Lgbt, rockci olmak, kokusmus zihniyetli aileler, abd lobisi, yaratilis....
Hanimefendicim, ne alaka?
Ben ne demisiiiiim siz nerelerde bogulmussunuz. Birkac kez okuyun isterseniz yazdigim seyi
Hangi gozlemler sorunuza cevap vericem sadece diger cumleleriniz beni ilgilendirmiyor.
Ogretmenim. Regl olur olmaz baskici tesetturlu ailelerden bazilari (ozellikle baskici diyorum tesetturlu ailelerin hepsi boyle demiyorum) kiz cocuklarini da tesetture sokuyor. Cocuklar muthis bir baskiyla geliyor okula. Ve aileler asla o cocuklarin kendilerinin gormedigi kendi sosyal cevrelerinde ne kadar zorluk cektigini, akranlarinin zorbaliklarini, adapte olamayislarini gormuyorlar. Biz ogretmenler bizzat tanik oluyoruz. Binde bir bazi cocuklar hemen uyum sagliyor ama cogu ruh gibi dolasiyor siniftan cikmiyor. Bu baglamda bir ogretmen gorusu size zarar degil yarardan baska hicbir sey vermez unutmayin, tanik olan bizleriz.
Tesetture girmeyi kotulemedim ben, nasil ki isteyen minicik sortunu giyip geziyor isteyen de basini ortsun ben ozgurlukten yanayim. Kucuk cocuklari henuz karar verme yetenegi ya da bilinci olmayan yaslarinda belli bir kaliba sokmak saglikli degil, ben bundan baska bir seyden bahsetmedim. Konu sahibinin derdinin farkindayim ve ona bakis acisi sundum.
Size acil papatya caylari ismarlamak isterdim...