• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kizim cok zayiff:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nurefsann

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
2.512
16
358
Diğer
Merhaba arkadaslar kizim 2 hafta sonra tam 1,5 yasinda(18aylik) olacak ama kilosu 9.250 gram boyuda 78 cm..1aydir yemesi icmeside iyi ama nedense cok az kilo aliyor.Artik iyice uzulmeye basladim onceleri doktor yemesi icmesi iyiyse cokda hareketliyse uzulme bir sorun yoktur dedigi icin cok umursamiyordum ama simdi cok uzuluyorum ..zaten kizimi goren herkesin ilk soyledigi sey nekadar zayif oldugu:(
2hafta sonra doktor kontrolu var ama boyle bir durum yasayan bu konuda bilgisi olan var mi??
ne yapsamda kilo aldirsam tombul tombul olsun derdinde degilim sadece normal kiloda olsun istiyorum..
yardim edin lutfen.:5::5::5:

bende doktorunun söylediğini siyeceğim yiyorsa dert etme bence
sonuçta gerrekli vitamini alıyor benim kızım zorla ve çok az yiyen bir çocuk
üstelik 25 aylık olmasına rağmen sadece 10 kg:59:

dun 9250 grami gorunce artik dert etmeye basladim.Sizle durumumuz ayni kilo azligi olarak..
kizim masallah iyi yemeye basladi ama kilosuna yansimiyor..gorenler annesi sen ona iyi bakmamissin yedirmemissin soyle yapacaktin boyle yapacaktin dmeye basldilar neredeyse vah vah yazik diyorlar iyice kotu oluyorum:59: Allahim ins.bi saglik sorunu olmasinda korkum o ..

bende doktorunun söylediğini siyeceğim yiyorsa dert etme bence
sonuçta gerrekli vitamini alıyor benim kızım zorla ve çok az yiyen bir çocuk
üstelik 25 aylık olmasına rağmen sadece 10 kg:59:

benim kızım 13 aylık 9 450 iydi ama benim canım çıkıyor yemiyor ne yapsam zorla kıyametle almadığım yapmadığım mama yapmadığım yemek kalmadı ağladım bazen iki tane vitamin kullanıyoz milupa devam sütü var yemeklerine katıyom gece devamlı uyku arası besliyorum anlamıyor o zaman sütlü bisküvi kilo yapıyo sanırım bol bisküvi koy kilo iyi birşey değil ama benimde bebek zayıf diyorlar üzülüyorum ben kilolu bebek sevmem aslında bende senin gibi normal olsun istiyorum şu anda aslında benimki normal köfte falan sevmiyormu benim kız seviyor herşey dene elbet birini sever Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum..

Ay arkadaşlar benim kızımda öyle 10 aylık daha 7 kilo bile değil doktorumuz birsürü vitamin verdi iştahı yeni yeni düzeliyor sizede öneririm balık yağı seven seas , vitamin supra kullanıyorum şuan iyi gibi iştahı sizi çok iyi anlıyorum bende çok dertliyim artık aynı ayda olan bebeklerle bile bir araya gelmek istemiyorum bizimki minicik duruyo çünkü.

arkadaşım kesinlikle vitamin kullan en azından çoçuk vitamini alsın hasta olmasın ihmal etme üzerlerine çok düşüyoz diyemi böyle oluyor kimi çoçuklar adam gibi yemek yiyor offff ya :43::43::43::43::43:

Merhaba, eşşekten düşeni halini eşşekten düşen anlar misali anlıyorum sizleri:)
Benim oğlumda 14 aylık ama heüz 9 kilo bile değil..bünyesi çok zayıf olduğu için sürekli hasta.. dün yeni başladığımız bir doktor pediasure mama çinko ve balıkyağıda içeren multivitamin başladı geç bile kaldık diye kendime kızıyorum şimdi.. üstelik benim oğlumun dişi yeni çıktı..henüz 1,5 dşimiz var:)

sagolun cevabiniz icin...benim kizim ben yokken herseyi iyi yiyor masallah ama ben varken surekli emmek istiyor 3 aydir sutten kesmeye calisiyorum.son 1 aydir cok iyi yedi ama 200 gram bile almamis.

