canım o kadar üzüldümki kendimi gördüm sende erkekler sevmiyo seviyor gibi yapıyor onlar anneleri kardeşleri ne söylerse onu yapıyorlar yani annesi abisi seni sevmesini istesin sever sevme desin sevmez kişilik meselesi canım...canım benimde oğlum var benim doğumumdada babası yoktu aylar sonrasındada yoktu boşandım bende...çocuğumu babasız büyütmeyeceğim diye çok sabrettim çok mücadele ettim hamileyken şiddet gördüm ses çıkarmadım düzelir diye ama adam adam değil ...görmesini engellemediğim halde çocuğunu 6 aydır görmüyor aramıyor sormuyor çocuklar kadınların ç erkeklerin değil....
canım bana sorarsan ailende kabul ediyorsa ailenle birlikte büyüt kızını ...çünkü bir araya gelseniz en fazla bir ay kavga etmeyeceksiniz...ayrı ev olsa ne olacak ...telefonlar var kadın istediği gibi dolduracak gene eşini oda gelip seninle kavga edecek...çocuğunu kavgalı ortamda büyütüp psikolojisini bozma bak inan bana onun sevgisi sana herşeyi unutturacak ....kızınımı büyüteceksin yoksa onun abisiyle annesiylemi savaşacaksın...bırak tuzsuz aşın kaygısız başın ...huzur çok önemli ....allah yardımcın olsun güç versin inşallah miniği öpüyorum ona iyi bak sen çünkü o senin canın herkesten kazık yersin ama ondan yemezsin...
Allahım sana da sabır versin=( çok şükür ailem yanımda. onlar olmasa napardım bilmiyorum. gözümün içine bakıyorlar barışmayayım diye. çünkü onlarda biliyor, eşimin adam olmayacağını. kızımın hiçç birşeyini eksik etmiyorlar. ben üzülmeyeyim diye herşeyini çifter çifter alıyorlar. Allah onlardan razı olsun