• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim cok yaramaz

Aselim43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
3
0
1
26
Merhaba kizlar benim bir kizim var 1 buçuk yaşinda ve aşiri yaramaz ve benden ayrilmaz gunduz hiç bir işimi yapamiyorum oglen uyumasi için beni hep yaninda istiyor o uyuyor bende yaninda duruyorum yataktan kalktigim halde cigligi basiyor anliçaniz hiç bir işimi yapamiyorum kayinvalidem bakiyor bazen ama cok yaramaz oldugu için onuda yoruyor demiyor bana ama davranişindan anliyorum cok uzuluyorum bı yandan eşimde butun gun işte ve almanyada yasiyoruz annem babam memlekete cok zor oluyor bana içerisini bile zorla topluyom ben topluyom o dagitiyor sonra kayinvalidem bana laf yapiyor dokunuyor ama kendisi 2 saat kizimla kalinça yoruluyor lutfen bir akil verin

Biraz daha sabır 2 yaşından sonra yavaş yavaş bağımsızlaşmaya başlıyorlar. Sonra da kreş yarım gün falan başlatırsınız.

Neye yaramasıni bekliyorsunuz hanfendiggg diye gelecek yorumları bekliyorum 😄😄 2 yasina yaklastikca ayriliyor sizden. Benimki cok babaci oldu bi anda benden uzaklasti

Back