha önce hissediyor gibiydim diye evham yapıyorum..bişeyler yazın kızlar içim rahat etsin :))))