Kızım geliyor:))) belirtiler için haydi kızlar buraya :)))

Merhaba bebeğimizin cinsiyetini öğrendik:)) allah izin verirse bir kızım olacak:))) belirtiler:)))

1.erken dönemde aşırı mide bulantısı ve uyku hali:))) östrojen hormonunu artırırmış kızlar :)))
2.et;balık;süt vs... Hiç tüketememek
3.ekşi yiyecekler tüketmek
4.alyansım sürekli daire çiziyordu:)))
5.free beta hcg sonucum 50 üzeri( bunun çokta bilimsel bir yanı yok) :)))

rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...

mrb canım hayırlı olsun bebeğin aynı belirtiler bendede vardı bana 3 aylıkken kız dedi şuan 6 aylık hamileyim ve oğlum olacakmış ben patlıcana aş erdim aklıma patlıcandan başka bişey gelmiyodu dometes ve salatalıkta çok yedim hakkımızdan hayırlısı olsun kız oğlan fark etmez şuan bile fazla et yiyemiyorum

mide bulantılarım sabahları hala var
yüzümde ergenliğimde bile görmediğim ufak tefek sivilcelerim var :)
hep tatlı yedim meyve cok yedim et ve yumurta hiç yiyemiyorum
ve bebeğim hep sağ tarafımdaydı
hareketlerini ise 4. ayda hissettim... veee benim kızım olucak :)

bulantı olayı kişiden kişiye degısıyor kızda bulantı olur erkekte olmaz dıye bırsey yok benım arkadasım kzıındada oglundada hastanelerde serumla kendıne gelmıstı kusmalardan dolayı bu cinsiyetı belırlemıyor yanı benım tek dıkkat ettıgım geneldede cıkan erkekte karın sivri cıkıyor kıza hamıle olanlarda kalcalarada yayılıyor kılo durumu tatlı yemeyle eksi yemeylede alakası yok ben oglumda hep eksı yedım tatlıyı normaldede cok sevmem zaten artık ultrasonlar bukadar gelısmısken böyle belırtılere takılmak mantıksız

ayyy cinsiyet olayları çok heyecanlı : ) deli gibi (tabi önce sağlıklı olmasını diledim ) sonra hayırlısı olsun kız olsun dedim vee yarın 41+3 günlük uzun bi bekleyişin ardından kızımı kucağıma alıcam :KK9: ben 3 hafta mide bulantısı yaşadım.7 ile 10.haftalar arası.en çok ne yedim= MEYVE VE ET : )) süt hergün yarım litre.hemde pekmezli.maşallah iyi beslendim :nazar: 4.aydan beri hemen hemen sıfır tuz.yanlarım hiç yok sadece karnım var oda çok sivri her gören yanlışlık olmasın eminmisin kız olduğuna dedi.ama evet o bi cadııııııı:KK16: yarını sabırsızlıkla bekliyorum.darısı başınıza kızlar:nazar:

.. Ben hamile olmadan önce inanılmaz deecede ekş salatalar tüketirken, hamilelik dönemim de ekşi hiç yiyemedim. Hamile olduğumu bilmezken uykumdan uyanıp çilek yiyordum. Burnup zaten iyi koku alır, hamileymişim ama haberim yokken lavabodaan mutfaktaki chokella kokusunu duyunca şaşırmıştım. sonra hamile olduğumu öğrendim. Hiç midem bulanmadı. ama hep yorgun ve halsiz gibiydim. Her öğünde acı süs biberi turşusu yemek istiyordum ve cinsiyeti erkekmiş :) ama maalesef ki bir talihsizlok yaşadık ve onu kaybettik. yani cinsiyet vs hiç önemli değil. Ne olur Allahtan bebek dilerken .nce "sağlıklı" olmasını dileyin. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Benim de kızım gelecek inşallah bir kaç haftaya fakat benim hiç bu tip belirtilerim olmadı her şey oldukça normaldi, bence herkes farklı yaşıyor... benim herkes erkek diye içinden geçiriyormuş hatta geçen haftalara kadar hala erkek diyenler vardı fakat bal gb de kız işte:)) göbek sivriymiş popo büyümüşmüş tatlıymış ekşiymiş herkese göre farklı zaten kız ya da erkek hiç farketmez hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yeter...bir de kızlar erken geliyor diye bir söylenti var o da koca bi yalan benim gittiğim merkezde bir sürü 40.haftasında doğan kız bebek var ama maalesef benim bebeğim erken gelecek gb görünüyor :KK43: ama bunun kız olmasıyla alakası yok yaşanılan şeylerle alakalı... hamileliği öyle çok sevdim ki değil 40 hafta 60 hafta olsa dolu dolu yaşamak isterim.. tüm anne adayları ve anne adayı olmayı bekleyenlere mutlu hamilelikler diliyorum...:KK49:

