Kızım düştü:(

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
688
40
9 yaşında Kızım parkta oynarken düşüp bilek kısmından kırdi 2 yerde kırık varmış. Sorum şu Dr 3 gün yukarı tutacaksin demiş ben duymadım 2. Gün yastığa yatay koyduk yastıkla destekledik parmaklari sis bugun 3. Gün oldu yanlış mı kaynamistir ? Yanlış mı yaptık çok korkuyorum? 3 gün sonra asabilirsiniz dedi.

Geçmiş olsun ama daha kaynamaz çok yeni dik tutulmasının nedeni kan akışının o bölgeye ulaşması yarın muhakkak tekrar götürün

Kim duymus doktorun oyle dedigini?

Parmaklarini arada oynatmasi iyi gelir ve doktorun yukari tut dedigi gibide yapilmasi gerek. Kan dolasimindan dolayi

kaynama 1hafta sonra başlıyor, öyle 2 günde falan yanlış kaynamaz. Eğer doğru bir şekilde alçıya aldılarsa ve siz de alçıyı açmadıysanız, üzerine basıp koşturmadıysa yanlış kaynama olmaz ama ödem olmuştur, ödem olmasın diye size yukarı kaldırın demiştir doktor. Morarma var mı? varsa acile gidin. Buradan tıbbi tavsiye vermek doğru olmaz eğer yine de endişeniz varsa doktora gidin ama daha kaynama olmamıştır zaten. Geçmiş olsun.

Tekrar götürün anlatın doktora.
Ayağa kalkıp üzerine bastı mı?
Yoksa yanlış kaynamasından değilde ödem yapmasın diye demiş olabilir ki şişmiş zaten.
Ama götürün muhakkak.

Doktora götürmeniz gerekiyor, burada kim ne dese yanlış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…