benim kızım 13 aylık 9 450 iydi ama benim canım çıkıyor yemiyor ne yapsam zorla kıyametle almadığım yapmadığım mama yapmadığım yemek kalmadı ağladım bazen iki tane vitamin kullanıyoz milupa devam sütü var yemeklerine katıyom gece devamlı uyku arası besliyorum anlamıyor o zaman sütlü bisküvi kilo yapıyo sanırım bol bisküvi koy kilo iyi birşey değil ama benimde bebek zayıf diyorlar üzülüyorum ben kilolu bebek sevmem aslında bende senin gibi normal olsun istiyorum şu anda aslında benimki normal köfte falan sevmiyormu benim kız seviyor herşey dene elbet birini sever Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum..

en son doktor 3 tane vitamin surubu verdi.zincomega /vimin-fer /immuzinc ama duzenli kullanadik simdi daha dikkat ediyorum ins. faydasi olsunda..

Ay arkadaşlar benim kızımda öyle 10 aylık daha 7 kilo bile değil doktorumuz birsürü vitamin verdi iştahı yeni yeni düzeliyor sizede öneririm balık yağı seven seas , vitamin supra kullanıyorum şuan iyi gibi iştahı sizi çok iyi anlıyorum bende çok dertliyim artık aynı ayda olan bebeklerle bile bir araya gelmek istemiyorum bizimki minicik duruyo çünkü.

kullaniyorum arkadasim sagolasin..

arkadaşım kesinlikle vitamin kullan en azından çoçuk vitamini alsın hasta olmasın ihmal etme üzerlerine çok düşüyoz diyemi böyle oluyor kimi çoçuklar adam gibi yemek yiyor offff ya :43::43::43::43::43:

oncelikle gecmis olsun ins.disler cikarken istah kesilmesi ve kilo alimi duruyor benim kizimda boyle oldu ins.bu gunden sonra istahlari acilirda bunyeleride guclenir..
Allah yardimciniz olsun

Merhaba, eşşekten düşeni halini eşşekten düşen anlar misali anlıyorum sizleri:)
Benim oğlumda 14 aylık ama heüz 9 kilo bile değil..bünyesi çok zayıf olduğu için sürekli hasta.. dün yeni başladığımız bir doktor pediasure mama çinko ve balıkyağıda içeren multivitamin başladı geç bile kaldık diye kendime kızıyorum şimdi.. üstelik benim oğlumun dişi yeni çıktı..henüz 1,5 dşimiz var:)

arkadaşlar kafaya takmakta çok haklısınız ama olmayınca olmuyor.
benim kızımda aynı (doğdu büyüdü aynı hep minyon yani)
12 aylık 9.450gr 78cm dı
18 aylık 10 kg 81cm oldu ancak
şimdi 20 aylık 10.200 83cm falan sanırım.

ek gıdaya geçmemizle beslenme sorunu başladı.hiç bişi düzgün yemedi zorlayınca kustu..15 aylık ken doktorumuz minadex multivitamin verdi sonra baya bi değişti çok olmasada herşeyden yemeye başladı az az..
ama lakin ne kadar yesede hiçbizaman öle pofidik olmadı zaten çokta hareketli..

demem o ki her çocuk farklı yemeyen çocukla uğraşmak zor.yiyen çocukları görünce bayılıyorum ama
yapçak bişi yok
bende bütün çocukluğumda zayıf minyon bi çocukmuşum.bana çekmiş sanırım...
sağlıklı olsunda dert etmeyin bence fazla...
vitamin şurubunada çok fazla dayanmayalım ben 5 aydır kullanıyorum aretık bırakmayı düşünüyorum kendisi yemeye başlar umarım

Back