allah bagıslasın bır kızım var
hamılelıgımde hıc mıdem bulanmadı hıcbırsey asermedım sadece balıktan tıksındım balık haplarıyla gectı :)
karnım cok sıvrıydı herkes vucudun erkek dıyor derdı ama degıldı bırde kızım cok gec gosterdı cınsıyetını oyuzden ıcımde hep bı suphe vardı erkekmı acaba dıye
vucut tıpıyle cok alakalı cınsıyetle degıl bence,yıne bunyeyle alakalı yeme ıcme aserme durumlarıda ıhtıyaca gore degısır hepsı ılahı bır olay
rabbım her bayana yasatsın ıns annelıgı

kızlar hepimiz inş.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :))) bişey soracagım ben şuan 19 haftalık hamileyim önceleri seyirme şeklinde hissediyordum fakat son dönemlerde daha çok bağırsaklarım çalışıyor gibi geliyor tam olarak seyirmeyi hissedemiyorum bebek hareketleri ne zaman hissedilir bilen varmı ne bileyim korkuyorum işte kendimce niye hissedemiyorum daha önce hissediyor gibiydim diye evham yapıyorum..bişeyler yazın kızlar içim rahat etsin :))))

canım sendeki belirtilerin çok çok benzeri bendede oluyordu normalde meyve seven biri degilimdir fakar deli gibi meyve yiyordum ve ALLAH nasip ederse bir kız bebek bekliyorum :))) hadi hayırlısı bakalım sende yaz cinsiyeti öğrenince :)))

kızlar hepimiz inş.bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :))) bişey soracagım ben şuan 19 haftalık hamileyim önceleri seyirme şeklinde hissediyordum fakat son dönemlerde daha çok bağırsaklarım çalışıyor gibi geliyor tam olarak seyirmeyi hissedemiyorum bebek hareketleri ne zaman hissedilir bilen varmı ne bileyim korkuyorum işte kendimce niye hissedemiyorum daha önce hissediyor gibiydim diye evham yapıyorum..bişeyler yazın kızlar içim rahat etsin :))))

bulunduğun haftalarda hissedilir fakat ilk hamileliklerde tam olarak neye benzediğini bilmediğin için anlayamayabilirsin, rahat ol bebeğin çooook uzun süreden beri hareket ediyor ama hissetmiyorsun eminim 1 hafta sonra gerçek bir tekme yiyeceksin :) keyfini çıkar :KK66:

hayırlı olsun öncelikle arkadaşım ama bence bu kişiden kişiye ve bebekden bebeğe değişiyor benimde kızım olacak nasipse bende hiç mide bulantısı olmadı halsizlik oldu,hiç bir gıdadan tiksinmedim hepsini tükettim halada tükete biliyorum baş ağrılarım çok oldu ha kız bebeğinin çirkinleşdirdiği doğru gebelik lekeleri oluşdu cildimde ben bazı şeylerin hala annenin bünyesiyle alakalı olduğuna inanıyorum sevgiyle kal.

X